Amin canım isteyen herkese inşallahValla insan bi köyü oluo sağ tarafımda ara ara ağrı oluo korkuım hep Allah ım sağlıkla devam ettrsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım isteyen herkese inşallahValla insan bi köyü oluo sağ tarafımda ara ara ağrı oluo korkuım hep Allah ım sağlıkla devam ettrsin inşallah
Aynı dertten bende muzdaribim canım arastır arastır kafayı yicem en sonunda pes ettim amaan dedimNe kasık agrısı oldugu belli ne gaz oldugu belli arada bi artıyor arada bi azalıyor bi bakıyorum hiç yok nolcak bu halimiz bilemedim valla bir yandan bende korkuyorum sen gibi bir yandan en azından bir belirti var diye seviniyorum
Progestan fitil etkilemez. Daha dün araştirdim ve tibbi sitede teste etkisi yok yaziyordu. Hayirli olsunProgestan salmıştım birde 2 saat mnce idrarda onunda toruları vardı etkiler mi acaba sonucu
Ya dedm acaba silik cıkmasna etki eder mi ama 2. Testim daha koyu cıktı kalıntı yoktu idrarımda ozaman bilemiyorum vallaProgestan fitil etkilemez. Daha dün araştirdim ve tibbi sitede teste etkisi yok yaziyordu. Hayirli olsun![]()
Cnm ilk yaptiginda belki fazla bekleyen idrarla yapmadin sonraki yaptiginda bekleyen idrarla yapinca da koyu cikiyor ben oyle tahmin ediyorum... Cunku hcg idrara karisirken biraz zaman aliyorYa dedm acaba silik cıkmasna etki eder mi ama 2. Testim daha koyu cıktı kalıntı yoktu idrarımda ozaman bilemiyorum valla
Bu konuda doktora sormadim ama internetten arastirdigim kadariyla transfer gunu iki haftalik olarak sayılıyor, sonrasini oyle hesapliyorsun hatta blastokist ise bir kaç gun fazla bile oluyormusSuan son adet tarihime göre 4+1 cıkıyo
Cnm bu konuda internentten sitelere baktim blast embriyo farkli farkli cikti hesaplama sitelerinde. Bence 2 hafta artı 2 gün koysak sanırım mantıken uygun gibi geldi bana ama doktora sormak lazimBu konuda doktora sormadim ama internetten arastirdigim kadariyla transfer gunu iki haftalik olarak sayılıyor, sonrasini oyle hesapliyorsun hatta blastokist ise bir kaç gun fazla bile oluyormus
Aynen ya inşallah sağlıkla ilerlerCnm ilk yaptiginda belki fazla bekleyen idrarla yapmadin sonraki yaptiginda bekleyen idrarla yapinca da koyu cikiyor ben oyle tahmin ediyorum... Cunku hcg idrara karisirken biraz zaman aliyoraman neyse cift cizgiyi gördük sonucta keyfine bak bence
![]()
Yani son adete göre hesaplıyolat tüp bebekte olsa benim 2 tane blast emriyo konulduBu konuda doktora sormadim ama internetten arastirdigim kadariyla transfer gunu iki haftalik olarak sayılıyor, sonrasini oyle hesapliyorsun hatta blastokist ise bir kaç gun fazla bile oluyormus
Valla kuzu cok araştırdım cok okudum blastokist ise değişiyor 3.gun ise degisiyor hesaplama ama zaten hakikisi ultrason ölçümüyle oluyor galiba ... Ve şöyle birsey de var son adet tarihin ile rahim hazirligi arasinda bazen 15 bazen 20 gun bile sürüyor dolasiyla 28 gunde veya 30 gunde bir olanın hesaplamasi tutmazken bizim ilaçla degisen döngü nasil tutsunYani son adete göre hesaplıyolat tüp bebekte olsa benim 2 tane blast emriyo konuldu
Evet aynen zaten yazmistim blastokistlerde borkac gun fazla olabiliyormusCnm bu konuda internentten sitelere baktim blast embriyo farkli farkli cikti hesaplama sitelerinde. Bence 2 hafta artı 2 gün koysak sanırım mantıken uygun gibi geldi bana ama doktora sormak lazim
Hayırlısı olsun cnm adet belirtileri yasayan pozitifler vardi herkesin vucudu farkli tepki verebilir diye düşünüyorumArkadaslar merhaba ben kan testi yaptirdim sonucum 75.59 cikti fakat inanilmaz kasik agrim var bu sureci yasan oldumu transferimin 9.gunu
Hemşirem aradı sonuçta trasfer de bir operasyon normal dedi. Agrı çekme gunde 3 parol alabilirsin dedi. Ama ben yakın zamana kadar bel fıtığım patladığı için korkunç ağrılar çekip yeşil reçeteli ağrı kesiciler kullandığım için bu dayanılmaz bir ağrı değil benim için çok şükür. Ondan almıyorum ilaçBende dün trasfer oldum sadece bel agrım var
Tüp bebek de dış gebelik oluyor mu? Ben sadece kimyasal olabilir ama rahime direkt yollandığı için dış gebelik olmaz sanıyordumAy inşallah sağlıkla devam eder rahim içidir ben daha önce 2 dıs gebelik gecirdim ondan da cok korkuyorum Allah ım korusun
Her gebelikte olduğu gibi tüp bebekte de var canım bende öyle sanıyordm ama dıs geblik olanlarda varms embriyo yuvarlanıp baska yerede tutuna biliyomus Allah muhafaza ara ara sağ kasığm agrıo korkuyorm vallaTüp bebek de dış gebelik oluyor mu? Ben sadece kimyasal olabilir ama rahime direkt yollandığı için dış gebelik olmaz sanıyordum
Allah korusun, aklına getirmeHer gebelikte olduğu gibi tüp bebekte de var canım bende öyle sanıyordm ama dıs geblik olanlarda varms embriyo yuvarlanıp baska yerede tutuna biliyomus Allah muhafaza ara ara sağ kasığm agrıo korkuyorm valla![]()