• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba

Ben bir sey sormak istiyorum tüp bebek aşamasında mantar olan var mi? Varsa ne yaptınız? Ben trasfer olucam 1 hafta sonra ama mantar var biliyorum sorun olurmu acaba doktora sorucam her seferinde bir koşuşturma ile gidiyorum çalıştığım için hep sormayı unutuyorum

Haftaya kadın doğum doktoruna gideceğim acaba o yazar mı bunları biri yazmıştı sanırım litunus işyeri hekimi yazınca alabilmişti sanırım.
iş yeri hekimine ben yazdırdım tüm ilaçları ama eczane özellikle lutinus için bunu devlet karşılamaz hiç bir şekilde dedi. diğerlerini alabildim bilginiz olsun

Kızlar bir an bile umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Dualarımız her zaman sizlerle. Birbirimizi tanımasakta her daim birilerinin dualarında olduğunuzu bilin. Evet süreçler hem fiziken hem ruhen çok yorucu, ancak biliyorsunuz ki motivasyonumuzun yüksek olması çok çok önemli. Elbet Rabbimin bizler için en doğru zamanı ve en hayırlısını tayin ettiğini unutmayın. Ben bu süreçte şunu anladım ve hep öyle dua ettim. (Allah’ım sen bana doğru zamanda, doğru insandan, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et.) Yürekten inanıp tevekkül edersek süreçler en azından psikolojik olarak biraz daha kolaylaşıyor. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. :dua:

kızlar bgn transferimin 7. günü . sabah ik idrarla yaptım ama sonuc ne acaba hemen heycanlanmak istemiyorum cumartesi kan vericem :) silik cizgiyi bi ben görmüyorum insallah

Eklentiler

• f893855c-605c-46a7-baa3-bee6c2708cba.webp
    f893855c-605c-46a7-baa3-bee6c2708cba.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 105
  • f78d3d47-cc0c-4509-811a-76ad366df230.webp
    f78d3d47-cc0c-4509-811a-76ad366df230.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 103
kızlar bgn transferimin 7. günü . sabah ik idrarla yaptım ama sonuc ne acaba hemen heycanlanmak istemiyorum cumartesi kan vericem :) silik cizgiyi bi ben görmüyorum insallah
Ben de gördüm baya baya var😃😃 ins test gününde de güzel haberler verirsin bize.. tebriklerrr

Merhabaaaa, aynısı bana da olmuştu 7. gün bu şekilde silik çıktı sonra pozitifi gördüm çok şükürrr🤲🏻🥰 bence var bol dua edin elini karnınıza koyup zikir çekin ya halik ya musavvir ya bari sürekli bu şekilde yaşadım teste kadar çok şükür gördüm pozitifi size de hayırlısı olsun inşallaaaahhh🤲🏻🥰

Merhabaaaa, aynısı bana da olmuştu 7. gün bu şekilde silik çıktı sonra pozitifi gördüm çok şükürrr🤲🏻🥰 bence var bol dua edin elini karnınıza koyup zikir çekin ya halik ya musavvir ya bari sürekli bu şekilde yaşadım teste kadar çok şükür gördüm pozitifi size de hayırlısı olsun inşallaaaahhh🤲🏻🥰
Bu zikir ne icin cnm 😇

Bu zikir ne icin cnm 😇

Ben her şeyin dua ile olacağına sonsuz inandığım için Allahın adıyla bol bol zikir dua ederek bekledim tüm sürecimi, Allahın yaratan tasvir eden sıfatlarıyla dua ettim psikolojim rahatladı bununda etkisi yüksek bence. ben tavsiye ederim her zaman🥰

Merhabaaa kızlar aranıza yeni katılıyorum sizlere önemli bir sorum olucak benimde transferimin 8. Günü idrarda çift çizgi gördüm. Fakat dün başlayan bir kahverengi lekelenmem var bugün de devam ediyor az az , çok tecrübesizim ilk denemem bu normal bişey mi yoksa panik yapmalımıyım

Merhabaaa kızlar aranıza yeni katılıyorum sizlere önemli bir sorum olucak benimde transferimin 8. Günü idrarda çift çizgi gördüm. Fakat dün başlayan bir kahverengi lekelenmem var bugün de devam ediyor az az , çok tecrübesizim ilk denemem bu normal bişey mi yoksa panik yapmalımıyım
Merhabaa, umarım sonu hayırlı olsun 🥰 herkeste belirtiler ve durumlar değişebiliyor bende açıkçası kanama olmadı iğne kullandığım için ama okuduğum kadarıyla yerleşme vs diyenler oluyor. doktorunuzla görüşün öncelikle tabii ki sordunuz mu ne dediler?

Merhaba ,bende lekelenme yaşamıştım bir kez doktorumu aradığımda iğne ve ilaçlara devam panik yapma demişti . Doktorunuzu bilgilendirin ve panik yapmayın . Biliyorum çok zor endiselenmemek .

Merhabaa, umarım sonu hayırlı olsun 🥰 herkeste belirtiler ve durumlar değişebiliyor bende açıkçası kanama olmadı iğne kullandığım için ama okuduğum kadarıyla yerleşme vs diyenler oluyor. doktorunuzla görüşün öncelikle tabii ki sordunuz mu ne dediler?
Coraspini bırak diger ilaçlarına devam et dedi eger devam ederse lekelenme kan testini cuma yaparsın dedi sadece ekstra kötü bişey söylemedi ama çok panikledim

Back
X