• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar biz yeni niyetlendik ve bu süreci hiç bilmiyorum bitlisteyiz eşimin görevi gereği , Diyarbakır'da zeki akkumu düşünüyoruz , maddi olarak ne kadar gidiyor tahminen birde benim amh baya düşük bu tutma ihtimalini düşürür mü çok heyecanlıyım :( 36 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim

Hahhaaa😂😂😂 Allah var ben de kız olsun istiyorum ama bence de erkek olacak 😂 sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 😂 ama nerden duymuştum hatırlamıyorum Allahtan hayırlısını hayırlı bir evlat olmasını isteyin o size kız evladı verir diye
Kızlar hayırlı evlatlardır baaaabında galiba 😂😂😂
Vallaha bende kız istiyorum ama kesin erkek olacak benimdeee🤣

Kızlar test günümden önce yapmıcam demiştim ama yaptım ya var gibi sanki demiiiiii 😊🥰 bugün transfer günümle birlikte 8 günüm cuma günü kan vericem inşallah 😊
Yaa maşallah canm baya baya buradayım diyor inşallah kandada görmek nasip olur hayırlısıyla 🥰🤲🏻

Kızlar biz yeni niyetlendik ve bu süreci hiç bilmiyorum bitlisteyiz eşimin görevi gereği , Diyarbakır'da zeki akkumu düşünüyoruz , maddi olarak ne kadar gidiyor tahminen birde benim amh baya düşük bu tutma ihtimalini düşürür mü çok heyecanlıyım :KK43: 36 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim
Hayırlı olsun inşallah, tüp bebek Kendi parası hariç ilaçlar raporunuz yoksa 7bin 10bin arası tutabiliyor duruma göre 4 bin 5 bin de olabilir. Bizim herşey toplam 23bine yakın tutmuştu sanırım. Amh için de tek bir yumurta bile yeterli oluyor diye biliyorum kaliteli olsun da

Hayırlı olsun inşallah, tüp bebek Kendi parası hariç ilaçlar raporunuz yoksa 7bin 10bin arası tutabiliyor duruma göre 4 bin 5 bin de olabilir. Bizim herşey toplam 23bine yakın tutmuştu sanırım. Amh için de tek bir yumurta bile yeterli oluyor diye biliyorum kaliteli olsun da
Sizin dediginiz rakamlar cok iyi 😨 benim 20 bini gecti ilaclar kişiye göre çok değişiyor bence 7-10 bin cok iyimser umarim oyle olur tabi ama ucu daha açık birakmak lazim🤔

Kac haftalıkti cnm senin? Doktor fitilden bahsetmedi biraz bekleyelim pazartesi bakalim yine dedi sonra vakumla almaktan bahsetti bilmiyorum belirisizlik var.
6 haftaliktan biraz buyuktu canim 5. haftada hatta kese ve yolk sac gorundu 2 gun geriden geliyor demisti doktor sonra bi sonraki haftaya cagirdi ve baktikki gelisme durmus ayni hala 4+5lik sekilde duruyor ve kalp atisi da yok. doktor kurtaj da yapabiliriz ama ilacla daha kolay olur demisti. hatta turkiyeden kadin dogum uzmani bi yakinimizla gorusmustum o da ilaci onerrmisti. dusukten ertesi gun de ultrasona gittim doktor kalinti var mi diye bakmisti kalmamisti. ama ilaci 3-4 gun sonra kullanmaya karar verebilmistim

6 haftaliktan biraz buyuktu canim 5. haftada hatta kese ve yolk sac gorundu 2 gun geriden geliyor demisti doktor sonra bi sonraki haftaya cagirdi ve baktikki gelisme durmus ayni hala 4+5lik sekilde duruyor ve kalp atisi da yok. doktor kurtaj da yapabiliriz ama ilacla daha kolay olur demisti. hatta turkiyeden kadin dogum uzmani bi yakinimizla gorusmustum o da ilaci onerrmisti. dusukten ertesi gun de ultrasona gittim doktor kalinti var mi diye bakmisti kalmamisti. ama ilaci 3-4 gun sonra kullanmaya karar verebilmistim
Benim de öyle olsa keske cnm ama hic bahsetmedi bile sanirim biraz büyük ve 2 tane oldugu icin de olabilir bilmiyorum. Biri 7 digeri 6+3 haftalık. Bi dahaki haftaya tekrar gidecegim duruma göre karar verilecek sanırım😔

Çok teşekkür ederim kalite önemli yani inanın rahatladım ☺️🙏🏻 Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕🙏🏻 💐

Back
X