• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yanlış anlama canım ama bu ne kadar etik ve doğru. Benim doktor hemşire akrabalarımın en çok acilde yakındıkları nokta gerçekten acil durumu olmadan (gebelik testi için ya da gündüz doktorun verdiği test için) hastaneye gelen insanlar. Amerikadayım gebelik testi için acile gitsem nazikçe bana gündüz gidip sonuç alabileceğim yerlerin adını verir yollarlar. Acillere gidip gerçekten hasta olan insanların hakkına girmemek lazım diye düşünüyorum hele ki şu an Türkiyede pek çok doktor grevdeyken ve çoğu ülkeyi terkediyorken.
Yok canim niye anlayim tabiki doğru bir sey degil ama ben gercekten aksam vermistim yani aksam cift cizgi gorup dayanamayip gitmistim ama kadin dogum acildi ve soyledim onlarda kendileri dedi zaten giristekiler eger dedi duz gebelik testi yaptirmaya geldim dersen yapmiyorlar dedi bende tup bebek yaptirdim dedim suphe ediyorum dedim ha o zaman bakarlar dedi ondan sonra da zaten bi daha mesgul etmedim normalde saglik ocagina giderdim ama sonuc bir gun sonra ciktigi icin ah şu merakim işte dayanamadim ki 😔

8. Günümde yaptim
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler 🌸
Kızlar hepinize günaydın🥰 Yazdıklarınızı hep takip ettim pozitif haberi alanlarla mutlu oldum alamayanlarla üzüldüm. Bu benim 2. Transferim 28 haziranda 5.gun çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 9. Gun sabah idrar testi yaptım ilk kez cift cizgiyi gördüm😭😭 gidip kan verdim 351 çıktı bin şükür 🙏🏻 inşallah devamı da böyle gelir. Hepimiz için dua ediyorum tüm isteyenler en kısa zamanda pozitif olur İnşallah 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Sizin de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah 🌸

Çok sevindim inşallah allah kucağına almayı nasip etsin inanmıyorum bendr hamileyim ama benim der sana göre düşük inşallah kimyasal değil-dir ben 8. Gün verdim 43
Canım sen umutsuzluğa kapılma bak daha düne kadar negatif diyorduk simdi ne güzel bi sayi çıkmış. Hem daha 8. Gün inşallah da hızla artar 🙏🏻🙏🏻🥰🥰

Back
X