- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Orda mı calısıosn yoksa tüp bebeğimiöprsa yaptırdn canmBen Memorial' dayım cnmAynen herkesin dongü de farklı. Ah saglikli olsunlar da hesaplama kolay iş
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda mı calısıosn yoksa tüp bebeğimiöprsa yaptırdn canmBen Memorial' dayım cnmAynen herkesin dongü de farklı. Ah saglikli olsunlar da hesaplama kolay iş
![]()
Yakin olsam da oraya gitsem keskeBen Memorial' dayım cnmAynen herkesin dongü de farklı. Ah saglikli olsunlar da hesaplama kolay iş
![]()
Yok cnm tüp bebek tedavimi orda oldumOrda mı calısıosn yoksa tüp bebeğimiöprsa yaptırdn canm
Sanmam cnm ya insanlar çalışıyor bu halde gayet dogal birseyKizlar bugun çok yürüdüm 4500 adım atmışım sizce bi sikinti olur mu. Eve geldiğimde çok yorulmustum uyudum dinlendim ama yürüyüş bi sikinti çıkarmaz dimi
Benmde 4+4 hem adette hem transferde hem bebişte aramızda 3 gün varCok tesekkurler kızlar içimi rahatlatıniz. Benim de adet başlangıcı 28 mayıs ve 15 haziranda transferimi oldum . Şuan 5+0 olarak gösteriyor uygulamalar
Var canim benimkiside ayniydi ben sonucumu aldim bile hamileyimm eminim sende öylesinnKızlar az önce test yaptım bugün 8. Günüm var dimi
Ayyy gözünaydin cnm Allah tamamına erdirsin saglikla inşKizlar
Var canim benimkiside ayniydi ben sonucumu aldim bile hamileyimm eminim sende öylesinn![]()
Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederimm hepimizinkini insallahhAyyy gözünaydin cnm Allah tamamına erdirsin saglikla inş
Benimkide gaz sancısı gibi değişik bir şey ama uzanınca geçti şükürBen genelde gaz sanci yaşıyor gibiyum çünkü sürekli yattığım icin bagirsak hareketli degil diye yorumluyorum
4300 adım atmışlığım var hemde telaşlı bi şekilde çok şükür çift çizgiyi gördüm. Bi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle canımKizlar bugun çok yürüdüm 4500 adım atmışım sizce bi sikinti olur mu. Eve geldiğimde çok yorulmustum uyudum dinlendim ama yürüyüş bi sikinti çıkarmaz dimi
Hayıtlı olsun canım benimKizlar
Var canim benimkiside ayniydi ben sonucumu aldim bile hamileyimm eminim sende öylesinn![]()
İdrar testi yaptığımda çok ağladım diyor hastanede de ağlarsın o yüzden götürmem diyorGötürsün bence![]()
Kan testi için mecbur götürecekİdrar testi yaptığımda çok ağladım diyor hastanede de ağlarsın o yüzden götürmem diyor![]()
Gaz sancısıdır o canım. Biraz yürüyüş yap bide ben kayısı yiyorum iyi geliyorSanki karnıma içerden iğne batırıyolar. Birde karnım davul gibi resmen kilo da almadım aksine verdim bile
Mecburen çekecek artık beni 9 ay boyuncaKan testi için mecbur götürecek![]()
Kabız olmiyim diye hem kuru kayısı yiyorum, hem taze kayısı yiyorum. Olabilir canım biraz uzun süreli sandalyede oturmuştum o da etki etti sanırımGaz sancısıdır o canım. Biraz yürüyüş yap bide ben kayısı yiyorum iyi geliyor![]()
Benim tum denemelerimde estrofemi gunde 2 kez verdi doktorum bi sabah bi aksam yemek sonrasi aliyorum.Kactane kullaniyorsunuz? Ben estrofemi transferden önce basladim 3 tane iciyorum sabahlari. Tabiki cok fazla ilaç katkısı var suan sizin hamilelik olup olmadığı henüz belli degilse sizin muhtemelen ilaclardan kaynakli olabilir. Ama inşallah bebiste vardir![]()
Benim transfer adetin 18. Günü oldu muayenede son adet tarihimle uyumlu çıktı diye o şekilde hesapladım canımAynen öyle cnmama kafam kac haftalik ona da takılıyor çünkü son adet tarihene göre mi hesaplaniyor nasil yani kafam karisik
Valla bende iki şekilde duydum son adeti ve embriyo transferi hatta blast olanların ayrı bi hesaplaması var bende yarın öğrenicem inşallah sağlık haberini alayım da o sonraki işAynen öyle cnmama kafam kac haftalik ona da takılıyor çünkü son adet tarihene göre mi hesaplaniyor nasil yani kafam karisik