Ay evet bak ona razıyımBebislerimizle gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet bak ona razıyımBebislerimizle gelsin![]()
Bizim hastane de aynı şekilde 9. Gün istemişti bende dedim hatta erken değil mi diye 5. Gün olması da etken tabii diye düşünüyorum
Valla bende belirtisizlerdenim acıkmam ve kilo almam dışında pek bir şey değişmediBu arada kizlar hayatinizda neler değişti pozitifi ogrendikten sonra mesela bende ilk gunler ddaha cok belirti varken simdi hic bisey hissetmiyorum ( ilk bir kac gun adetim sökülecek gibi hafif ağrı sonrasinda bel agrisi vardi ) belki testi ogrendim rahatladim vucudumu dinlemeyi biraktim ondandir bilemedm. Mesela ben yeme aliskanliklarmi cok degistirdim sanirim katkili işlenmiş paketli gidalardan baya baya uzak durmaya çalışıyorum zaten sevmem ama cogu içeceği biraktim asitli ( bir tek soda icememek koyuyor) kahveyi günde bir tane migrenim tutmasın diye içiyorum. Yarında işe başlıyorum artik 15 günden sonra :)
Aynen valla hele bizim kümse bilmiyor tüp bebek yaptığımızı bıra yazsnlar moral oluyokizlar bende 27 yasindayim. vallah iyi ki varsiniz. kimseyler konusamadiklarimizi burdq yaziyoruz. zaten bizi bizden baska kim anlar![]()
Kızlarrr buarada yaşlarınız kaç enerjimiz harika tuttu maşallah diyim ama yaş skalamızı merak ettimkadınların yaşı sorulmaz demeyin şurda bizbizeyiz
ben başliyim ben 31 yaşındayım
![]()
Aynı yaştayız sunseaBende 32 oldum. Artık 32 demem lazim ama ağzıma hic yakışmıyor![]()
Bende acıkma durumumu da analiz edemiyorum ya öğünlerim hep belli ve hep o öğünlerde iştahlı yiyormusum gibi geliyor ama göbeğimde şişValla bende belirtisizlerdenim acıkmam ve kilo almam dışında pek bir şey değişmediçayı asla bırakamıyorum ama oralet kıvamında içiyorum
kahve nadiren kafeinsiz Türk kahvesi. Sodayı çok severim bazen onu da içiyorum, adını hatırlamıyorum ama kadın hastalıkları profundan sade sodanın sorun olmadığını duydum geçenlerde tv de. Ben zaten evden çalıştığım için iş hayatımda devam ediyor
![]()
Bende acıkma durumumu da analiz edemiyorum ya öğünlerim hep belli ve hep o öğünlerde iştahlı yiyormusum gibi geliyor ama göbeğimde şişeşime bugün ignelerden diyorum hayatim ne ignesi bebis var artik normal diyor simdi birinci ayda bukadar sismez diyip gönlünj kırmadım kikirdadim
soda cok onemli ayrinti oldu bana bunu sorayım bir çünkü sodayi cok severm ve o cok koyuyor
![]()
Ne güzel inşallah bizde böyle haberler veririz YarabbimBende acıkma durumumu da analiz edemiyorum ya öğünlerim hep belli ve hep o öğünlerde iştahlı yiyormusum gibi geliyor ama göbeğimde şişeşime bugün ignelerden diyorum hayatim ne ignesi bebis var artik normal diyor simdi birinci ayda bukadar sismez diyip gönlünj kırmadım kikirdadim
soda cok onemli ayrinti oldu bana bunu sorayım bir çünkü sodayi cok severm ve o cok koyuyor
![]()
Hahaha göbekler bebişler büyüsün kiloda alınır ya razıyımBende acıkma durumumu da analiz edemiyorum ya öğünlerim hep belli ve hep o öğünlerde iştahlı yiyormusum gibi geliyor ama göbeğimde şişeşime bugün ignelerden diyorum hayatim ne ignesi bebis var artik normal diyor simdi birinci ayda bukadar sismez diyip gönlünj kırmadım kikirdadim
![]()
Evet hem şiş hem davul gibi gerçektenYa göbek şişliği benimde var bildiğin 3-4 aylık hamile gibiyim. Hatta biraz saklamak istiyordum hemen söylemeyecektim ama annem bu göbekle biraz zor saklarsın diyor![]()
Ya acaba igne degilde bebek mi ciddenYa göbek şişliği benimde var bildiğin 3-4 aylık hamile gibiyim. Hatta biraz saklamak istiyordum hemen söylemeyecektim ama annem bu göbekle biraz zor saklarsın diyor![]()
Amiiin inşallah canım benimNe güzel inşallah bizde böyle haberler veririz Yarabbim
Valla bende raziyim kiloyaHahaha göbekler bebişler büyüsün kiloda alınır ya razıyımya yanılmıyorsam atv haberde gördüm çok dikkatimi çekti çünkü soda için özellikle dedi içilebilir hiç bir zararı yok yanlış bilgi dedi araştır bak görürsün hocayı bulursam yazarım burdan canım
Hahha neyse ki yalnız değilimAynı yaştayız sunsea![]()
Ne minnossun sen öleBen 26![]()
Bence ilaclardan cünkü daha cok miniciklerYa acaba igne degilde bebek mi cidden![]()