• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Özel mesajla belki paylaşılabiliyordur ama o zaman da herkes katılamaz maalesef
Ya ben de duydum birilerinden grubu olusturulmus ama dediginiz gibi çok kısır kalır grup bizbize yeni kimse gelemez burada takip etmek cidden zor 🤦🏽‍♀️ bi giriuorm bi suru konusam olmus kaciriyorum çoğunu 🥺

Ya ben de duydum birilerinden grubu olusturulmus ama dediginiz gibi çok kısır kalır grup bizbize yeni kimse gelemez burada takip etmek cidden zor 🤦🏽‍♀️ bi giriuorm bi suru konusam olmus kaciriyorum çoğunu 🥺

Evet herkesin istediğinde katılabileceği bir yol bulamadık maalesef böyle zor oluyor takibi gerçekten

teşekkür ederimm çok . ama hemsire o kadar olumlu konusmadı gibi pozitif ama pazartesi yine kan vermeniz gerek dedi insallah ters bişeyler gitmes degerim iyimi onuda bilmiyorum :)
Bazen geç tutunuyor canım, her şey o kadar etkenki pozitif düşün umarım sonu güzel olur bizi de haberdar et 🤲🏻🫶🏻

Duymuştum Selman hocayi cnm. Oksapari kanama olunca biraktirdi burda dr bana, İstanbul'a da haber ettim tmm dediler . Bana eşlik etmeyi teklif etmen cok ince bir davranış, duygulardirdin beni , teşekkür ederim cnm rubbycim
Cnm zaten dün senin lekelenmen oldugunda sana merkez direk tedbir amacli kan sulandiriciyi en azindan bir kac gün bırak demeleri gerekirdi. Cunkü bu tarz durumlarda önce kan sulandirici kesiliyor. Neyseki iyi bir doktora denk gelmissin. Simdi kac doz vuruluyorsun progestani günlük

Kizlar adet olacakmissim gibi agrılarım oluyor.
İlaçlar adet getirmiyor diye biliyorum günüm de geçmiş 5-6 gün .
Negatif olsa adetim gecikse de gelir mi ? Yoksa ilaçları bırakınca mı gelir?.
Kendimi dinlemiyim diyorum ama git gide adet olacakmış gibi hissetim .

Test gunune daha var değil mi ? Ben regl ağrısı yaşayan biri değilim ama regl olacakmış gbi sanci yaşadım . Verilen ilaçlar da yapıyor olabilir . Aklına kötü şeyler getirme ☺️

Test gunune daha var değil mi ? Ben regl ağrısı yaşayan biri değilim ama regl olacakmış gbi sanci yaşadım . Verilen ilaçlar da yapıyor olabilir . Aklına kötü şeyler getirme ☺️
Daha önce pek birşey yoktu hafif hafif oluyordu.
bugün artınca biraz üzüldüm.
Test günüme 3 gün var .

Birçok sitede adet belirtileri ile tutunma belirtileri aynı diyor. Olumlu düşünmeye bak

Bugün çenemde sivilce çıktı. çay içiyor musunuz hiç? Canım çay istiyor kaç zamandır kahveyi de bıraktım :(

Cnm zaten dün senin lekelenmen oldugunda sana merkez direk tedbir amacli kan sulandiriciyi en azindan bir kac gün bırak demeleri gerekirdi. Cunkü bu tarz durumlarda önce kan sulandirici kesiliyor. Neyseki iyi bir doktora denk gelmissin. Simdi kac doz vuruluyorsun progestani günlük
Aynen cnm cok haklisin, bana takip et demekten baska bir sey demedi hemsireler... Neyse dedigin gibi iyi bir doktora denk geldim direk oksapari kesti yatis yaptı sabaha kadar serum taktilar ve igne yaptilar iki kez.. simdi hergun iki ampul progestron ignem var ilaclarinda fotosunu atayim

Eklentiler

• IMG_20220625_184059.webp
    IMG_20220625_184059.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 70
İnşallah canım teşekkür ederim güzel desteğin için.🌸
Canısı ben de çok ağrı yaşadım adet olacakmış gibi cidden çok fazlaydı. benim de adetim çok ağrılı olur. Ama çok şükür ki sadece ağrı oldu. Kanaman olmadıgı sürece bunu dert etme🥳 tutunman olduğu için adet olamadığından ağrın oluyor benimki gibi inşallah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X