• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba , oncelikle hosgeldiniz ve umarim en kisa zamanda bebisinize kavusursunuz.
Sisden istedikleri testleer direk tup bebege geçecek olsaniz dahi gerekli testler hsg amh gbi , bunlarin tup bebegin de basari oranini arttirmak için bilinmesi gereken seyler icinizi rahat tutun anladigim kadariyla kist dışında da başka saglik probleminiz yok bu da demek oluyor ki yasinizdanda kaynakli ilk denemede basari orani çok yüksek. Ben sadece tüpleri alinan bir tüp bebek sürecindeki biriyim harici bir saglik sorunum yoktu. Tüpler alininca doktorumun söylediği sey ilk denemede basari oranımızin cok yüksek olduğuydu ki oylede oldu doktorunuza ve tedavi yontemine inanin suphe etmeyin🙏
hoşbuldum çok teşekkür ederim cevabınız için🙏 evet çikolata kisti dışında başka bir problemim yok. çikolata kisti direk tüp bebeklik bir durum mu peki ? doğal yolla olanlarda varmış zaman kaybı mı olur benim için ben sadece 1 ay korunmadan ilişki yaşadık ben genel muayene diye gitmiştim doktora ağrım sızım hiç olmadı belirtilerini yaşamadım eşim korunuyordu doğum kontrol hapı içmedim.

geceyagmuru yazdıklarını okudum ben sana cvp vereyim :)
transferin 9. günü idrar testinde çift çizgiyi gördüm
kan verdim pozitif... sonra aynı gün akşamı kahverin lekeler başladı..
11. gün ise ayaklarımdan kanlar boşaldı... regl değil.. bildiğin sanki beni kesmişler.. hemen dr gittim
kese altı kanama var dedi.. dinleneceksin dedi.. bu süreçte hastanede 5 gün kaldım
aradan 2-3 hafta geçti aynı kanamam bir daha oldu yine 1 hafta hastanede yattım...
sonra 3 ay kahve lekem devam etti..
problem kese altı kanamamdı...
sonuç kızım 1 yaşında :)
lütfen telaş etme.. sakinliğini koru
ilaçlarını düzenli kullan.. drunu bilgilendir..
ayaklarnın altına yastık koy yüksekte kalsn biraz
Dinlenmesinin zaman farkettim kendimi yorduğum zaman oldu. Drum normal dedi ve coraspini kes dedi bakalım inşallah devam etmez

İki gün geldi ilk gün camasirimda pembe su gibi gelmişti sonraki gün rubby ninde dedigi gibi sadece fitille atmaya basladi. Lekelenme geldikten sonra hic kendimi yormadm direk uzandim eve gidip yattim hep korkma olur mu doktorum normal karsiladi yerlesmeye calisiyor dedi 🙏 ve o günden beri mide bulantilarim basladi dunden beri de öğürmeler artik ise gidemiyorum o dereceyim🥲
Bende henüz bulantı falan yok aman bebek iyi olsunda inşallah bulantı yaşamam :(

kesinlikle yorulmaya gelmiyor oturun oturduğunuz yerde zor bulmuşsunuz zaten diyorlar🙈

sıkıntı yapma canım doktorunla görüş muhakkak ama bu çok oluyor kendini ilk 3 ay yormamaya stres olmamaya yani kasılmamaya çalış
Drum normal kese yerleşiyor dedi ama ben korktum işte ne bileyim :/ ve coraspin kes içme dedi çok fazla kan olursa ve kırmızı renk olursa o zaman kork dedi. Sıkıntı yok dedi istirahat et bol bol dedi

hoşbuldum çok teşekkür ederim cevabınız için🙏 evet çikolata kisti dışında başka bir problemim yok. çikolata kisti direk tüp bebeklik bir durum mu peki ? doğal yolla olanlarda varmış zaman kaybı mı olur benim için ben sadece 1 ay korunmadan ilişki yaşadık ben genel muayene diye gitmiştim doktora ağrım sızım hiç olmadı belirtilerini yaşamadım eşim korunuyordu doğum kontrol hapı içmedim.
Benimde çikolata kistim var hemde cok uzn yillardir ama cocuk istemeye başlamadan önce kistim erimisti bu nedenle o evrede etki eder miydi bilmiyorum ama doktorumunda söylediği sey kistim varkende cocugumun olmasina bir etkisi olmayacagi yönündeydi. Ama bu kist oyle pis biseyki buyuklugu olduğu yer boyle biseye sebebiyet veriyor olabilir eger gittginiz iki doktorda sonucunda tüp bebege bagladiysa bu dogru yoldur. Ve tüp bebekten korkmayin bende 3 ay deneme dogal yolla yaptim olmayinca doktorw gitmistim hsg cekildim iyiki cekilmisim tuplerimin kapalı olduğu ortaya cikti bir sene boyunca uğraşıp her ay husran yasamaktansa daha cocuk istemeye baslayali bir sene yeni olmusken suan hamileyim. Hem zamandan hem manevi yorgunluktan kurtuldum🙏

