• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Cok tesekkurler kızlar içimi rahatlatıniz. Benim de adet başlangıcı 28 mayıs ve 15 haziranda transferimi oldum . Şuan 5+0 olarak gösteriyor uygulamalar

Kizlar bugun çok yürüdüm 4500 adım atmışım sizce bi sikinti olur mu. Eve geldiğimde çok yorulmustum uyudum dinlendim ama yürüyüş bi sikinti çıkarmaz dimi
4300 adım atmışlığım var hemde telaşlı bi şekilde çok şükür çift çizgiyi gördüm. Bi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle canım

Kactane kullaniyorsunuz? Ben estrofemi transferden önce basladim 3 tane iciyorum sabahlari. Tabiki cok fazla ilaç katkısı var suan sizin hamilelik olup olmadığı henüz belli degilse sizin muhtemelen ilaclardan kaynakli olabilir. Ama inşallah bebiste vardir 😍
Benim tum denemelerimde estrofemi gunde 2 kez verdi doktorum bi sabah bi aksam yemek sonrasi aliyorum.

Aynen öyle cnm 🤗 ama kafam kac haftalik ona da takılıyor çünkü son adet tarihene göre mi hesaplaniyor nasil yani kafam karisik
Valla bende iki şekilde duydum son adeti ve embriyo transferi hatta blast olanların ayrı bi hesaplaması var bende yarın öğrenicem inşallah sağlık haberini alayım da o sonraki iş🥰

Back
X