• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hayrolsun inşallah. Ben de dün belirti yok dedim bugün ilk defa çok az kahve leke gelmiş, ilk defa estrofem içmem gecikti ondan mı oldu acaba daha önce 3 pozitif yaşadım hiç yerleşme kanaması falan olmamıştı.
Sizinki inşallah yerleşme kanamasıdır kötü düşünmeyin benim karnım gün boyu hareketliydi umarım bunlar adet belirtisi değildir bilmiyorum kafam çok karıştı

Yaaa maşallah ne güzel haberler darısı bize inşallah 😘🥰 sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah

Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun ne güzel bir haber bu🤩
Bende iyice sabırsızlanıyorum da transferiniz hangi gündü acaba
Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başına 24 haziranda transferim olmuştı

Eşim gene psikolojimi mahvetti Sanki bu kadar ağır ilaçları ben almıyorum o alıyor O hamile sanki asabi ve triplerde 😖

Nie ki Allah Allah aslnda daha cok destk olması lazm bazen benmkide bana kızıo işte hemen ağlayasm gelio
Erkek milleti ben hiç sasirmiyorum artık.Evladina ve kendine odaklan asla dediklerini umursama ,bir kulagindan girsin digerinden çıksın söyledikleri.
Destek için çok teşekkür ederim kızlar öncesinde de saygı problemi vardı 11 yaşındaki kızımdan dolayı yanındayım yoğun çalışıyorum çok kardeş istiyor Adam bi iyi bi kötü bıktım yaaaa insan düşünür bu kadın stres yaparsa bebeğe bişey olurmu diye nerde o nazik ince düşünce

Biz yurtdışında da olduğumuz için saklamak kolay oldu. Çünkü sürekli sorulması beni çok daraltırdı söylemediğimize de çok memnunum hatta Duyururken de tüp bebek olduğunu bile söylemeyi düşünmüyorum kimsenin bilmesi gereken birşey değil hangi yolla sahip olduğumuz bana çok özel ve mahrem de geliyor ayrıca 😅 normal yolla hamile kalanlara nasıl yaptıklarını açıklamalarını beklemiyor kimse sonuçta, ben niye yumurtalarımı eşimin spermini herşeyi paylaşayım 😂 tabii bu benim düşüncem kim nasıl daha iyi hissederse onu yapar. Bir de çok saçma belki ama ilerde bilen bilmeyen dengesiz bi akraba da çocuğuma sen tüp bebeksin falan der psikolojisini etkiler diye de korkuyorum.
ben de aynı fikirdeyim. Süreç kimseyi ilgilendirmez ve böyle bir bilgiyi kimseye söyleme geteğim yok

Destek için çok teşekkür ederim kızlar öncesinde de saygı problemi vardı 11 yaşındaki kızımdan dolayı yanındayım yoğun çalışıyorum çok kardeş istiyor Adam bi iyi bi kötü bıktım yaaaa insan düşünür bu kadın stres yaparsa bebeğe bişey olurmu diye nerde o nazik ince düşünce
Bol boo dua et üstüne üfle adamın erkekler malesef bizim kadar ince düşünemio cünkü sıkıntıyı tüm süreci ceken biziz onlar h bişi yspmıo bi sperm verio okadar o yüzdn anlayamzlar eşim dün dio of noldu göbeğne öyle dedm senin dünyadan haberin yok

Bol boo dua et üstüne üfle adamın erkekler malesef bizim kadar ince düşünemio cünkü sıkıntıyı tüm süreci ceken biziz onlar h bişi yspmıo bi sperm verio okadar o yüzdn anlayamzlar eşim dün dio of noldu göbeğne öyle dedm senin dünyadan haberin yok
Bugün işten gelince evde iş yapmadım diye söylendi offff

Aslinda cok bisey alasim gelmiyor henüz baksamda arada anlamiyorum ztn ne lazim olur ne olmaz ama dusunc
biz haftasonu ilk defanciktik sali transferden sonra dayanamadim hm indirimi bitmedn birseyler aldim hediye yavruma insallah icimdedir ve giymek de nasip olur ama cok heves ettim

Kızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar, kalitelerini de yazabilir mi? Bir fikir olur en azından
Benimki 5bb ymiş transfer sonrasi embriyonun bilgilerini iceren bir kagit veriler daha once bilmiyordum

Back
X