• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Coraspini bırak diger ilaçlarına devam et dedi eger devam ederse lekelenme kan testini cuma yaparsın dedi sadece ekstra kötü bişey söylemedi ama çok panikledim
panik yapmayın kendinizi rahatlatın inanın psikoloji çok önemlii. kan sulandırıcılar maalesef böyle etki edebiliyor. benimde en ufak bi yerim kanasa çok akışkan ve fazla geliyor. kötü bir şey dememesi çok daha kıymetli bence, doktorun olumlu konuşmasına tutunun inşallah sonu çok güzel olacak 🥰

Merhabaaaa, aynısı bana da olmuştu 7. gün bu şekilde silik çıktı sonra pozitifi gördüm çok şükürrr🤲🏻🥰 bence var bol dua edin elini karnınıza koyup zikir çekin ya halik ya musavvir ya bari sürekli bu şekilde yaşadım teste kadar çok şükür gördüm pozitifi size de hayırlısı olsun inşallaaaahhh🤲🏻🥰
yaa gerçektenmi umut oldun bana insallah benimde oyledir . allahım ınsallah nasıp eder dua edıyorum etmezmıyım cumartesi ogleden sonra bellı olur sanırım kan sonucum sabahtan tüp bebek merkezinde vericem kanı allah kımsenın kucagını bos bırakmasın evlat hasretıyle sınamasın ınsallah :)

kızlar selam benim dün test günümdü beta hcg 7,55 cikti doktor büyük ihtimalle kimyasal dedi ama devam etme olasılığı olabilir dedi yarına tekrar kan vericem bakalım hayırlısı benimde 5. Günden itibaren bu erken gebelik testlerimde hep cift çizgiyi gördüm ama sonucum böyle çıktı ve hala erken gebelikte cift cizgi görüyorum ama yarına belli olucak yükselmesi dualarınızı eksik etmeyin umarım sağlıklı olur 😢

kızlar selam benim dün test günümdü beta hcg 7,55 cikti doktor büyük ihtimalle kimyasal dedi ama devam etme olasılığı olabilir dedi yarına tekrar kan vericem bakalım hayırlısı benimde 5. Günden itibaren bu erken gebelik testlerimde hep cift çizgiyi gördüm ama sonucum böyle çıktı ve hala erken gebelikte cift cizgi görüyorum ama yarına belli olucak yükselmesi dualarınızı eksik etmeyin umarım sağlıklı olur 😢
Allah'ım nolur sağlıkla artsın ya 😔😔🙏🙏🙏🙏 dualarim hepimiz icin bende cok tedirginim bugun kan verdim bekliyorum hala ikinci kan. Cidden cift cizgiyi görünce de bitmiyormus stres Allah'ım hepimizin yardimcisi olsun

Senin için dua edicem canım insallah sağlıklı olup ,artmaya devam eder.

Sağlikla artsın inşallah 🤲🌸

Kızlar bugğn keseyi görmeye gittik iki kese gördü dr ☺️Ama bi tanesi çok küçükmüş gelişmeyede bilir dedi bu arada transferin 17. Günüydü bgün 🦋isteyen herkese bu duyguyu tattırsın rabbim .hiç umutsuzluga kapılmayın bu 4. Gebeliğim neler atlattım Allah dogru zmanda saglıklı hayırlı bebeişler nasip etsin herkese🤲

Kızlar bugğn keseyi görmeye gittik iki kese gördü dr ☺️Ama bi tanesi çok küçükmüş gelişmeyede bilir dedi bu arada transferin 17. Günüydü bgün 🦋isteyen herkese bu duyguyu tattırsın rabbim .hiç umutsuzluga kapılmayın bu 4. Gebeliğim neler atlattım Allah dogru zmanda saglıklı hayırlı bebeişler nasip etsin herkese🤲
Maşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🌸

Ayy sukurler olsun 🙏🙏🙏❤️ insallah saglikla kucaginiza alin bebisleri ya da bebisi🥰🥰

Allah razı olsun hepimize nasip etsin inş 🤲yazmamakla yazmamak arasında kararsız kaldım begatif sonuc alanlar için böle bazen yazmak istemiyorum acaba kötü mü yapıyorum diye .rabbim kimseyi darda bırakmasın 🤲
Ben bu duyguyu merkezde haberi verdiklerinde yaşadım orada sevinemedim biri görür diye☹️
Ama burada umut oldugumuzu düşünüyorum olumlu haberlerle amacimiz kimseyi uzmek degil kesinlikle 🙏

Ben bu duyguyu merkezde haberi verdiklerinde yaşadım orada sevinemedim biri görür diye☹️
Ama burada umut oldugumuzu düşünüyorum olumlu haberlerle amacimiz kimseyi uzmek degil kesinlikle 🙏
Aynen zaten hepimizde aynı yolalrdam geciyoruz anlıyoruz biribirimizi🤍bende bi dış gebelik içkanama birde düşük yaşadım .şimdi bi oğlum var onun gebeliğindede sürekli kanamalarım oluyordu inanamıyordum dünyaya geşecegine .ama rabbim nasip etti mi hiç bi kapı kapanmıyor daha gğzeli oluyor inanın 🤲🦋

Allah razı olsun hepimize nasip etsin inş 🤲yazmamakla yazmamak arasında kararsız kaldım begatif sonuc alanlar için böle bazen yazmak istemiyorum acaba kötü mü yapıyorum diye .rabbim kimseyi darda bırakmasın 🤲
Herkesten iyi kötü haber bekliyoruz
Keşke hep iyi haberler duyabilsek.
Burada ki sonuçlar umut oluyor .
Rabbim kimsenin emeğini boşa çikarmasin .🤲🌸

İnşallah sağlıkla ilerler Allah yardımcın olsun 🤲

Back
X