- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 43
Tutunma belirtisi benceBende de kasık ağrıları başladı ilk iki gunde yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutunma belirtisi benceBende de kasık ağrıları başladı ilk iki gunde yoktu
Benim hemsire yasak demisti en son gittgimde ama Çarşamba gunu bende soracagimKızlar bir sorum var şimdi nasipse 1,5 aylık gebelik oluyor denize girebiliyor muyuz ?
Hic dinleme kendini cnm sal ruhunu akışına bırak... Cogumuzda oldu kasiklarda ve goguslerde hassasiyet hayırlısı ne ise o olsun senin icinBende de kasık ağrıları başladı ilk iki gunde yoktu
Merhaba canım. Benim de transferimiz 29 .nda Oldu ama hiç belirtim yok sadece transfer günü sağ göğsümde agri vardı ama zaten he adete yakın olurdu.senin belirtin var miHayırlısı olsun hepimizin hakkında benimde 29 unda transferim oldu.ilk denemeniz mi
MaşallahKizlar yaptimm 7. Gunum bugun ilk foto ilk yapar yapmaz ikinci foto ise 3 dk sonrasi suan aradan bayagi gecti daha net allahim insallah yanilmam catlatma kullanmadim ama prolutex vuruldum transfer oncesi ve bir daha da vurulmadim prolutexin etkisi olabilir mi ?
Merhabalar evet aynıyız ikimiz:) benimde hiçbir belirtim yok öyle yatıyorum kasıklarım bile çıkmaz acıyor aradaMerhaba canım. Benim de transferimiz 29 .nda Oldu ama hiç belirtim yok sadece transfer günü sağ göğsümde agri vardı ama zaten he adete yakın olurdu.senin belirtin var mi
Sende çok tatlısın ikizlerin de çok tatlı kızlar olucak benceYaaaa kuzumm yerim seni cok tatlısın, ins hepimiz icin hersey cok güzel olsun![]()
EvettttttNabıyosunuz kızlar masterchefi izliyomusunz
Kiz mi diyorsun yani canısı balısıSende çok tatlısın ikizlerin de çok tatlı kızlar olucak bence
Ay inşallah yaTutunma belirtisi bence![]()
Evet ben izliyorumNabıyosunuz kızlar masterchefi izliyomusunz
Bilmem içime öğle doğdu:)Kiz mi diyorsun yani canısı balısı![]()
Ayy içini yerim senin yaaaaBilmem içime öğle doğdu:)
Hic dinleme kendini cnm sal ruhunu akışına bırak... Cogumuzda oldu kasiklarda ve goguslerde hassasiyet hayırlısı ne ise o olsun senin icin![]()
Sende benim gibi kiz olsun istiyorsun allahim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah herkezin gönlüne göre versin ben 9 yıldır bekliyorum artik kucağında minik bir mutluluk istiyorumAyy içini yerim senin yaaaakuzum benim Rabbim muradini tez vakitte versin ins
Açıkçası gönlümden gecen yok Allah saglikli hayırlı evlat versin diyorum hep hepimiz icin dualarim da söylüyorum sürekliSende benim gibi kiz olsun istiyorsun allahim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah herkezin gönlüne göre versin ben 9 yıldır bekliyorum artik kucağında minik bir mutluluk istiyorum
Ben düşük tehdidi ile kestin kahveyi cnm once tirstim sonra korktumBnde coks eviyorum masterchefi bi yürk kahvesi yaptm kendme keyif yapıyorum![]()