Dediğim gibi o konuda çok bilgim yok malesef canım çünkü bana merkezim bir şey demedi istersen arayıp bir sor doktoruna hem için rahat ederYa bende ilk dikkat ettim sonra bi iki gündür parfüm sıktıminşallah bişey olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi o konuda çok bilgim yok malesef canım çünkü bana merkezim bir şey demedi istersen arayıp bir sor doktoruna hem için rahat ederYa bende ilk dikkat ettim sonra bi iki gündür parfüm sıktıminşallah bişey olmaz
Benim de arefe gunu test gunum :)Benimde test günüm arife günü kızlar üçümüz sanırım aynı gün öğreneceğiz
Anladım canm sorsam bile bi kaç defa kullandım daha kullanmam artık inşallah birşey olmazDediğim gibi o konuda çok bilgim yok malesef canım çünkü bana merkezim bir şey demedi istersen arayıp bir sor doktoruna hem için rahat eder
ben yurtdisimdayim canim bana da transfer gunu yapilacaklar listesinde parfum sikmayin yaziyordu, transferden beri hic parfum kullanmiyorum sadece esansiyel yag damlatma bilekligim var ona bi kac damla turunc yagi damlatiyorum disari cikarken. banyoda da organik kimyasalsiz sampuan ve sabun kullaniyorum, yumusatici da kullanmiyorum onun yerine kurutucuya attigim yunden topa lavanta yagi damlatiyorum.Embriyo transferi sırasında parfüm sıkılmamasımı lazımben sadece kimyasallardan uzak durmamız lazım diye biliyorum koku felan etkisi ilk defa duydum ve daha bu gün parfüm sıktım
![]()
Kimyasal kullanmamam gerektiğini biliyordum ama banyoda yapmadım o yüzden bi kaç defa sıktım dahada sıkmam töbe yumşatıcı çok çok az kullandım hayırlısı olsun Rabbim ol derse olmayacak şey yok ne diyelimben yurtdisimdayim canim bana da transfer gunu yapilacaklar listesinde parfum sikmayin yaziyordu, transferden beri hic parfum kullanmiyorum sadece esansiyel yag damlatma bilekligim var ona bi kac damla turunc yagi damlatiyorum disari cikarken. banyoda da organik kimyasalsiz sampuan ve sabun kullaniyorum, yumusatici da kullanmiyorum onun yerine kurutucuya attigim yunden topa lavanta yagi damlatiyorum.
Ben 8 tane kullanıyorumBen 6 tane alıyorum günde herke 2-3 yazıyor benimki epey çok sanırım ama 8. Hafta bitecekmiş
İçini ferah tut Rabbimin izniyle bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur güzel şeyler düşün güzel olsun moralini asla bozmaAy inşallah inşallah şuan bile o kadar sızlıyor ki hem bacağım hem sağ kasığım anlatamam![]()
Sagol canm inşallah Rabb'im büyükİçini ferah tut Rabbimin izniyle bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur güzel şeyler düşün güzel olsun moralini asla bozma![]()
Ooooo en yüksek duydugum rakamBen 8 tane kullanıyorum![]()
Ateş yapmıyor mu ?Ben 8 tane kullanıyorum![]()
Estrofemimi 8 taneBen 8 tane kullanıyorum![]()
İçini ferah tut canım bişey olmazAnladım canm sorsam bile bi kaç defa kullandım daha kullanmam artık inşallah birşey olmaz![]()
İnşallah Allah razı olsunİçini ferah tut canım bişey olmaz
Öyle kesinlikle bu benim 4. denemem olunca artık araştırmadığım bişey kalmadı o yüzden sebep dairesinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hatta daha önce yazmıştım burada da benim bulunduğum iki klinikde ayrıca yumurta toplamada ve transferde çoraplı gelmemi istemişti. O yüzden özellikle transferin ilk günleri çoraplarımı çıkarmadım hiç ve Texas sıcağında yaşamama rağmenKimyasal kullanmamam gerektiğini biliyordum ama banyoda yapmadım o yüzden bi kaç defa sıktım dahada sıkmam töbe yumşatıcı çok çok az kullandım hayırlısı olsun Rabbim ol derse olmayacak şey yok ne diyelim![]()
:) karışıyor tek o değildir bende günde 8 tane alıyorumEstrofemimi 8 tane
Rabb'im hepimize nasip etsin ne diyelim canm bende ilk 2 gün çorapla gezdim yatım ama bildiğimden değilÖyle kesinlikle bu benim 4. denemem olunca artık araştırmadığım bişey kalmadı o yüzden sebep dairesinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hatta daha önce yazmıştım burada da benim bulunduğum iki klinikde ayrıca yumurta toplamada ve transferde çoraplı gelmemi istemişti. O yüzden özellikle transferin ilk günleri çoraplarımı çıkarmadım hiç ve Texas sıcağında yaşamama rağmen![]()
Normalde 4 kullanıyordum e2 sonucum düşük gelmişti 4 tanede vajinal kullanıyorum.Ooooo en yüksek duydugum rakam![]()
Evet canım 4 ağızdan 4 te vajinal olarak kullanıyorumEstrofemimi 8 tane
Estrofemin vajinal olarak alındığını İlk defa duydum şifa olur inşallahEvet canım 4 ağızdan 4 te vajinal olarak kullanıyorum