• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar maglesef benim sonucumda Olumsuz🥺💔
Artik 3.cu transfere Kismet Turkiyede denicem Şansımı🤲🏻
canım her şeyde bir hayır var hiç üzülme. Tüp bebek merkezine gidince bir kez daha anladım ki çok yabancılar da geliyor Türkiye ye bu iş için. Fırsatın varsa hiç düşünme eminim güzel sonuçlar alacaksın burada 🙏🏻

Kızlar, 1 estrofem 1 lutinus 4 proluton depot yazdırdım aile hekimine eczane lutinus vermedi SGK ödemiyor dedi. Diğer ikisi toplamda 200₺ tutarken 30₺ verdim haberiniz olsun
Haftaya kadın doğum doktoruna gideceğim acaba o yazar mı bunları biri yazmıştı sanırım litunus işyeri hekimi yazınca alabilmişti sanırım.

Kizlar kan sulandırıcı iğne vurduğum yer 2 gündür top top oluyor.
Devamlı dokunduğumda acıyor morariyor. acimasini da geçtim ama top haliyle etki ediyormudur acaba onu düşünüyorum.
İlaç yayiliyormudur bilginiz var mı😔

Devamlı dokunduğumda acıyor morariyor. acimasini da geçtim ama top haliyle etki ediyormudur acaba onu düşünüyorum.

Bende de prolutex iğnede aynı şekil oldu. Beze gibi bişey var inşallah ilaç yayılıyordur 😐

İyi akşamlar herkese ben bu ay tüp bebekte ikici denememi yaptim ama malesef kimyasal gebelik oldu 😓 belim cok kötü ağrıyo ve yürümemi oturmami engelliyor kimyasal gebelik gecirip böyle olan var mi aranizda

Asıl düşündüğüm o malesef elimle masaj yapabildiğim kadar yaptım ama geçmedi tekrar yapacağım belki faydası olur 🤷
Kolanyali ya da alkollü pamukla yavas yavaş üzerine sürün dağılsın bi kere benimde öyle olmuştu kolanyali pamukla geçirdim

İyi akşamlar herkese ben bu ay tüp bebekte ikici denememi yaptim ama malesef kimyasal gebelik oldu 😓 belim cok kötü ağrıyo ve yürümemi oturmami engelliyor kimyasal gebelik gecirip böyle olan var mi aranizda
Geçmiş olsun benim de ilk denemem kimyasal oldu ilaçları bırakınca adet oldum aynı şekilde benim de kasıklarım ve belim çok agrımıştı

canım her şeyde bir hayır var hiç üzülme. Tüp bebek merkezine gidince bir kez daha anladım ki çok yabancılar da geliyor Türkiye ye bu iş için. Fırsatın varsa hiç düşünme eminim güzel sonuçlar alacaksın burada 🙏🏻
Inşallah canim benim🤲🏻🥰
Evet turkiyenin metodu biraz farkli daha ilgili oluyor vs vs , Ben ilk oraya gitmek istedim zaten ama esim ille burda denemek istedi bikac sefer ama gördükki bize Türkiyem umud olacak😍

Ben de 2 günde 1 progestan vurguluyorum bir görsen morluk ve kabarıklıklar oldu hep. Normal dedi hemşire yağlı iğne bunlar dedi. Alkollü pamuk koy o bölgeye dedi

Ben de 2 günde 1 progestan vurguluyorum bir görsen morluk ve kabarıklıklar oldu hep. Normal dedi hemşire yağlı iğne bunlar dedi. Alkollü pamuk koy o bölgeye dedi
Yağlı iğneyi duydum ama kan sulandırıcı yi duymadım o yüzden tedirgin oldum biraz yağlı da değil kan sulandırıcı iğneler 😔
Kolonya sürdüm ovaladim biraz 🤷

Yağlı iğneyi duydum ama kan sulandırıcı yi duymadım o yüzden tedirgin oldum biraz yağlı da değil kan sulandırıcı iğneler 😔
Kolonya sürdüm ovaladim biraz 🤷
İlacin prospektifüsünü okudun mu hic cnm yazan bir sey vardir belki

Back
X