• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ya canım benim ne güzel insanlarsınız . eşim halen uyanmadı ya sabırsızlıkla bekliyorum
Dürt uyandır bu mübarek günde uyumak da neyin nesi kahvaltıyı dönünce yapın 😂 ay çok heyecanlı Rabbim sağlıkla hayırla güzel sonuçlar nasip etsin canım 🥰

Bunu oku istersen 🥰
489C467F-733C-4820-A082-C2672084554E.webp

Eşimin uyanmasını bekliyorum canım kalbim çıkacak arifenin yüzü hürmetine bnmde uğraşım bugün son bulsun inşAllah kalbim durcak bacım . meryem fetih yasin dinledim şifa ayetleri dinliyorum şuan eşim daha uyanmadı kahvaltı yapıp gidrz heralde kasık sancım ciddî arttı heyecanım mideme vurdu :KK43:
Ayy canım güzel haberler alıcaksın inanıyorum ben Allahım inşallah sanada nasip edicek rahat ol diyorum ama insanın elinde değil 😊 ben giderken ve hep elimi karnıma koyup Allah Teala’nın “ Ya Hâlık, Ya Musavvir, Ya Bârî “ esmalarını zikrettim sende bunu yap istersen 😊 ben hala aynı şekilde yapıyorum Rabbim büyük duanın açamayacağı kapı yok 🤲🏻 Güzel haberlerle gel inşallah ❤️

Canım ben yurtdışındayım doktorumun bana verdiği bir instruction kağıdı vardı ondan tam transferden bi saat önce tuvalete gidin sonra 15-20 içinde 750 ml su için yazıyordu. Aynı denildiği gibi yapıp gittim ve gayet istenildiği gibiydi sıkışıklık durumu ve ben de aşırı sıkışık hissetmedim. İdrarı boşaltmak için sürgüye falan bişeye ihtiyaç duymadım. Transferden 15dk sonra da yerimden kalktım lavaboya gittim hemşirenin yönlendirmesiyle. Galiba Türkiyede daha uzun süre yatırıyorlar hala ama yapılan çalışmaların 10dkdan fazla transfer sonrası yatmanın hiçbir pozitif etkisi olmadığı hatta çok az da olsa negatif etkisi olduğunu gösteriyor. (Ben meslek durumumdan ve doktoramdan bu alana yakınım ondan çok bilimsel makale okuyorum😅)
çook güzel bir açıklama yapmışsınız 🙏🏻 çok teşekkür ederim ☺️🫶

Hayırlı olsun cnm oncelikle 🤗 giyim cok önemli degil gunluk rahat birşeyler giy yeterli cunku orda sana ameliyat önlüğü giydiriyorlar bence 1 veya 1.5 lt yeterli gibi su içmek icin ... Aşırı sıkışık olmak da eziyet olur mesanenin sismesi yeterli ... Ben transferden sonra hemen kalkip wc ye gittim ve sonra üstümü giydim hemşireler recetemi anlatti sonra eve gittim... Oyle kalkmadan yatmak sürgü falan olmuyor benim merkezimde ama her doktor farkli protokol uyguluyor kimi 2 saat idrarini tutuyor sabit yatiyor mesala
çok teşekkür ederim canım 🙏🏻 burda kafama takılan herşeyi hemen öğrendim ilk deneyimim olmasına rağmen sayenizde rahat bir süreç geçirdim ,iyi ki varsınız 😇

Günaydın kızlar , dün kontrolüm vardı biliyorsunuz kanamalı bir gebelik geçiriyordum ama kese ve kalp atışı vardı . Kalp atışı için erken olmasına rağmen görülmüştü. Dün gittiğimizde ise kalp atışını alamadik . Doktorum her ihtimale karşı ilaçları kesmek istemedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi ama olumsuz da konuştu elbette ....Hepinizin ne kadar çok uğraştığını ,emek verdigini biliyorum. Kaygılarınizi en aza indirip anın keyfini çıkarın demeye geldim .

Günaydın kızlar , dün kontrolüm vardı biliyorsunuz kanamalı bir gebelik geçiriyordum ama kese ve kalp atışı vardı . Kalp atışı için erken olmasına rağmen görülmüştü. Dün gittiğimizde ise kalp atışını alamadik . Doktorum her ihtimale karşı ilaçları kesmek istemedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi ama olumsuz da konuştu elbette ....Hepinizin ne kadar çok uğraştığını ,emek verdigini biliyorum. Kaygılarınizi en aza indirip anın keyfini çıkarın demeye geldim .
Canım Allah evladını sana bağışlasın inşallah bi sıkıntı yoktur

Back
X