Diğer ilaçlar hariç sadece estrofem 8 tane canım.:) karışıyor tek o değildir bende günde 8 tane alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer ilaçlar hariç sadece estrofem 8 tane canım.:) karışıyor tek o değildir bende günde 8 tane alıyorum
İnşallah Allah razı olsun canımEstrofemin vajinal olarak alındığını İlk defa duydum şifa olur inşallah![]()
Benim sat çok geri kaldı doktorum kendi satıma 1 hafta ekledi böyle kabul edelim son adet tarihini dediHiç duymadm ben böyle bi hesaplama cevremde coğu kişi yaptıromonlrnda son adet ee normal gebeliktede sonucta adet ortası yumurtlama oluo döllenmede sınrasnsa ozaman yumurrlamaya göre hesaplanması lazm onunda tüp bebeğin normal gebelikle bi farkı yokki
Benim baya fazla bu gün 7. Günüm Üçüncü günden beri artarak devam ediyor bu gün daha şidetliKızlar göğüs ağrılarınz ne durumda benim işk günki gibi değil hafifledi sanki
Hahhaaa ay katılıyorumKızlar yeni mottom ' BEN NE KADAR KOTUYSEM O OKADAR İYİ DEMEKTİR ''![]()
Benim de bitti kalmadı ağrı hiçKızlar göğüs ağrılarınz ne durumda benim işk günki gibi değil hafifledi sanki
Benim de günde 2 vajinal ben de doktor söyleyince iki kez sormuştumEstrofemin vajinal olarak alındığını İlk defa duydum şifa olur inşallah![]()
Himmm çok degil mi ya bende bütün ilaçlar sandimDiğer ilaçlar hariç sadece estrofem 8 tane canım.
Bende hala var ama azaldı cok şişti öncdenBenim de bitti kalmadı ağrı hiç
Bayramdan sonra kontrolüm var ayın 18 inde o zaman estrofemi bırakıcaz inşallah bi sıkıntı olmazsaKızlar bu estrofem konusu açılmışken 8. Haftada bırak dediler. Sizin devam mı bırakın dediler mi ?
Aynen sonradan azalıyor kalmıyor yavaş yavaş o normale dönerken mide alt üst oluyorBende hala var ama azaldı cok şişti öncden
Evet bende çok şaşırdım rahim duvarını kalınlaştırıyormuş o yüzdendir kesinBenim de günde 2 vajinal ben de doktor söyleyince iki kez sormuştum![]()
4 kişi olduk ne güzelBenim de arefe gunu test gunum :)
Aman sağlıkla ilerlesünde razıyım bulantıyaAynen sonradan azalıyor kalmıyor yavaş yavaş o normale dönerken mide alt üst oluyor![]()
Sizin de 8. Haftaya denk geliyor öyleuse değil miBayramdan sonra kontrolüm var ayın 18 inde o zaman estrofemi bırakıcaz inşallah bi sıkıntı olmazsa
Yok 10. Haftaya girmiş olucak canısıSizin de 8. Haftaya denk geliyor öyleuse değil mi
Benim Çarşamba kontrolüm daha pozitif oldugundan beri hic muayene olmadim. Ben ignelere de devam ediyorum.Kızlar bu estrofem konusu açılmışken 8. Haftada bırak dediler. Sizin devam mı bırakın dediler mi ?