- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Ya canım benim ne güzel insanlarsınız . eşim halen uyanmadı ya sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah hayırlı haberle hem sen hem biz sevinelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım benim ne güzel insanlarsınız . eşim halen uyanmadı ya sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah hayırlı haberle hem sen hem biz sevinelim![]()
Senin dün akşamki süprizin nasıl geçti kuzumGünaydın kuzum nasılsın kaçta gideceksin inan gece bile uyandım sana dua ettim Allah biliyor ya![]()
Dürt uyandır bu mübarek günde uyumak da neyin nesi kahvaltıyı dönünce yapınYa canım benim ne güzel insanlarsınız . eşim halen uyanmadı ya sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy canım güzel haberler alıcaksın inanıyorum ben Allahım inşallah sanada nasip edicek rahat ol diyorum ama insanın elinde değilEşimin uyanmasını bekliyorum canım kalbim çıkacak arifenin yüzü hürmetine bnmde uğraşım bugün son bulsun inşAllah kalbim durcak bacım . meryem fetih yasin dinledim şifa ayetleri dinliyorum şuan eşim daha uyanmadı kahvaltı yapıp gidrz heralde kasık sancım ciddî arttı heyecanım mideme vurdu![]()
Valla güzeldi canım eşim şok geçirdi görümcelerime felan söyledim herkes akşam bizdeydi elhamdülillah bizden hüznü gideren ve mutluluğu nasip eden Allah'aSenin dün akşamki süprizin nasıl geçti kuzum
Çok şükür kızlar kan verdik 1 saate kan çıkckValla güzeldi canım eşim şok geçirdi görümcelerime felan söyledim herkes akşam bizdeydi elhamdülillah bizden hüznü gideren ve mutluluğu nasip eden Allah'a![]()
çook güzel bir açıklama yapmışsınızCanım ben yurtdışındayım doktorumun bana verdiği bir instruction kağıdı vardı ondan tam transferden bi saat önce tuvalete gidin sonra 15-20 içinde 750 ml su için yazıyordu. Aynı denildiği gibi yapıp gittim ve gayet istenildiği gibiydi sıkışıklık durumu ve ben de aşırı sıkışık hissetmedim. İdrarı boşaltmak için sürgüye falan bişeye ihtiyaç duymadım. Transferden 15dk sonra da yerimden kalktım lavaboya gittim hemşirenin yönlendirmesiyle. Galiba Türkiyede daha uzun süre yatırıyorlar hala ama yapılan çalışmaların 10dkdan fazla transfer sonrası yatmanın hiçbir pozitif etkisi olmadığı hatta çok az da olsa negatif etkisi olduğunu gösteriyor. (Ben meslek durumumdan ve doktoramdan bu alana yakınım ondan çok bilimsel makale okuyorum)
çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun cnm onceliklegiyim cok önemli degil gunluk rahat birşeyler giy yeterli cunku orda sana ameliyat önlüğü giydiriyorlar bence 1 veya 1.5 lt yeterli gibi su içmek icin ... Aşırı sıkışık olmak da eziyet olur mesanenin sismesi yeterli ... Ben transferden sonra hemen kalkip wc ye gittim ve sonra üstümü giydim hemşireler recetemi anlatti sonra eve gittim... Oyle kalkmadan yatmak sürgü falan olmuyor benim merkezimde ama her doktor farkli protokol uyguluyor kimi 2 saat idrarini tutuyor sabit yatiyor mesala
Hayırlı haberler al canm benim dört gözle bekliyorum inşallahÇok şükür kızlar kan verdik 1 saate kan çıkck
Elim Ayağım titriyo bekliyoruz cnm mesjıDürt uyandır bu mübarek günde uyumak da neyin nesi kahvaltıyı dönünce yapınay çok heyecanlı Rabbim sağlıkla hayırla güzel sonuçlar nasip etsin canım
![]()
Canım Allah evladını sana bağışlasın inşallah bi sıkıntı yokturGünaydın kızlar , dün kontrolüm vardı biliyorsunuz kanamalı bir gebelik geçiriyordum ama kese ve kalp atışı vardı . Kalp atışı için erken olmasına rağmen görülmüştü. Dün gittiğimizde ise kalp atışını alamadik . Doktorum her ihtimale karşı ilaçları kesmek istemedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi ama olumsuz da konuştu elbette ....Hepinizin ne kadar çok uğraştığını ,emek verdigini biliyorum. Kaygılarınizi en aza indirip anın keyfini çıkarın demeye geldim .
Maşallah canm hayırlı olsun saglıkla yükselsin değerinKızlar ben kan testi verdim 9 gün 134 çıktı betam![]()
Ben senden daha heyecanlıyımElim Ayağım titriyo bekliyoruz cnm mesjı
Olumlu bir durum yoktu maalesef ama bekleyeceğiz yüzde 1 ihtimal dahi olsa beklemek istiyor doktorum. Çok tşk ederimCanım Allah evladını sana bağışlasın inşallah bi sıkıntı yoktur
Kızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerimBen senden daha heyecanlıyım![]()
Gozunaydin Allah saglikla ilerletsin kucagina almayı nasip etsin inşallah cnmKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
YaaaaaaKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim