• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yok asla başka türlü anlamadım bende sadece gönlümdekini sizin gibi dile getirdim 🤗🤗 Rabbim hepimize muradimizi versin tez vakitte ins🤲🤲🤲
Amiinn valla versinde yeterki saglikli evlat bizim icin ikiside evde şenlik olcak eşim aşiri kiz çocuğu düşkünü bende erkek kizlari sevmediğimden değil ama hep küçüklükten beri bir oğlum olsun istemişimdir anneye biraz düşkünler ondan galiba😂🤭 Ama Allahim hangisini verirse versin evde bayram sevinci yaşanacak ona eminim tanımadığım herkese burda sadece kullanıcı adıyla bildiğim herkese dua ediyorum Allahım hiç birimizin duasını hayallerini isteklerini geri çevirmesin hepimiz inşallah kova ve balık anneleri oluruz 🥰

Ben ise dualarimda hep şöyle derim; Allah'ım saglikli sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi nasip eyle ve bana eli ayagi düzgün zihinsel ve fiziksel saglikli uzun ömürlü senin yolunda olacak ve RUHU İLE BEDENİ AYNI CİNSİYETTE OLAN salih yada saliha evlat nasip eyle... Aminnnn 🤲🤲🤲🤲 erkeği kızı farketmez evlat evlattir
Tüm cümlelere imza atarım🤲🏻

Amiinn valla versinde yeterki saglikli evlat bizim icin ikiside evde şenlik olcak eşim aşiri kiz çocuğu düşkünü bende erkek kizlari sevmediğimden değil ama hep küçüklükten beri bir oğlum olsun istemişimdir anneye biraz düşkünler ondan galiba😂🤭 Ama Allahim hangisini verirse versin evde bayram sevinci yaşanacak ona eminim tanımadığım herkese burda sadece kullanıcı adıyla bildiğim herkese dua ediyorum Allahım hiç birimizin duasını hayallerini isteklerini geri çevirmesin hepimiz inşallah kova ve balık anneleri oluruz 🥰
Yüreğinden öperim seni güzel kadın 😘😘😘 bende burda rumuz isimlerle dualarima katiyorum sizi ins Allah kabul eyler🤲🤲😇😇😇

Merhaba canim ayni korku bende de var icim hic rahat degil surekli yatiyorum sadece tuvslete gidiyorum sanirim ondan oluyor gunde bir kez buyugume cikiyorum gazimi geldikce yapabiliyorum ama bir siskinlik kasiklarimda ara ara agri bazen siddetleniyor bazen hic olmuyor ama gaz sancisi mi rahimden kaynakli sanci mi ayirt edemiyorum tek ayirt ettigim siskinlik var ve cok gergin
Doktorunla konusup onun onerisiyle yurusen biraz belki daha iyi olur. Gaz hareket etmeden kolay kolay bitmez. O basidan da Allah korusun

Kizlarnbugun transferin ertesi günü ve benim bir sağ kasığım bir sol kasığım ağrıyor. Dün akşama doğru başladı. Erken değil mi kasık ağrısı için. Çok dayanılmaz değil ama var

Kizlar merhaba. Yerlesme kanamasi yaşayanlar var mi bu forumda? Transfer haric 7ci gun bugun. Testlerim çok şukur pozitiv. Bugun çok açik kirmizi kan grldi. Şu an kesdi. Burda yaşayan var mi? Onceki hamileligimde de olmusdu onda kipkirmizi ve fazlaydi. Sizde kaç gun surdu? Azmiydi çokmuydu?

Merhabalar uzun süredir takipteyim. 20 Haziran transfer oldum o günden bugüne estrofem, duphastone, progestan, corasprin kullanıyorum. Doktorumun söylediği yarın test günüm bu zamana kadar erken gebelikte olsa test yaptırmadım sonucu kan tahlilinde görmek istiyorum umutsuzluğa kapılmamak için. 5. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı çok heyecanlıyım yarın ki sonucumu merakla bekliyorum inşallah hepimiz Hayırlı sonuçlar alırız.
Merhaba mat sever.Yarin benimde test günüm ve 5.gun 2 adet embriyom vardı.Umarim yarın güzel haberleri birbirimize veririz

Şu yazacağımı yazarken hem çekiniyorum tepkilerinizden ama hemde aynı duyguları olan biri varsa diye sormak istiyorum. Tabiki de en önemlisi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak ama ben hep bir kızım olsun istedim, kız çocuklarına aşırı düşkünüm, etrafımdaki tüm kız çocuklarına hassasiyetim var diyebilirim. Ama tabikide erkek çocuğum olsa ne olacak oda canımdan can. Ama benim kadar bu konuda kalbinden geçen fikri olan var mı? Bunu düşünen, bu kadar dileyen?
En önemlisi evladın sağlıklısı,hayırlısı ama inanın benim ve eşimin de kalbinden hep bir kız çocuğu geçiyor.Yalniz değilsiniz.Ona tütüler giydirmek, süslemek,en büyük istegim.Ama hayırlısı tabiki

Evet test gününde ama değerim çok yüksek değil dediler bakalım takip edilecek sanırım
Bence hiç korkma.Transfer tarihinin 20 si olduğunu söylemiştin.On gün sonra test yapıldığını kabul edersek bir gün erkenden bakılmış.Degerinin böyle olması normal.Katlanarak artacaktır,içini ferah tut 🙏🙏🙏🙏

Back
X