- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canm evet seninde miniğin burdayım demişEki Görüntüle 3095610 kızlarellerim titreyerek test yaptimmmmmmm sanirim ben de hamileyimmm
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ve bu gün kaçıncı günün canım çatlatma iğnesi yoksa eğer bebeşin el salamışCok koyu çıkmaması beni dusundurse de artık hamileyim diyebilirim degil mi![]()
Bebiştir canm bence kan test günün ne zman5 .gun catlatma yok
Bebeğin seninle canm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahBugün transfer günü hariç 9.gunum
Gözün aydın hayrılı olsun canımKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
İnşallah canim hepimize nasip olsun insallahBebeğin seninle canm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin inşallah canm sagolİnşallah canim hepimize nasip olsun insallah
Çok sevindim sana da canım Alah tamamına erdirsin kucağına da almayı nasip etsinKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
Oh maşallah sağlıkla artsın inşallahKızlar ben kan testi verdim 9 gün 134 çıktı betam![]()
ahh.. rabbimden ümit kesilmez inşallah bir mucize ile haberin gelsin..Günaydın kızlar , dün kontrolüm vardı biliyorsunuz kanamalı bir gebelik geçiriyordum ama kese ve kalp atışı vardı . Kalp atışı için erken olmasına rağmen görülmüştü. Dün gittiğimizde ise kalp atışını alamadik . Doktorum her ihtimale karşı ilaçları kesmek istemedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi ama olumsuz da konuştu elbette ....Hepinizin ne kadar çok uğraştığını ,emek verdigini biliyorum. Kaygılarınizi en aza indirip anın keyfini çıkarın demeye geldim .
ooohhh çok şükür rabbime aramıza hoşgeldin canım benimmKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
Eki Görüntüle 3095610 kızlarellerim titreyerek test yaptimmmmmmm sanirim ben de hamileyimmm
Ah canım bugünün 2 harika haberi sanada hayırlı olsun . elhamdülillah arife günü bize bu mutluluğu yaşatan rabbime. Kızlar allah razı olsun umarım sağlıkla hepimiz kucağınıza alırız :)Kızlar ben kan testi verdim 9 gün 134 çıktı betam![]()
İnşallah canim hersey güzel ilerler inşallahya harika bir dönem oldu rabbim hamdolsun kan sonucunuda kutlayalım inşallahhhh![]()
Canımmmmm maşallah gözünüz AydınKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
Maşallah canım gözün aydınnnEki Görüntüle 3095610 kızlarellerim titreyerek test yaptimmmmmmm sanirim ben de hamileyimmm