Hic hic belirtiye odaklanma canim inanki , birde bize o ilk gunler belirti gibi gelen seyler tonla hormon ilaci yukleniyoruz belkide onlardan.
Çünkü ilk gunler bel ağrısı kasık agrisi olabiliyor adet olacakmisiz gibi bunlae harici ben bisey yaşayan duymadm ztn. Ama bebisler ozaman okdr kucukki belirti vermeleri imkansiz aslinda biz cok sey bekliyorus bir anda onalrdan 🥲
Doğru canm biliyorum ilaçları ama yinede bi umut insan kendini dinliyor hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Benimde çikolata kistim var hemde cok uzn yillardir ama cocuk istemeye başlamadan önce kistim erimisti bu nedenle o evrede etki eder miydi bilmiyorum ama doktorumunda söylediği sey kistim varkende cocugumun olmasina bir etkisi olmayacagi yönündeydi. Ama bu kist oyle pis biseyki buyuklugu olduğu yer boyle biseye sebebiyet veriyor olabilir eger gittginiz iki doktorda sonucunda tüp bebege bagladiysa bu dogru yoldur. Ve tüp bebekten korkmayin bende 3 ay deneme dogal yolla yaptim olmayinca doktorw gitmistim hsg cekildim iyiki cekilmisim tuplerimin kapalı olduğu ortaya cikti bir sene boyunca uğraşıp her ay husran yasamaktansa daha cocuk istemeye baslayali bir sene yeni olmusken suan hamileyim. Hem zamandan hem manevi yorgunluktan kurtuldum🙏
benim buyukluklerınden dolayı sanırım. biri 5 cm diğeri 7 cm. ıkı taraftada var 1 ay doğal yol denemiştik. olma şansı varmı bilmiyorum. doktor olmaz demiyorum ama olurda diyemiyor 2 3 ay daha denesem mi diye düşünüyorum. amh ve hsg iyi çıktı çok şükür. sadce kistlerim sorun oldu.

Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕🥰🙏

nasıl eridi kistiniz benım ki buyuyor :(

benim buyukluklerınden dolayı sanırım. biri 5 cm diğeri 7 cm. ıkı taraftada var 1 ay doğal yol denemiştik. olma şansı varmı bilmiyorum. doktor olmaz demiyorum ama olurda diyemiyor 2 3 ay daha denesem mi diye düşünüyorum. amh ve hsg iyi çıktı çok şükür. sadce kistlerim sorun oldu.

Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕🥰🙏
Eger iciniz rahat etsin isterseniz bir uzman görüşü daha alın derim.
Çocuk konusunda zaman çok kıymetli.
2-3 ay demek umutla bekleyeceksiniz belki uzuleceksiniz demek özellikle tüp bebek içinde yaş çok önemli bir etken umarım içinize sinen tedavi ile hatta tedavisiz sekilde bebisinize kavusun 🙏🙏🙏🥰🥰

