• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kendi doktorun ne diyorsa onun dediğini yap. Prolutonun zararı olsaydı gebelere yapılmazdı ki düşüğü engelleyen bi ilaç bu.
Kafamı karıştırdı doktor 250 mg yaptır diyor birde yarın giderken yanımda götüreceğim vursunlar enfeksiyon içinde kan aldırmayı düşünüyorum kanda çıkar herhalde olup olmadığı

10. Gün ve 12. Günde verdim akşam 7 bucukta verdim
Bence değerin gayet iyi canım herkesinki bir olmaz değere takılma artış önemli ben tam bilmiyorum ama bence sağlıklı artıyor %60 artması yeterli diye biliyorum içini ferah tut inşallah keselerini görüp kalp atışlarını duyalım bi oh çekcez

Kafamı karıştırdı doktor 250 mg yaptır diyor birde yarın giderken yanımda götüreceğim vursunlar enfeksiyon içinde kan aldırmayı düşünüyorum kanda çıkar herhalde olup olmadığı
Enfeksiyon varsa kanda çıkar canım . İnşallah yoktur birde onunla ugraşmazsın 😊

Bence değerin gayet iyi canım herkesinki bir olmaz değere takılma artış önemli ben tam bilmiyorum ama bence sağlıklı artıyor %60 artması yeterli diye biliyorum içini ferah tut inşallah keselerini görüp kalp atışlarını duyalım bi oh çekcez

Tamamen iki katı değil %60 artışa olumlu bakılıyor canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhj🤲🏻❤️
Öyle mi diyorsunuz kızlar çok korkuyorum panikledim 😔 inşallah dediğiniz gibidir 🤲🏻

Anladım canım. Hemşireme sordum sonucun gayet iyi dedi sonrasında iki gün sonra tekrar ver dedi. Öyle deyince insan bi acaba diyor 😔
Senin kt kat iyi cıkmıstı hemde erkendi bendn daha o yüzdn takma kfana hekesn 2 kat yükselck die bişey yok bana hemşiremde doktormda bidaha vermene gerek yok dedi kanama felanda bişeyde olmadı bin şükür biraz sağda ağrım oldu okadar

Ya doktorumuz sağlık ocağında verin dedi ama o kadar sabrım kalmadı malesf 🤷eşim devlet hastanesinin sıkıntı çıkarabileceğini söyledi o yüzden sordum sabah gidecem 8 gibi inşallah sıkıntısız verir hayırlı haberle döneriz 🤲🏻🤲🏻
Ben özele gidip vericem canım devlet nasıl yapar hiç bilmiyorum. Yarın hayırlı haberlerle gel inşallah 😊😘

Kizlar saat farki falan cogu yorumu kacirabiliyorum bi arkadas bitki cayi sormustu. Benim gibi illa sicak biseyler icme ihtiyaci duyuyorsaniz meyve caylarini deneyebilirsiniz, elma kurusu, portakal falan ben oyle iciyorum.

Bir de Turkiyede bulunur mu bilmem ama ben bilimsel makale cok okurum 100% nar suyu da cok faydali hatta dusuk onleyebilecegi yaziyor tabii gunde yarim bardakla-bi bardak arasi icmek kaydiyla, herseyin fazlasi zarar 😅
Ay cnm cok sagol ya sen boyle bilgelendir bizi🥰🥰😘😘

Back
X