• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ya yarın biraz daha fazla cıkar belki ondan😀iyiki 7.8. Gün test yapmamısm iyiki beklemişim yoksa kesin negatif cıkardı bütün morelim bozulurdu 11. Gün bile silik cıktı yani
Ama sabah ilk idrarla yapsan daha koyu olurdu diyorlar silik milik cikmis sonucta😃😃

Kızlar farkında mısınız bu konu herkese o kadar hayırlı geldi ki birer birer herkes miniğine kavuşuyorr 🥰 Tek tük var negatif çıkan Allahım inşallah onlarda tez zamanda kavuşur ama genel olarak burdaki herkes hamiş 🤭🤭 Haziran bize uğurlu mu geldi ya da geliyor 😂
Evet ya maşallah kucaklarımıza da alalım inşallah 🤲🏻🥳❤️

Ay inşallah sağlıkla devam eder rahim içidir ben daha önce 2 dıs gebelik gecirdim ondan da cok korkuyorum Allah ım korusun

Dayanamdm evdeki 2. Testide yaptm o daha belirgin cıktı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba canim ayni korku bende de var icim hic rahat degil surekli yatiyorum sadece tuvslete gidiyorum sanirim ondan oluyor gunde bir kez buyugume cikiyorum gazimi geldikce yapabiliyorum ama bir siskinlik kasiklarimda ara ara agri bazen siddetleniyor bazen hic olmuyor ama gaz sancisi mi rahimden kaynakli sanci mi ayirt edemiyorum tek ayirt ettigim siskinlik var ve cok gergin
Duphalac şurup yazdı doktor bana zararsızmış

Progestan salmıştım birde 2 saat mnce idrarda onunda toruları vardı etkiler mi acaba sonucu

Canım ben test günü yani 9. Gün kan verdim sonucum 127 cıkmıstı. Eve geldiğimde idrar testi yaptım tortular karışmıştı benimde fitilin. Çok silik bi şekilde çıktı. Aradan 3-4 saat sonra tekrarladım baya koyu çıkmıştı. Kesinlikle etkiliyor tortu. Sonucun pozitif inşallah🤩

Hepinize cok teşekkür ederim canım kızlar doktorumlada konuştum oda pozitif istersen hemn gel kan ver dedi ama ben yarın olsun dedm cok heycanlıyım kimsede bilmiyo ailemizden eşimede süpriz yaptm ikimzde cok duygulandık Rabbim hayırlısıyla devam etmesni nasip etsin inşallah test yanımda hep bakıyorum🙈

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim. Tüm mücadeleye değecek sonunda. Benim yarın test günü. Hayırlısı.

Back
X