• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hastane cok yakın allahtan bana iki doktoruma da yazdim ikiside kırmızı kan seklinde gelmedigi sürece yerlesme belirtisi dedi. Şükür o iki damla harici yok baska gelmedi

rubbyT rubbyT valla öyle cok garipmis bugun ilk gördüğümde cok korkmustum ama simdi diyorumki hic belirti yok yok diyip duruyorum galiba bebegim ben buradayim demeye basladi.
Herkesin vucut tepkileri cok farkli diyorlar ya demekki doğru benim vucudum suan sarsildi sanirim😇 bebisim tutunma savasi veriyorsa galiba vucudum yeniliyor diyorum🙈
Şimdi nasılsın canım

Tak ederim rubby hep beraber sevinelim gerckten de ihtiyacımız var bi ton ilaç kullanıyoruz mahfoluyoruz 🥺
Aynen öyle hakkımızda hayırlısı canım😄
Her gun 21 kez okuyorum cnm, ayrica Ya Mübdi 99 kere Ya Musavvir aklima geldikce, bir de Zekariya peygamberin duasini ediyorum sürekli baska önerilerin var mi
Ya Halik ya musavvir ya bari ya hannan ya deyyan ya halim ya hakim ya Rahman ya rahim ya evvelü ya varis 99 Esma-ül-Hüsna nın hatrına diye okuyorum ben kuzum
Hastane cok yakın allahtan bana iki doktoruma da yazdim ikiside kırmızı kan seklinde gelmedigi sürece yerlesme belirtisi dedi. Şükür o iki damla harici yok baska gelmedi

rubbyT rubbyT valla öyle cok garipmis bugun ilk gördüğümde cok korkmustum ama simdi diyorumki hic belirti yok yok diyip duruyorum galiba bebegim ben buradayim demeye basladi.
Herkesin vucut tepkileri cok farkli diyorlar ya demekki doğru benim vucudum suan sarsildi sanirim😇 bebisim tutunma savasi veriyorsa galiba vucudum yeniliyor diyorum🙈
Kucağımıza alınca mıncırır acısını çıkarırız kıyabilirsek 🥰❤️
Zaman geçmiyor kizlar nasilsiniz 5.gune girdim ben🙈🤦‍♀️

Kanamasi olan arkadaşlarım kalkmayın yatın dinlenin bol bol Rabbim nasip ederse hic bir dey olmaz onsallah🙏🙏
İnşallah sonunda güzel haberler olsun🤲🏻🤲🏻
Yarın başka hastaneye kontrole gideceğim bakalım kalp atışını duyarız inşallah 🤲 Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin 🤲🌸
Habersiz bırakma kızçem🌻🧡
Ay Allah korusun bana hemşire günde 1 tane içebilirsn demişti herşeyin fazlası zarar fazla abartma demişti
Mehmet efendi kafeinsiz Türk kahvesi var çok hafif ben onu alıyorum öneririm canım🥰

Misafirim vardı toplu cevap verdim okuduklarımdan😄 annemler bendeydi kendimi zor tutuyorum analıktan mıdır nedir sürekli sen kaldırma sen elleme modunda ya tövbe yarabbim 😅😅öğrenince ayağa kaldırmaz galiba gözüm korktu😄

Ay hemen alayım kafeinsiz olanı ben misafir kabul etmiyorum kendimde gitmiyorum ya tedirgin oluyorum cünkü otırıyorum yatıyorum ilaç salıyorum

Ya Halik ya musavvir ya bari ya hannan ya deyyan ya halim ya hakim ya Rahman ya rahim ya evvelü ya varis 99 Esma-ül-Hüsna nın hatrına diye okuyorum ben kuzum

Mehmet efendi kafeinsiz Türk kahvesi var çok hafif ben onu alıyorum öneririm canım🥰