Sağlık ocağına yaptır devlet hastaneleri greve tatlim doktor oldu ya hasta kırmızı değilse bakmıyormuş yazdi ya biri bazı özeller bile kapaliymis
Ama Afyonkarahisar da baktılar kızlar acilde bana beta baktıracam dedim hemen onayladı doktor.çok yoğundu hastane.
Atabey bi ilçe hastanesinde şansını dene 💚
merhaba kızlar tecrubelerinizle cevaplarınızı bekliyorum :KK43:
ben 30 yaşında 1 senelik evli bir kadınım. bebek düşündüğümüz için doktora gittim genel muayeneye sadece bir ay korunmasız ilişkimiz oldu düzenli olarak. ama olmadı adet oldum ve doktora gittim muayenede çikolata kıstlerımın olduğunu öğrendim. ıkı tarafımdada var 5 cm ve 7 cm boyutlarında ilk doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama ben ağrım olmadığı, adetlerim düzenli 28 gunde bir olur 5 gun sürer kanama yogunluğum fazla değil normal olduğu için başka bir doktra daha görünmek istedim. bu doktorumda kistlerin engel olmadığını bunun tedavisinin gebelik olduğunu söyleyerek bazı test ve tahliller yaptırdık. amh ve hsg gibi amh 4,25 çıktı. hsg sıkıntı yok rahım normal, tubler açık herşey iyi gidiyordu. bu ay yine adet oldum adetin ıkıncı gunu gel demişti gittim ve bana pat diye kıstlerın buyuyor bu yuzden tüp bebek senın için uygun olacak başlayalım dedi ben şok. ben zaten ona kistlerim var diye gitmiştim. şimdi önce yumurtalarım toplancakmış durum şu ki benim tüp bebekten başka gebe kalmam mumkun değilmi ? ümitlendik büssrü para doktduk testler yaptırdık başa döndüm resmen anlamadım. cidden tüp bebekse tek çözüm ona yönlenicem zaten başka doktora gitmeye gerek varmı devlet hastanelerine falan bilmiyorum kafam çok karışık. iki dopktora kesinlikle amleıyat olma dedi bana
Eşinizde bir sıkıntı olabilir onu ürolojiden bi öğrenin eğer onun testler iyi çıkarsa tekrar oturun konuşun.1 ay korunmasız ilişki çok az sevgili arkadaşım.ben kendi adıma 20 ay nerdeyse denedim hep sebepsiz infertilite dedi doktorum.ama sonra 1.5 yıl aşılama ile uğraştım o süreç beni mahvetti aşılama düşünme.ve tüp bebek içinde iyi araştır labaratıvarı doktoru kuracağın bağ çok önemli.rabbim arattırmasın inşallah sonu tez zamanda güzel olur.bende çikolata kistelrri ile doğal yolla hamile kalan çok kişi biliyorum .tüp bebeğe başlayacaksan maddi olarak hazır olmalısın manevi olarak apayrı bir süreç.böyle uzun yazdım kusura bakma

Eşinizde bir sıkıntı olabilir onu ürolojiden bi öğrenin eğer onun testler iyi çıkarsa tekrar oturun konuşun.1 ay korunmasız ilişki çok az sevgili arkadaşım.ben kendi adıma 20 ay nerdeyse denedim hep sebepsiz infertilite dedi doktorum.ama sonra 1.5 yıl aşılama ile uğraştım o süreç beni mahvetti aşılama düşünme.ve tüp bebek içinde iyi araştır labaratıvarı doktoru kuracağın bağ çok önemli.rabbim arattırmasın inşallah sonu tez zamanda güzel olur.bende çikolata kistelrri ile doğal yolla hamile kalan çok kişi biliyorum .tüp bebeğe başlayacaksan maddi olarak hazır olmalısın manevi olarak apayrı bir süreç.böyle uzun yazdım kusura bakma
Ya buraya iste buyuzden bayiliyorum aa bunlari atlamisim dedigim noktalar ❤️ sizinde yureginize sağlık tecrubelerdir bize destek olan 🙏

Ben bayramdan sonra da heyet raporu almayi planliyorum biraz keyfini suurucem çünkü cidden cok sey yasadik neden keyfini sürmeyeyeyim ki 🤰🏻🥲🙈
devlet hastanesine gidip mi alacaksın yönlendirme mi yapacak doktorun canım nasıl ilerleyeceksin süreç olarak ?
Drum normal kese yerleşiyor dedi ama ben korktum işte ne bileyim :/ ve coraspin kes içme dedi çok fazla kan olursa ve kırmızı renk olursa o zaman kork dedi. Sıkıntı yok dedi istirahat et bol bol dedi
aynen öyle benimkide aynısını söylemişti pembe ve kırmızı değilse korkma bol bol dinlen dedi. kendini yorma

devlet hastanesine gidip mi alacaksın yönlendirme mi yapacak doktorun canım nasıl ilerleyeceksin süreç olarak ?

aynen öyle benimkide aynısını söylemişti pembe ve kırmızı değilse korkma bol bol dinlen dedi. kendini yorma
Benim kendi doktorumda medicalde ona devam edeceğim onunla konusucam rapor surecinide. Daha önce kendisine giden iki hamile arkadasim heyet raporu alabildi ona guveniyorum biiraz açıkçası

Dondurulmuş son embriyomdu bu da olmadı hiç zaman kaybetmeden yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Eskişehir’de yaşıyoruz Eskişehir Afyon Ankara bu bölgelerde önerebileceğiniz doktor var mıdır arkadaşlar Aygül Demirolun adını sıkça duyuyorum sizlerin görüşlerini alabilir miyim

Back
X