- 23 Haziran 2021
- 350
- 515
- 53
Sunuç saati 13:18 yazıyor 2 3 saate çıkar dediler bakalım hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah canım ben inanıyorum pozitifi görücez inşallah kaç saatte çıkıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunuç saati 13:18 yazıyor 2 3 saate çıkar dediler bakalım hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah canım ben inanıyorum pozitifi görücez inşallah kaç saatte çıkıyor![]()
Amin canm şimdi o saatler hiç geçmezSunuç saati 13:18 yazıyor 2 3 saate çıkar dediler bakalım hayırlısı olsun inşallahheyecanla beklerim şimdi
Allahım sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ya
![]()
Yarına kalmaz bi kaç saate çıkarAmin canm şimdi o saatler hiç geçmezben öğlen sonu versem akşama mı kalır yada yarına mı kalır sonuç yaa
![]()
İnşallah canm inşallah meleğin seninledir rabbim bağışlayandır sana bağışlasın inşallahYarına kalmaz bi kaç saate çıkarevet nasıl bakarım sonuca bilmiyorum inşallah güzel haberler alırım
![]()
Amin aminnAy öyle yaptık aslında ilk defa geldim buradaki medicale kayıt falan çok uğraştılarşükür verdim eve geçiyorum şimdi
bakalım Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
![]()
Siz naptnz canımİnşallah canm inşallah meleğin seninledir rabbim bağışlayandır sana bağışlasın inşallah![]()
Yaaa saba öyle mi dediler bende gidecektim bugün öğleden sonraCanım bugün acilde beta ya bakmıyolar
Gidemedim daha saat 6 dan beri ayaktayım arabada sıkıntı çıktı eşim baktırıyorSiz naptnz canım
Devlette bakmıyolar canım grevden dolayı sadece kırmızı alana bakıyolarmış bende az önce ilk sağlık ocağına gittim doktor izinliymiş acile yönlendirdiler acilde de kırmızı alan dışı hasta bakmıyoruz dedilerŞans benim ya dünya dururneden grev yüzünden mi neyse sıkıntı yok özele yada kendi hastaneme giderim
![]()
Anladım teşekkür ederim özele giderim mecburen orda bakarlar heraldeDevlette bakmıyolar canım grevden dolayı sadece kırmızı alana bakıyolarmış bende az önce ilk sağlık ocağına gittim doktor izinliymiş acile yönlendirdiler acilde de kırmızı alan dışı hasta bakmıyoruz dediler
Evinizin yakında küçük bir özel hastaneye gidip yaptırın Ben kendi çalıştığım hastanede bile yaptırmadım etrafta duyulmasın diye Sadece beta hcg eczanedeki marka idrar testi kadar tutuyor inanınDevlette bakmıyolar canım grevden dolayı sadece kırmızı alana bakıyolarmış bende az önce ilk sağlık ocağına gittim doktor izinliymiş acile yönlendirdiler acilde de kırmızı alan dışı hasta bakmıyoruz dediler
Hepimiz için aşırı pozitif immmAy benimde akşam dan beri hatta 1 2 gündür sancım var hemde ne güm güm canm yok hiç yapmadım inşallah benimledir meleğim![]()
İnşallah canm Rabb'im hayırlısını versin inşallah duanı eksik etmeHepimiz için aşırı pozitif immm
İnşallah kuzum yaa AMİNNİnşallah canm inşallah meleğin seninledir rabbim bağışlayandır sana bağışlasın inşallah![]()
Çıkamadınız mı siz hala canım?İnşallah canm inşallah meleğin seninledir rabbim bağışlayandır sana bağışlasın inşallah![]()
Özelde muhtemelen bakarlar ama devlette bugün bakmıyolar canım. İnşallah hayırlısıyla pozitif bir sonuçla gelirsinAnladım teşekkür ederim özele giderim mecburen orda bakarlar heralde![]()
Malesef özel hastane yok canım olsaydı direk giderdim benim zaten sadece artış içindi mecbur bayramın ilk gününe kaldıEvinizin yakında küçük bir özel hastaneye gidip yaptırın Ben kendi çalıştığım hastanede bile yaptırmadım etrafta duyulmasın diye Sadece beta hcg eczanedeki marka idrar testi kadar tutuyor inanın
İnşallah canm Allah razı olsun haber verdiğin için teşekkür ederimÖzelde muhtemelen bakarlar ama devlette bugün bakmıyolar canım. İnşallah hayırlısıyla pozitif bir sonuçla gelirsin
Yok canm bekliyoruz kayınbabam gelicek onun arabasıyla gidicem öğlen sonuna kalırım büyük ihtimalleÇıkamadınız mı siz hala canım?