Misafirim vardı toplu cevap verdim okuduklarımdan😄 annemler bendeydi kendimi zor tutuyorum analıktan mıdır nedir sürekli sen kaldırma sen elleme modunda ya tövbe yarabbim 😅😅öğrenince ayağa kaldırmaz galiba gözüm korktu😄
Ayy bilmiomdemi sizinkilerde benmkilerde bilmio annemlere yalan söyledm transfer asamasında kayınvalidemler gebzede oraya gidicem dedim 1 hfta ablam arıyo sana gelcz die ona bişiler uyduruom cok zor bayrama kdar belli olsa kesesi bayramda hepsne toplu söylicem teansfere girerken opuya girerken hep video fotograf cektim onları göstericem hep😊

Yavruceylanim bir kere mi kac kere okunucak bu dua acik detay ver bu cahil kardesine 🤗🤗

Ben o duayı Perşembe gecesi akşam ile yatsı arasında okunduğunu biliyorum 7 Ayetel kursi okunur sonra 7 kerede bu dua ediliyor . Tabi rabbimin isimleri olduğu için her okunur .
test vermeye gittim Samsun daki tüm hastaneler grevde kan veremeden geri döndüm

Ay hemen alayım kafeinsiz olanı ben misafir kabul etmiyorum kendimde gitmiyorum ya tedirgin oluyorum cünkü otırıyorum yatıyorum ilaç salıyorum
Valla bi yere kadar kaçabiliyorum arada mecbur görüşüyorum bende 😄
Ayy bilmiomdemi sizinkilerde benmkilerde bilmio annemlere yalan söyledm transfer asamasında kayınvalidemler gebzede oraya gidicem dedim 1 hfta ablam arıyo sana gelcz die ona bişiler uyduruom cok zor bayrama kdar belli olsa kesesi bayramda hepsne toplu söylicem teansfere girerken opuya girerken hep video fotograf cektim onları göstericem hep😊
Hepimizde aynı hayal rabbim yaşatsın kuzucum🤲🏻😄
Yavruceylanim bir kere mi kac kere okunucak bu dua acik detay ver bu cahil kardesine 🤗🤗
Kuzum ben her gün bunları okuyorum namaz vakitlerinde aklıma geldikçe bu esmaları sayıp üstüne kenzül arşta geçen tüm isimlerinin hatrına 99 Esma'nın hatrına peygamberimizi araya koyarak vesilesi ile yalvarıyorum onu bana nasip et diye içimden geldiği gibi dua ediyorum rabbim kabul etsin🤲🏻
Ben o duayı Perşembe gecesi akşam ile yatsı arasında okunduğunu biliyorum 7 Ayetel kursi okunur sonra 7 kerede bu dua ediliyor . Tabi rabbimin isimleri olduğu için her okunur .
test vermeye gittim Samsun daki tüm hastaneler grevde kan veremeden geri döndüm
Evet benimde yola çıkışım öyleydi sonradan günlük oldu benim için, içim rahatlıyor Allah'ın adıyla dua edince normalde de öyle yapardım ama bu dönemde çok daha iyi geliyor ❤️ Hastane grevini bende Avrupa için duydum çözülür umarım hemen

Çok geçmiş olsun canım. Geri de embryon var mı? Benim de son denemem böyle sonuçlanmıştı hatta bu 10. günde kanda 25 değer gelince daha ikinci değer gelmeden hemşire ikinci testi yapıcaz ama değer çok düşük bu durumlarda genelde kimyasal oluyor demişti😞
Çok teşekkürler canım
Evet geride 2 embriyom daha var beraber dondurulmuş. Ama çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım 3 aşılama 1 tüp bebek olumsuzdu hep 0 dı sonuçlarım bunda 23 çıkınca çok ümitlenmiştim

Çok teşekkürler canım
Evet geride 2 embriyom daha var beraber dondurulmuş. Ama çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım 3 aşılama 1 tüp bebek olumsuzdu hep 0 dı sonuçlarım bunda 23 çıkınca çok ümitlenmiştim
Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah rabbim yormadan seni sevindirsin🤲🏻

Back
X