- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Amin cnmGerçekten öyle ne zaman istersen hastaneye çok yakın yaşıyorum ne zaman istersen birbirimize güç olduk bu dönemde inşallah hepimizin yüzü gülsün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnmGerçekten öyle ne zaman istersen hastaneye çok yakın yaşıyorum ne zaman istersen birbirimize güç olduk bu dönemde inşallah hepimizin yüzü gülsün![]()
Ah benim de çok korkularım var ama gerçekten bizim ailede çok oldu bunlar. Şimdi anlatmayayim gerek yok ama hepsinin güzel güzel çocukları var . Senin de olacak ben inanıyorumEnerjine hayranim sunseane güzel pozitifsin boyle , keseyi gördüm ama devamj konusunda korkularim var burda sizinle yenmeye çalışıyorum
Bizde de kimse yok benim gibi . Ha diyince hamile kaldilar ha diyince dogurdularAh benim de çok korkularım var ama gerçekten bizim ailede çok oldu bunlar. Şimdi anlatmayayim gerek yok ama hepsinin güzel güzel çocukları var . Senin de olacak ben inanıyorumSen dinlenmene keyfine bak . Aç filmini ,dizini oh mis
![]()
Boşver sen onları o zamanBizde de kimse yok benim gibi . Ha diyince hamile kaldilar ha diyince dogurdularneyse cok şikayet iyi degildir ben cok cenemi acmayim...
Hadi bizde sana hayran kalıcazz, pozitif düşün kafanı dağıt ve dinlenn bebişleri kucağımıza alınca acısını çıkarırızAmin cnmgercekten burdaki enerji bana hayat veriyor resmen, rubbycim senin de enerjine hayranim valla
![]()
Ay ins cnm bnmnmHadi bizde sana hayran kalıcazz, pozitif düşün kafanı dağıt ve dinlenn bebişleri kucağımıza alınca acısını çıkarırız![]()
MaşallahKızlarrr, ultrasona kadar dayanamayıp 3. testimi de yaptırdım transfer sonrası 20. günüm beta 7506 çıktı![]()
![]()
![]()
Maşallahikiz mi üçüz mu kaciz bunlar
kucagina alacağın gunleri de gor inşallah kuzum
dun bana doktor degerin 2000lere ulasmistir kanama zarar vermediyse keseyi görürüz karindan muayene ile demisti ve gördü transferin 17gunu oluyordu benim
Ne zaman gideceksin kuzum peki ? Bence de çok rahat görünür senin , benim 2000kusurlerde gorundugune gore senin hayli hayli görünür inşallahValla bilmiyorum baya yükselmiş tek embriyoydu ama anlamadım bende mucizemhastaneyle görüştüm ultrason randevunuza gelin inşallah hepsini görürüz belki bu kadar bekledik değer gayet iyi gidiyor dediler inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın
![]()
4 Temmuz dediler canım inşallah hepsini görürürüz ama işte bir hafta daha dayanmam lazımNe zaman gideceksin kuzum peki ? Bence de çok rahat görünür senin , benim 2000kusurlerde gorundugune gore senin hayli hayli görünür inşallah![]()
Ay Cook güzel yaaValla bilmiyorum baya yükselmiş tek embriyoydu ama anlamadım bende mucizemhastaneyle görüştüm ultrason randevunuza kadar bekleyin gelin inşallah hepsini görürüz kese ve kalp için dedi. bu kadar bekledik değer gayet iyi gidiyor dediler inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın
![]()
4 temmuzda dayanabilirsem tabiiiiAy Cook güzel yaarandevun ne zaman ?
Ahahaha nabalim insan varligini sürekli hissetmek istiyor4 Temmuz dediler canım inşallah hepsini görürürüz ama işte bir hafta daha dayanmam lazımzaten kan aldırmaya gitsem artık yapmayacaklar yeter düş yakamızdan diye klinikte adım çıkacak beta testinden
![]()
İnşallah dayanıcam canımm sizinle avunuyorum valla motivasyon oluyorAhahaha nabalim insan varligini sürekli hissetmek istiyorbir arkadasimda oyle oldu artık kan almadilar ondan
cok az kalmış dayan kuzum
Ay evet nasıl dayancaksin bilmiyorum4 temmuzda dayanabilirsem tabiiii![]()
Moonandstar demişti galiba yasak diye, cesaret edemiyoruz o yuzdenİnşallah dayanıcam canımm sizinle avunuyorum valla motivasyon oluyor. Bide şu whats-app işini çözseydik daha güzel haberleşirdik
![]()
Dayanın dayanın benim gibi aceleci olmayınAy evet nasıl dayancaksin bilmiyorum![]()
Moonandstar demişti galiba yasak diye, cesaret edemiyoruz o yuzden
Hahahah dayanıcam inşallah canım bakıcamAy evet nasıl dayancaksin bilmiyorum![]()
Aynen. Dogru olmaz o sekilde deÖzel mesajla belki paylaşılabiliyordur ama o zaman da herkes katılamaz maalesef