Haklısın valla inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın canımInsan üzülüyor gerçekten beni çok yıpratıyor pskolojik olarak bide benim maddi aci dan kısıtlı olduğum için daha cok yıpranıyorum galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın valla inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın canımInsan üzülüyor gerçekten beni çok yıpratıyor pskolojik olarak bide benim maddi aci dan kısıtlı olduğum için daha cok yıpranıyorum galiba
Amiinn valla versinde yeterki saglikli evlat bizim icin ikiside evde şenlik olcak eşim aşiri kiz çocuğu düşkünü bende erkek kizlari sevmediğimden değil ama hep küçüklükten beri bir oğlum olsun istemişimdir anneye biraz düşkünler ondan galibaYok asla başka türlü anlamadım bende sadece gönlümdekini sizin gibi dile getirdimRabbim hepimize muradimizi versin tez vakitte ins
![]()
Inşallah Bi pozitif görsem hayırlısı diyorumHaklısın valla inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın canım
Tüm cümlelere imza atarımBen ise dualarimda hep şöyle derim; Allah'ım saglikli sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi nasip eyle ve bana eli ayagi düzgün zihinsel ve fiziksel saglikli uzun ömürlü senin yolunda olacak ve RUHU İLE BEDENİ AYNI CİNSİYETTE OLAN salih yada saliha evlat nasip eyle... Aminnnnerkeği kızı farketmez evlat evlattir
Yüreğinden öperim seni güzel kadınAmiinn valla versinde yeterki saglikli evlat bizim icin ikiside evde şenlik olcak eşim aşiri kiz çocuğu düşkünü bende erkek kizlari sevmediğimden değil ama hep küçüklükten beri bir oğlum olsun istemişimdir anneye biraz düşkünler ondan galibaAma Allahim hangisini verirse versin evde bayram sevinci yaşanacak ona eminim tanımadığım herkese burda sadece kullanıcı adıyla bildiğim herkese dua ediyorum Allahım hiç birimizin duasını hayallerini isteklerini geri çevirmesin hepimiz inşallah kova ve balık anneleri oluruz
![]()
Maşallah inşallah artarak devam etsinMerhaba arkadaşlar elim ayağım titriyor yazarken dün bugün gebelik testi yaptıracağımı söylemiştim değerim 23,72 çıktı daha doktorumla bile konuşamadım önce buraya yazmak istedim
Sagolll rubbycim amin diyelim hepimiz icinTüm cümlelere imza atarım![]()
Artarak saglikli gebelik olsun ins cnmMerhaba arkadaşlar elim ayağım titriyor yazarken dün bugün gebelik testi yaptıracağımı söylemiştim değerim 23,72 çıktı daha doktorumla bile konuşamadım önce buraya yazmak istedim
Yok kirilmasin umudunuz en erken 10. Gün verilmesi gerekiyor diye biliyorum ben . Hayırlısı olsun ,iyi düşünelim iyi olsun...
Doktorunla konusup onun onerisiyle yurusen biraz belki daha iyi olur. Gaz hareket etmeden kolay kolay bitmez. O basidan da Allah korusunMerhaba canim ayni korku bende de var icim hic rahat degil surekli yatiyorum sadece tuvslete gidiyorum sanirim ondan oluyor gunde bir kez buyugume cikiyorum gazimi geldikce yapabiliyorum ama bir siskinlik kasiklarimda ara ara agri bazen siddetleniyor bazen hic olmuyor ama gaz sancisi mi rahimden kaynakli sanci mi ayirt edemiyorum tek ayirt ettigim siskinlik var ve cok gergin
Normaldir doktoruma sormuştumKizlarnbugun transferin ertesi günü ve benim bir sağ kasığım bir sol kasığım ağrıyor. Dün akşama doğru başladı. Erken değil mi kasık ağrısı için. Çok dayanılmaz değil ama var
Merhaba mat sever.Yarin benimde test günüm ve 5.gun 2 adet embriyom vardı.Umarim yarın güzel haberleri birbirimize veririzMerhabalar uzun süredir takipteyim. 20 Haziran transfer oldum o günden bugüne estrofem, duphastone, progestan, corasprin kullanıyorum. Doktorumun söylediği yarın test günüm bu zamana kadar erken gebelikte olsa test yaptırmadım sonucu kan tahlilinde görmek istiyorum umutsuzluğa kapılmamak için. 5. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı çok heyecanlıyım yarın ki sonucumu merakla bekliyorum inşallah hepimiz Hayırlı sonuçlar alırız.
En önemlisi evladın sağlıklısı,hayırlısı ama inanın benim ve eşimin de kalbinden hep bir kız çocuğu geçiyor.Yalniz değilsiniz.Ona tütüler giydirmek, süslemek,en büyük istegim.Ama hayırlısı tabikiŞu yazacağımı yazarken hem çekiniyorum tepkilerinizden ama hemde aynı duyguları olan biri varsa diye sormak istiyorum. Tabiki de en önemlisi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak ama ben hep bir kızım olsun istedim, kız çocuklarına aşırı düşkünüm, etrafımdaki tüm kız çocuklarına hassasiyetim var diyebilirim. Ama tabikide erkek çocuğum olsa ne olacak oda canımdan can. Ama benim kadar bu konuda kalbinden geçen fikri olan var mı? Bunu düşünen, bu kadar dileyen?
Bence hiç korkma.Transfer tarihinin 20 si olduğunu söylemiştin.On gün sonra test yapıldığını kabul edersek bir gün erkenden bakılmış.Degerinin böyle olması normal.Katlanarak artacaktır,içini ferah tutEvet test gününde ama değerim çok yüksek değil dediler bakalım takip edilecek sanırım
Benimde 10 temmuz. Eğer dayanabilirsem ben dayanıp bir hastanenin acilinde vermeyi düşünüyorum. Acilde hemen çıkar diye umuyorumTest günüm 10Temmuz ancak bayrama denk geliyor 8temmuz cuma kan vermek istiyorumSizin be zamandı
Beni de gaza getiriyorsunuz amaO zaman 8temmuz test günümüz inşallah erken bayram yaşanır buralarda![]()
Küçük klinik veya özel polikliniklerde 2 saatte veriyorlar sonucu bilginiz olsunBenimde 10 temmuz. Eğer dayanabilirsem ben dayanıp bir hastanenin acilinde vermeyi düşünüyorum. Acilde hemen çıkar diye umuyorum