• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canim ben sonuçlarını görmemiştim cok guzel toparlmis masallah🧿🧿 guzel olacak inanıyorum ben🙏🙏

Benim test günüm 11 haziran 15.gune gun verdi ama cok gec duramam o kadar 9-10.gun yaptırırım en gec
Ben 7 ci gün evde test yapmaya başladım 😁😁 her gün eczaneden bir kaç tane test alıyordum çift çizgiyi gördükçe hoşuma gidiyordu 😁😁😁 şimdi bir kutu test var elimde hepsi çift çizgi 😍

Doktor dış gebelik kürtaj yapacağız deyince dünya başıma yıkıldı sanki o asistanin sözleri hala kulağımda hiç merak etme işin Allah'a kalmışsa olmuş bil veeee ertesi gün küçük bir kese görünmesi ♥️ bir hafta sonra yine gel dedi doktorum eğer o güne kadar bebeğimi kaybetmiş olursam uzulecegimi sanmıyorum çünkü Allah'ım vardır bı bildiği bizim goremedigimiz
Ben de daha önce dış gebelik gecirdim ama benim kese tüpte gorundügü zaman karar verildi. Sadece degerlerle kese henüz hic gorünmeden diş gebelik denmesi cok sacma olmuş iyi ki de dinlememissiniz o doktoru.

Ben 7 ci gün evde test yapmaya başladım 😁😁 her gün eczaneden bir kaç tane test alıyordum çift çizgiyi gördükçe hoşuma gidiyordu 😁😁😁 şimdi bir kutu test var elimde hepsi çift çizgi 😍
Ayyy darisi başımıza insallah😍😍

Ya hic belirtim yok o canımı sıkıyor oldukca🥴🥴

Kızlar bende de çok açık kahve bi lekelenme oldu fitili atıyor ya vücut orda gördüm. Biraz fazla mı hareket ediyorum acaba doktor yat çoğunlukla eğer devam ederse acile gidin akşam dedi. Yarın proluton iğne günüm zaten o yüzden devam etmezse yarın vurulursun dedi. Biraz korktum ama araştırdığımda da çok doğal olduğu yazıyor çoğu kadında görünen bir şeymiş hafif lekelenme inşallah devam etmez 🤲🏻
Rubby'm uzan ayağının altına yastık koy dinlen inşallah kesilir lekelenmen, doktorum bana kahve lekelenmen olabilir çok normal dedi. İnşallah bi sıkıntı yoktur gönlün ferah olsun
Bende yine kanama ile gekdim kontrole serum yiyorum yine .. ikinci bir kese görüldü ama diğerine göre daha küçükmüş. Crsmb gene kontrol var kalp atışı duyulmaliymis kesinlikle haftaya

Ya ne güzel ikisi de tutunmuş demek 🌸 inşallah senin de lekelenmen kesilir sağlıkla ilerler canım

Rubby'm uzan ayağının altına yastık koy dinlen inşallah kesilir lekelenmen, doktorum bana kahve lekelenmen olabilir çok normal dedi. İnşallah bi sıkıntı yoktur gönlün ferah olsun

Ya ne güzel ikisi de tutunmuş demek 🌸 inşallah senin de lekelenmen kesilir sağlıkla ilerler canım
Canım benim çok sağol öyle yapıyorum şuan kesildi çok şükür yarın iğnem var zaten toparlarım inşallah çok sağol desteğin için😘❤️

Ayyy darisi başımıza insallah😍😍

Ya hic belirtim yok o canımı sıkıyor oldukca🥴🥴
Daha çok erken belirti için senin bugün 3 gün sanirim benim 4 gün hafif bel ağrısıyla başlamıştı 3 gün deli gibi yattım sadece yemek ve WC için kalktım herhalde dedim çok yatmaktan 😁 salı günü erken gebelik testi yap belki ufaklık sana göz kirpar 🤗

P
Daha çok erken belirti için senin bugün 3 gün sanirim benim 4 gün hafif bel ağrısıyla başlamıştı 3 gün deli gibi yattım sadece yemek ve WC için kalktım herhalde dedim çok yatmaktan 😁 salı günü erken gebelik testi yap belki ufaklık sana göz kirpar 🤗
Canim yaa inşallah güzel haber alabilirim🙏🙏
Hepimiz için sonu güzel olsun insallah🙏
3.gunum bitti 4 e girdim saat 18.00 itibariyle😃🤭🤭 ben de 3 gün hep yattim artik yeni ayaklandım daha da yatmam...

Sali ya da çarşamba direk kana giderim diyorum🙈

P

Canim yaa inşallah güzel haber alabilirim🙏🙏
Hepimiz için sonu güzel olsun insallah🙏
3.gunum bitti 4 e girdim saat 18.00 itibariyle😃🤭🤭 ben de 3 gün hep yattim artik yeni ayaklandım daha da yatmam...

Sali ya da çarşamba direk kana giderim diyorum🙈
Hadi hayırlısı sonucu mutlaka banada bildir

Herşeyden önce hayırlısını dilemek lazım hepimiz için hayırlısı 🙏🏻Bende yaklaşık iki sene önce Şişli Memorial da tedavi gördüm Semra hoca genel olarak ilk randevuya giriyor sonrasında her muayenemi İpek Nur balın ile devam ettik ancak 5AA pgtli embriyom tutmadı yani gebelik oluşmadı yaklaşık 3 aydır aygül hoca ile devam ediyorım cok ilgili herşeyi kendisi yapıyor opu, histereskopi hepsini kendisi yaptı yarın transferim olacak bakalım inşallah iyi olur 🙏🏻
Semra hoca ve Aygül hoca embriyoyu genetiğe gönderdiler mi peki? Yumurta havuzu mu oluşturdunuz? İnşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır

Amin cnm duaya cok ihtiyacim var

Doktor dış gebelik kürtaj yapacağız deyince dünya başıma yıkıldı sanki o asistanin sözleri hala kulağımda hiç merak etme işin Allah'a kalmışsa olmuş bil veeee ertesi gün küçük bir kese görünmesi ♥️ bir hafta sonra yine gel dedi doktorum eğer o güne kadar bebeğimi kaybetmiş olursam uzulecegimi sanmıyorum çünkü Allah'ım vardır bı bildiği bizim goremedigimiz
Kesinlikle cnm öyle Rabbim yardimcin olsun

Back
X