- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
- 33
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET bu siteye bakabilirsiniz kızlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanıyordum canım ama iğneler bende ciddi yan etki yapıyordu yine de devam ediyordum . Geçen pazartesi de kanama olunca pruluton Depot verdi o çok daha fena yaptı beni. O yüzden şimdi progestan iğne ve fitili de artırdık . Sürekli nabzımi ölçüp doktoru bilgilendirmem gerekiyor. . Şu kanamalar dursun biraz kardiyoloji de baksın kalbine dedi. Eve bir hekim de yonlendirebilirim dedi doktor ,bakalım . Çok tşk ediyorum ,aminCnm Rabbim bagislasin sana evladını insallah saglıkla ilerlesin. Sen zaten progestan igne kullanmıyormuydun progestan cok cok onemli diye biliuorum. 10. Haftaya kadar kullanmak zorunlu diyor bizim merkez
Ben burda hesapldm aynı cıktı uygulamadakiyle 4+5Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET bu siteye bakabilirsiniz kızlarım
Kızlar ganopeptly HCG içermiyormuş heralde internetten bakıyom ama çok anlamadom transfer günü vurulmuştumBen burda hesapldm aynı cıktı uygulamadakiyle 4+5
Dinlenme seklinde iken kac cikiyor cnm nabzın. Gecen ben bi üst gecitten cikarken baktım tikandım cikamiyorum nefes nefese kaldım progestanin etkilleri oldguunu tahmin ediyorum evde basit bi is yapsam yine nefes nefeseyim.Kullanıyordum canım ama iğneler bende ciddi yan etki yapıyordu yine de devam ediyordum . Geçen pazartesi de kanama olunca pruluton Depot verdi o çok daha fena yaptı beni. O yüzden şimdi progestan iğne ve fitili de artırdık . Sürekli nabzımi ölçüp doktoru bilgilendirmem gerekiyor. . Şu kanamalar dursun biraz kardiyoloji de baksın kalbine dedi. Eve bir hekim de yonlendirebilirim dedi doktor ,bakalım . Çok tşk ediyorum ,amin![]()
Banada fitil gaz yapıyo sanki aürekli bi gaz hissi var gecenyatarken salımıştm şimdi kalkınca saldm yine daha içerde diğerinin kalıntıları duruo inş sıkıntı olmazDinlenme seklinde iken kac cikiyor cnm nabzın. Gecen ben bi üst gecitten cikarken baktım tikandım cikamiyorum nefes nefese kaldım progestanin etkilleri oldguunu tahmin ediyorum evde basit bi is yapsam yine nefes nefeseyim.
Tövbe de olumsuzlama yapmaGünaydın herkeze
Bu gün icim de bir karamsarlık var tutmadığını düşünüyorum![]()
Dinlenme sırasında olcuyorum hep 110 ile 120 arasında çıkıyor . Evet onun etkisi zaten canım.Dinlenme seklinde iken kac cikiyor cnm nabzın. Gecen ben bi üst gecitten cikarken baktım tikandım cikamiyorum nefes nefese kaldım progestanin etkilleri oldguunu tahmin ediyorum evde basit bi is yapsam yine nefes nefeseyim.
Çisem öyle düşünme güzel şeyler düşünelim bizde sonucumuzu pozitif göreceğiz diyelim.Günaydın herkeze
Şimdiden hayırlı olsun umut vermek istemem ama benimde ilk belirtilerim öyleydiMerhaba kızlar benim bugün transfer günümle birlikte 6 günüm ilk dört gün aşırı kasık ve bel ağrım vardı 2 gündür arada bi kasık alışı oluyor ama belli belirsiz ilk zamana göre çok iyiyim bilemedim olumsuz düşünmüyorum ama okudukça kafam karıştı herkes farklı belirtileri yaşıyornormal mi benim böyle olmam benim gibi olan var mı benimde ilk tüp bebek denemem transfer günü eve geldiğim ilk gün uyumuşum o ara rüyamda test sonucumun pozitif çıktığını gördüm bu bi işaret mi acaba dedim bilemedim herşeyden bişey çıkarıyorum
![]()
Aaa bu düşünce tarzı hiç hoş değiilGünaydın herkeze
Ayni sey bende de var merdiven çıkıyorum nefes nefeseyim... Sagl salim kucağımıza alsak hayırlısı ileDinlenme seklinde iken kac cikiyor cnm nabzın. Gecen ben bi üst gecitten cikarken baktım tikandım cikamiyorum nefes nefese kaldım progestanin etkilleri oldguunu tahmin ediyorum evde basit bi is yapsam yine nefes nefeseyim.
Aaaaaa cisem dellenme yahu hisselere göre olsaydi çoğumuz burda hamile degildik ama Allah nasip ederse belirtisiz olsa da olduğunu ve mecburiyetten dinlenmeyen calusanlarin da olduğunu gördük yani pozitif haberini aldik... Durduk yere sabahın köründe nerden gelmis bu his sana vesvesedir bunlar aldanma Allah'a daya sırtını zamanini bekle elbette gelecektir vakti baharinin...Günaydın herkeze
Ayy canımmm inşallah öyledirŞimdiden hayırlı olsun umut vermek istemem ama benimde ilk belirtilerim öyleydi![]()
Bana da öyle oluyordu ama hiçbir manası yok bunların . Şu anın keyfini çıkarmaya bak lütfenGünaydın herkeze
Vakit geçmiyor gibi hissedip enerjini düşürüyorsun Kesinlikle karamsarlığa kapılma-kapılmayalım Rabbimin hazinesi tükenmez bizlere de en hayırlı evlatları nasip edecektirGünaydın herkeze