- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Aynen pozitif süşünüyorum hep inşallh herşey güzl olacakAllah korusun, aklına getirme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen pozitif süşünüyorum hep inşallh herşey güzl olacakAllah korusun, aklına getirme
Evet aynen zaten yazmistim blastokistlerde borkac gun fazla olabiliyormusben bilmem internetin yalancısıyım
![]()
HamilesinArkadaslar merhaba ben kan testi yaptirdim sonucum 75.59 cikti fakat inanilmaz kasik agrim var bu sureci yasan oldumu transferimin 9.gunu
Ben daha önce geçirdim ve tüp bebek yaparım artık normal uğraşmam defim doktorum o zaman tüplerini alalım yoksa tüp ne ek de bazen tüplere geri kaçıp dış gebelik yapabiliyor risk olmasın demiştiTüp bebek de dış gebelik oluyor mu? Ben sadece kimyasal olabilir ama rahime direkt yollandığı için dış gebelik olmaz sanıyordum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah ağrılar oluyor illaki ama aşırı derecedeyse doktorunuza da danışınArkadaslar merhaba ben kan testi yaptirdim sonucum 75.59 cikti fakat inanilmaz kasik agrim var bu sureci yasan oldumu transferimin 9.gunu
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinGünaydınlar 20 haziranda transfer olmuştum doktorum 29 unda test istedi kanda değerim 23,72 çıktı.bugün sabah da beklemiş idrarla test yaptım fotoğrafını ekliyorum lütfen yorumlayabilir misiniz
Günaydın baya belirgin inşallah sağlıkla ilerlesinGünaydınlar 20 haziranda transfer olmuştum doktorum 29 unda test istedi kanda değerim 23,72 çıktı.bugün sabah da beklemiş idrarla test yaptım fotoğrafını ekliyorum lütfen yorumlayabilir misiniz
Kan testi yapmadan moral bozmayın bence idrara geçişi yavaş olabiliyor umudumuzu kaybetmeyelimGünaydın kızlar , bugün erken kalkıp test usptım tek çizgi.. 10.günümdü. Malesef negatif yani. Olsa illa çıkardı artık. Yine kısmet değilmiş
Günaydın hemen umutsuz olmayın bazen geç tutunabiliyor kanda sonucu görene kadar kendini kötüye alıştırma. Böyle olup kanda pozitif alan çok inşallah öyle olsun. Her şey Allahtan kan yapınca haberdar edin bizi inşallah pozitiftirGünaydın kızlar , bugün erken kalkıp test usptım tek çizgi.. 10.günümdü. Malesef negatif yani. Olsa illa çıkardı artık. Yine kısmet değilmiş
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun inşallahGünaydınlar 20 haziranda transfer olmuştum doktorum 29 unda test istedi kanda değerim 23,72 çıktı.bugün sabah da beklemiş idrarla test yaptım fotoğrafını ekliyorum lütfen yorumlayabilir misiniz
İnşallah canımGünaydın baya belirgin inşallah sağlıkla ilerlesin![]()
Çok teşekkür ederim inşallah biraz yavaş ilerliyor o yüzden korkuyorumHayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun inşallah![]()
Çok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Bol bol dua edin rahatlatır stresi alır herşeyi bı kenera bırakıp pozitif diye mutlu olun bence vücudumuz bizim verdigimiz mesajlara çok fazla tepki veriyorÇok teşekkür ederim inşallah biraz yavaş ilerliyor o yüzden korkuyorum
Günaydın inşallah pozitif olur, kaçıncı gün embriyosu ve çatlatma iğnesi oldunuz mu etkisi oluyor ya onundaEki Görüntüle 3091738 5.günden günaydın kızlar sabah öylesine test yapmıştın hatta çıkmaz erken diye testi öylesine bırakmıştım az önce baktım hafif silik gibi
5.gün embriyosu çatlatma iğnesini ayın 18 inde oldum. Daha önce aşılamalarda da çatlatma olmuştum ama hiç bir şekilde çift çizgiyi görememiştim. İnşallah iğne etkisi değildirGünaydın inşallah pozitif olur, kaçıncı gün embriyosu ve çatlatma iğnesi oldunuz mu etkisi oluyor ya onunda
İğne yanıltabiliyor biraz ama daha önce görmediyseniz bu güzel haber. tabii ki en son sözü kan testi söylüyor umarım pozitiftir güzel haberlerinizi bekliyoruz5.gün embriyosu çatlatma iğnesini ayın 18 inde oldum. Daha önce aşılamalarda da çatlatma olmuştum ama hiç bir şekilde çift çizgiyi görememiştim. İnşallah iğne etkisi değildir