- 10 Kasım 2020
- 534
- 357
- 33
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Maşallah inşallah darısı bizim basımızaÇok teşekkür ederim. Hem de üst muayene ile gördü şükür. Kalp atışı için 18ine randevu verdi araya bayram girdiği için. Sizden de güzel haberler bekliyorum.![]()
Sonuç çıktımı canım ?Kızlar benim bugün 7. günüm transfer dahil 8. Gün artık dayanamadım idrar testi yapmaya karar verdim inşallah çıkar![]()
Var görünüyor hayırlı olsunEki Görüntüle 3092642
Kızlar merhaba bugün transfer günümü sayarsak 12. Günüm normalde yarın kan vereceğim silik bir çizgi çıktı ama idrarımı hiç bekletmedim acele yaptım biraz var mı yok mu bu akşam acile gidip öğreneceğim 10.günde kanamam olmuştu öğlene kadar kanama durdu sonra da hiç kanamam olmadı
Var gibi en doğrusu kaç sonucuEki Görüntüle 3092642
Kızlar merhaba bugün transfer günümü sayarsak 12. Günüm normalde yarın kan vereceğim silik bir çizgi çıktı ama idrarımı hiç bekletmedim acele yaptım biraz var mı yok mu bu akşam acile gidip öğreneceğim 10.günde kanamam olmuştu öğlene kadar kanama durdu sonra da hiç kanamam olmadı
Yok canim daha testi bekliyorum geceye belli olur insallah burda paylasacagimSonuç çıktımı canım ?
Bende heyecan yaptım şimdi hayırlısıyla inşallah pozitif çıkarYok canim daha testi bekliyorum geceye belli olur insallah burda paylasacagim![]()
Şampuan falan kullandın mı peki?Ben eve gelince ayakta yikandim hizlica oyle yattim. Doktorum hemen yikanabilirsin demisti. Hastaneden gelip pis pis yataga girdem stresten fena olurdum
Hayırlısı olsun inş. bende 40 yaşındayımKızlar Merhaba,
Bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve evladım olsun diye mücadele ediyorum.Sayfanın başından bugüne kadar olan tüm yorumları okudum.Pozitiflerle sevinip negatiflerle üzüldüm.Hem de yürekten.Benim yaşım 39 ve amh değerim çok düşük.2019 da başladı mücedelem ilk denemem pozitifti (3. gün embriyosu, 2 adet konulmuştu, transferden sonra 8. gün değerim 26.1 ile öğrendim gebeliğimi) fakat 9. haftaya kadar kalp atışı duyulmadı ve kürtaj yapıldı.Sonrasında 2 tane daha transferim oldu fakat ikisi de negatifti.Tabi bu transferlere kadar toplamda 8 adet opu oldum ve artık tüp bebek konusunda deneyim kazandım.Sorularınız olur ise seve seve yanıtlarım.Bende 4. denemem için 3 aydır doktora gidiyorum fakat kist oluştuğu için sürekli tedavi erteleniyor.Adet olmaya yaklaşık 10 günüm kaldı sonrasında bende baştan tedaviye başlayacağım.Hepinize duacıyım
Ben ilk testi dün yaptım gün içinde eşim aradı içine doğmuş gibi nasıl gidiyor bişey var mı falan diye test yaptım diyemedimÖyle maalesef bi tam sevinemiyoruz. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Benim eşim zaten test yapcağımı biliyordu hatta iki gündür daha erken test yapma diye ikna etmeye çalışıyorduşimdi pazar günü tekrar test yapmayı düşünüyorum testte koyulaşma görmek için
bugün de kan vericem ama e2/progesteron leveli için doktor istemişti. Yurt dışındayım bırada kafama göre kanda hamilelik testi isteyemiyorum.
Hadi inş. hayırlısı olsun inş.Yok canim daha testi bekliyorum geceye belli olur insallah burda paylasacagim![]()
SiZinle aynı gün transfer olmuşuzMerhaba bende daha yeni 29 haziranda 3.gün transferi oldum. Bugün transferin 2.günü. 16. Denemem umarım bu sefer tutar hayırlısı Allahtan kendimizi rabbimize teslim ettik.mevlam neylerse güzel eyler.
Rolon, parfüm, deodorant, yumuşatıcıyı bende bıraktım hatta transfere giderken kıyafetlerimi tekrar yıkadım yumuşatıcı kokusu gitsin diye. Şu an sadece sıvı sabun kullanıyorum. Şampuan olarak ne kullanıyorsunuz peki?2 gün sonra girdim organic kimyasalsız şampuan kullanıyorum zaten. Duş jeli değil sabun kullandım. Parfüm kullanmayı da bıraktım embryoların kokulu şeylerden hoşlanmadıkları kanıtlanmış durumda (parfümlü şeyler, yumuşatıco kokuları ... vb.)
Canım nasıl oldunEvet simdi eşim geliyor![]()
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında benimde 29 unda transferim oldu.ilk denemeniz miInşallah güzel haberler aliriz bende 28 de trasfer oldum![]()
Hayırlısı olsun benim yarın transferimHayırlısı olsun hepimizin hakkında benimde 29 unda transferim oldu.ilk denemeniz mi
Evdeyim dinleniyorum akinti tekrar gelmemişti ama simdi baktim bir iki damla var. Kasıklarım adetim sökülecek gibi agriyoe bacaklarıma vuruyor. Goguslerim ağrımaya basladi. Agzimin tadi bok gibi midem bulanıyor bir anda hamilelik yüklendi sanırımCanım nasıl oldun
Bence pozitifEki Görüntüle 3092642
İnşallah kardeşimmmmAy Maşallah inşallah darısı bizim basımıza