• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Keske bende baslasaydim da kanama yasamasaydim🥺 neyse gec olsun güç olmasin diyelim
Bu benim kanama yasamayacagim anlamına gelir mi bilmiyorum ama kalp çarpıntısı yapıyor ilaçlar bende artık. Bir de çok fazla yan etkisini hissediyorum ama katlaniyorum elbette.

Kesinlikle geç olsun güç olmasın canım . Aklına öyle şeyler getirme 😍

Bu benim kanama yasamayacagim anlamına gelir mi bilmiyorum ama kalp çarpıntısı yapıyor ilaçlar bende artık. Bir de çok fazla yan etkisini hissediyorum ama katlaniyorum elbette.

Kesinlikle geç olsun güç olmasın canım . Aklına öyle şeyler getirme 😍
Bende de sanki baş dönmesi başladı ya sürekli yattığım için ya da igneler ve haplardan .. katlanariz her türlü

Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kusura bakmayın herkese ayrı ayrı Dönemediğim için. Eki Görüntüle 3089716 hastaneye gitmeden hızlıca gebelik testi yapmıştım aşırı silik çıktı. Atayım buraya
İns pozitif sonucunu alırsın 🥰 kan sonucun çıkmadı mi daha

22:30 da çıkarmış. Eşim almaya gitti. Çok şiddetli karın ağrısı hafif başağrısı var. Birde bacaklarım çok ağrıyor.

22:30 da çıkarmış. Eşim almaya gitti. Çok şiddetli karın ağrısı hafif başağrısı var. Birde bacaklarım çok ağrıyor.
Ah kıyamam ya . Yönlendirmek gbi algilamazsin umarım ama kan sonucu pozitif gelirse sen bilgilendir doktorunu hemen . İlla ki birşeyler yaparlar kanamayı kesmek için .

Evleneli 2.5 sene oldu . İkimizde izlemiyoruz diye almadık . Gerekirse alırız die düşünmüştük bı de gerçekten hiç ihtiyaç olmamıştı şu güne kadar ,ne biliyim 😄😄
Bizim evde iki tane var esim bir de yatak odasina alalim diyor karsi çıkıyorum ben de 🤣🤣🤣 gereksiz aslinda ya

Kızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettim🫣 kadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz😅 ben başliyim ben 31 yaşındayım😊
Ya su enerji tutma durumuna cidden katılıyorum hani bir iki kisi olur ama burada masallah hepimizin tuttu🙈 31 yaşındayım bende 🌸

Back
X