• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

İnsallah ya kusup bende ustune agliyorum niye boyle iskence çekiyorum diye 😔😔😔 kusunca midem kasılıyor çünkü ici boş midem kasilinca bedenimde halsiz kaliyor uykum geliyor agzimin tadi Berbat düzelmiyor su icemiuorm ictimve bos mideye kusarim diye valla berbat bir durum umarım benimde azalsin🥺🥺🥺
Evet çok kötü bi durum seni anlayabiliyorum inşallah azalır senin de. Artık hamileliğin tadını çıkaralım 🥰

Kızlar bugün tüp bebek merkezine gittim çok şükür her şey yolunda ilaçlara 12. Haftaya kadar devam edeceğim. Artık buraya gelmenize gerek yok sadece 12. Haftada gelin muayene edip ona göre ilaçları bıraktıracağız dediler. Artık başka doktorla devam edeceğim. Allah bekleyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲
Ben 4 temmuzda gidip kalbi duyduğumda oksapar ve prolutonu bıraktırdı. Diğerlerini de azaltarak 3 hafta da bırakacaksın dedi😄 tüp bebek merkeziyle işin bitti dedi 13 temmuzda kadın doğum doktorumdan randevu aldım bende 🥰 sürecimiz güzel gitsin inşallah🤲🏻❤️
Yazmıyor 🙈😂 anlamadım🙈 çok teşekkür ederim yine de canm. Uğraştın. Ben bekleyemiyoruuuuum :KK70: bayram tatili girdiği için araya, ayın 18 i gel dediler ama, yarın her ihtimale karşı bir gideyim diyorum😂😂
Haftaya göre boyutu falan mı sordun bilemiyorum o ne demek ama 😄

Ben 4 temmuzda gidip kalbi duyduğumda oksapar ve prolutonu bıraktırdı. Diğerlerini de azaltarak 3 hafta da bırakacaksın dedi😄 tüp bebek merkeziyle işin bitti dedi 13 temmuzda kadın doğum doktorumdan randevu aldım bende 🥰 sürecimiz güzel gitsin inşallah🤲🏻❤️

Haftaya göre boyutu falan mı sordun bilemiyorum o ne demek ama 😄

İlaçları bırakmayı ben de dört gözle bekliyorum bakalım ben geçen hafta başka doktora gitmiştim 1 ay sonra gideceğim bı daha

Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun.Canim benimde transfer günüm ayın 20 siydi.30 haziran da da test yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür.Sence bende doktora gitsem keseyi gorebilir miyiz ?
Bende 30 haziranda kanda pozitifi gördüm değerine göre gidebilirsin bence görünebilir

Hanimlar sorum kese gorenlere, kan tahlili istenen gunden ne kadar sonra ultrason icin cagrildiniz? Bu sorum kan testini erken yapanlara ya da kese gormek icin baska doktora gidenlere degil yalniz 😅 benim kan testi gunum yarin bakalim deger ne olucak, ikinci test istenecek mi 🙈 haftaya da cok yogun calisiyor olucam 😵‍💫
Benden 2. Test istenmedi 30 haziranda öğrendim 10 gün sonra cagırdıkar ama araya bayram girdiği için ben bügüne yani 7 sine aldm bayramdn önce keseyi görmek istedgm için ailelerimize söyledik bugün🥲

Kızlar öncelikle pozitif görenler hayırlı olsun rabbim sağlıkla ilerlemek nasip etsin bende önce pozitif görüp sonda kimyasal gebeliğe döndü ama kanamaların hep leke şekilde devam ediyor bu durumu yaşayan var mı tam olarak ne zaman başlar kanama
Nasıl anlaşıldı Kuzum geçmiş olsun . değerler mi düştü

Benden 2. Test istenmedi 30 haziranda öğrendim 10 gün sonra cagırdıkar ama araya bayram girdiği için ben bügüne yani 7 sine aldm bayramdn önce keseyi görmek istedgm için ailelerimize söyledik bugün🥲
Sahsen hem 10gun nasil dayanirim diyorum hem de cok iyi olabilir islerimi yoluna koyana kadar. Onemli bir gorusmem var ve olurda kese falan goremezsek o kafayla gorusmeye girmem pek iyi olmaz 🙈

Benim 20 haziran ve 22 Haziran kan istedikleri gunlerdi.22 haziranda gittgimde kan sonucuna gore kese ve kalp atisini birlikte gormek icin 6 temmuzda cagirdilar.
27 sinde ise basladim bur hafta cok rahat calistim ama bu hafta malesef mide bulantisiyla alt ustum 🥲 ise gittim geri döndüm bulanti kusma ve uyku bu hafta mahvetti beni inşallah kimseninki boyle olmaz bir gıdım yemek yiyemiyorm geçen cmt den beri kusuyorum oguruyorum kraker leblebi fln cozum olmadi. Yiyip kustugum herseyden tiksiniyorum 😔
2 hafta sonra yani cagirmislar bakalim onemli bir gorusmem var insallah hem gorusmem hem ultrason benim icin de guzel gecer. Cok gecmis olsun canim benim zaten alerjiden kaynakli sabahlari asiri midem bulanir benim cozumum hep bi bardak suya bi kac damla limon sikmak oluyor bana cok cok iyi geliyor. Kendimi bir de hamilelik mide bulanmasiyla dusunemedim 🙈

Kızlar öncelikle pozitif görenler hayırlı olsun rabbim sağlıkla ilerlemek nasip etsin bende önce pozitif görüp sonda kimyasal gebeliğe döndü ama kanamaların hep leke şekilde devam ediyor bu durumu yaşayan var mı tam olarak ne zaman başlar kanama
Canim benim de 3. Transferim kimyasal olmustu ilaclari biraktiktan 5 gun sonra normal adet olmustum.

Kesinlikle katılıyorum özellikle fitil! Ya hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor
Fitil muazzam bisey yaa ben resmen doktoruma duaciyim fitil verdi diye. Diger 3 transferimde hic fitil kullanmadim her gun progesteron yagli igneden vuruluyordum. Kalcamda hala o zamandan kalma izler var. Resmen oturamiyordum bile suzgece donmustum 😅

Back
X