• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Arkadaşlar transferin 4. Günü. Sabah ve öğle yemeklerinden sonra çok belirgin sırt ağrısı yaşadım. Sizin böyle bir belirtiniz oldu mu

Merhaba sizin ilk deneme mi peki
Merhaba benim 2. Denemem .
İlki kimyasala benzer bişey oldu.
Kan değerlerim artıyordu ama 2 katı değildi .
26 gün sonra değerim düşmeye başladı kendi kendine yavaş yavaş sıfırlandı 🤷
35 40 gün kanama,lekelenme oldu .sonrasinda adet gördüm.

Arkadaşlar transferin 4. Günü. Sabah ve öğle yemeklerinden sonra çok belirgin sırt ağrısı yaşadım. Sizin böyle bir belirtiniz oldu mu
Yok cnm ben yasamadim hic, belirgin mide yanmam vardi ama onla alakasi yoktur diye dusunuyorum 8.gun sonrasinda bel agrim ve kasik batmasi yasadim

Genelde 3.transferler basarili oluyor sanki benim de oyle oldu mesala... Daha iyisi seni bekliyor ve zamani gelince birlikte sevinecegiz burdan canısı... Yola devam hem ülkemiz cok daha başarılı bu konuda . Şifa kimdeyse Rabbim tez vakitte onu cikarsin karsina 🤲🤲😇😇
Insallah Guzum Bakalim nasip kismet tabiki Insallah ulkem bana umud olacak ben inaniyorum 🤲🏻❤️🥰

Evet fitili karsilamiyor devlet cnm

Diğerlerini de yazmamışlardı rica minnet yazdırdım çok uyguna geldi ama lutinus maalesef olmuyormuş. Oksapar kullanıyorum şuan bittiğinde onu da denerim aynı hocadan. Onu karşılıyordur heralde

Back
X