• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok teşekkürler. O tarz bir yer bulmam daha da kolay olur :) sonuç çıkmadan bayramda da bir yere gitmeyeceğiz zaten eve yakın bir yer bulacağım artık.
evet benimde evimin çok yakınında var onlarda hemen çıkıyor sabahtan verdiğinizde en kötü öğleden sonra öğrenirsiniz bizi de haberdar edin inşallah pozitif olsun ❤️🤲🏻

Bence hiç korkma.Transfer tarihinin 20 si olduğunu söylemiştin.On gün sonra test yapıldığını kabul edersek bir gün erkenden bakılmış.Degerinin böyle olması normal.Katlanarak artacaktır,içini ferah tut 🙏🙏🙏🙏
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim 🌸 nasıl güzel insanlar var iyi ki varsınız ❤️

Kızlar ben sanki yıllardır uyumamış gibi uyuyorum ya. Kafamı biyere koysam hop uyuyorum. Herhalde bu ilaç ve iğneden diye düşünüyorum. Var mı benim gibi
canım o hamilelik belirtisi baya bence yeni doğum yapmış bir arkadaşım var ilk 3 ay resmen uyudu, senin dediğin gibi kafam düşüyor diyordu😬😂

canım o hamilelik belirtisi baya bence yeni doğum yapmış bir arkadaşım var ilk 3 ay resmen uyudu, senin dediğin gibi kafam düşüyor diyordu😬😂
Bilmediğimden ilaçlara bağladım ben de herhalde hamilelikten o zaman, neyse tadını çıkarmak lazım uykusuz günlere geçmeden önce 😂

Ben ise dualarimda hep şöyle derim; Allah'ım saglikli sıhhatli bir hamilelik geçirmeyi nasip eyle ve bana eli ayagi düzgün zihinsel ve fiziksel saglikli uzun ömürlü senin yolunda olacak ve RUHU İLE BEDENİ AYNI CİNSİYETTE OLAN salih yada saliha evlat nasip eyle... Aminnnn 🤲🤲🤲🤲 erkeği kızı farketmez evlat evlattir
Elbette farketmez ama insanın kalbinde bir şey yatıyor olabilir. Sağlıksız olsun demiyoruz, elbette ilk dileğimiz bu, ama kalbimden geçende kız olması. Ruhu ve bedeni ayrı cinsiyette olursada evlat evlattır ona bakarsanız.

En önemlisi evladın sağlıklısı,hayırlısı ama inanın benim ve eşimin de kalbinden hep bir kız çocuğu geçiyor.Yalniz değilsiniz.Ona tütüler giydirmek, süslemek,en büyük istegim.Ama hayırlısı tabiki
Bizde eşim erkek ben kız. O yüzden bir taraf sevinecek işin sonunda🤣 Ben bugün avmye gittim mesela, elim hep kız kıyafetlerinde, gittim kendimi diğer tarafa attım zorla🤣 Neyse bakalım herkes için hayırlısı neyse o olsun. 🌸

Elbette farketmez ama insanın kalbinde bir şey yatıyor olabilir. Sağlıksız olsun demiyoruz, elbette ilk dileğimiz bu, ama kalbimden geçende kız olması. Ruhu ve bedeni ayrı cinsiyette olursada evlat evlattır ona bakarsanız.
Yok cnm benim niyetim oyle degildi yanlis anlamana üzülürüm herkes kalbindekini söylemiş ben de kalbimdekini soyledim o kadar sonucta bir elin bes parmağı bir degil hepimiz farkli yapılarda oluruz bu da gayet normal.. benim de senin gibi duami belirttim

Yok cnm benim niyetim oyle degildi yanlis anlamana üzülürüm herkes kalbindekini söylemiş ben de kalbimdekini soyledim o kadar sonucta bir elin bes parmağı bir degil hepimiz farkli yapılarda oluruz bu da gayet normal.. benim de senin gibi duami belirttim
İnşallah herkesin kalbinden geçen gerçek olsun, duaları tutsun🌸

Kızlar dayanamadım ben bugün test yaptı. Yarın test günüm silik cıktı bat mı sizce ya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 90
Back
X