- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Kızlar dayanamadım ben bugün test yaptı. Yarın test günüm silik cıktı bat mı sizce ya
Ben gördüm hayırlı olsun inşallah kanda da çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dayanamadım ben bugün test yaptı. Yarın test günüm silik cıktı bat mı sizce ya
Evet var dur panik yapmaDursukça belirginleşti elim ayapım titriyo
Nasıl ağlıyorum suan ilk yaptm kesin yok dedim cıkmadı sonra bi baktm silik demek ki az daha beta yarın 12. Günüm daha koyu olması gerekmezmiydiEvet var dur panik yapma![]()
Nasıl ağlıyorum suan ilk yaptm kesin yok dedim cıkmadı sonra bi baktm silik demek ki az daha beta yarın 12. Günüm daha koyu olması gerekmezmiydi
Ay kıyamam ben sanaNasıl ağlıyorum suan ilk yaptm kesin yok dedim cıkmadı sonra bi baktm silik demek ki az daha beta yarın 12. Günüm daha koyu olması gerekmezmiydi
Progestani bilmem ama sabah ilk idrarla yapsaniz daha koyu çıkardı diye düşünüyorum . Yine de sorun yok ,görünüyor zaten ...Progestan salmıştım birde 2 saat mnce idrarda onunda toruları vardı etkiler mi acaba sonucu
Acildede yaptırabilirsinÇok teşekkürler. O tarz bir yer bulmam daha da kolay olur :) sonuç çıkmadan bayramda da bir yere gitmeyeceğiz zaten eve yakın bir yer bulacağım artık.
Güzel bi minik geliyorNasıl ağlıyorum suan ilk yaptm kesin yok dedim cıkmadı sonra bi baktm silik demek ki az daha beta yarın 12. Günüm daha koyu olması gerekmezmiydi
Hayırlı olsun canım benimNasıl ağlıyorum suan ilk yaptm kesin yok dedim cıkmadı sonra bi baktm silik demek ki az daha beta yarın 12. Günüm daha koyu olması gerekmezmiydi
Lavinyaa baya belli aslinda cnm , hayırlı olsun kan testini de bildir buradanKızlar dayanamadım ben bugün test yaptı. Yarın test günüm silik cıktı bat mı sizce ya
Aynı dertten bende muzdaribim canım arastır arastır kafayı yicem en sonunda pes ettim amaan dedimKızlar kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi kötüyemi yorayım iyiyemi bilemedim![]()
Adetteyken böyle olurdu öncesinde hiç kasık ağrısı yaşamazdım iyiye yoralım en iyisiAynı dertten bende muzdaribim canım arastır arastır kafayı yicem en sonunda pes ettim amaan dedimNe kasık agrısı oldugu belli ne gaz oldugu belli arada bi artıyor arada bi azalıyor bi bakıyorum hiç yok nolcak bu halimiz bilemedim valla bir yandan bende korkuyorum sen gibi bir yandan en azından bir belirti var diye seviniyorum
Ay cnm bnm kıyamamHepinize cok teşekkür ederim canım kızlar doktorumlada konuştum oda pozitif istersen hemn gel kan ver dedi ama ben yarın olsun dedm cok heycanlıyım kimsede bilmiyo ailemizden eşimede süpriz yaptm ikimzde cok duygulandık Rabbim hayırlısıyla devam etmesni nasip etsin inşallah test yanımda hep bakıyorum![]()