Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun . Kaçıncı günün ? Kusura bakma benim kafam Leyla bu aralar ,unuttum .Kızlar ben kan verdim
8.günüm canım. 25 inde transfer olmuştumHayırlısı olsun . Kaçıncı günün ? Kusura bakma benim kafam Leyla bu aralar ,unuttum .
İnşallah canımgüzel haberlerle gel canım![]()
ayyy hadi inşallah sağlıkla artsııınnKızlar sonucum çıkmış
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.bir belirtiniz var mıydı acabaKızlar sonucum çıkmış
Hayirli olsun gözün aydın cnmmKızlar sonucum çıkmış
Amin inşallah canımayyy hadi inşallah sağlıkla artsııınn![]()
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallahKızlar sonucum çıkmış
Amin inşallah canım. Belirti sayılır mı bilmem ama bir üşüyüp bir terliyordum birde ayaklarım çok üşüyordu ve bacak ağrısı vardı. Bir kaç gündür de kasığıma kramp girer gibi ağrı olduÇok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.bir belirtiniz var mıydı acaba
Teşekkür ederim canımHayirli olsun gözün aydın cnmm
Teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, darısı başına inşallah canım. Belirti sayılır bilmem ama ilk günden beri bir üşüyodum bir terliyordum birde ayaklarım çok üşüyordu. Birkaç gündür de karnımda gaz ağrısı gibi ağrı vardı birde bel ağrısı vardıHayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallahbi belirtin var mıydı?
Herkesin çok değişiyor 4 -5 tane icende var . Benimde basindan beri 3 tane duphastonda 3 taneBenim tum denemelerimde estrofemi gunde 2 kez verdi doktorum bi sabah bi aksam yemek sonrasi aliyorum.
Oyy maşallah be güzel bir değer hayırla gelsin inşallah belirtin falan var mıydı benim daha 5. günüm sabırsızlanıyorum artıkKızlar sonucum çıkmış
Canim bekleyelim daha kese kontrolü olacaklar var haftaya , bayramdan sonra kesinlesir herkesinKızlar 2023 Şubat- Mart anneleri diye konu açalım mı????Hamilelik ve doğum sonrası boyunca bilgi paylaşımlarımız için yararlı olur. Hem kopmamış oluruz
![]()
Hayırlısıyla inşallah herkes pozitifi alsınCanim bekleyelim daha kese kontrolü olacaklar var haftaya , bayramdan sonra kesinlesir herkesin