- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 40
Gözün aydın cnm test gununu bekle ve sonucu burdan bize de yazEki Görüntüle 3095610 kızlarellerim titreyerek test yaptimmmmmmm sanirim ben de hamileyimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın cnm test gununu bekle ve sonucu burdan bize de yazEki Görüntüle 3095610 kızlarellerim titreyerek test yaptimmmmmmm sanirim ben de hamileyimmm
Ayyy hadi gözün aydın canımKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
Çok sagol canımMaşallah canım gözün aydınnn![]()
Kızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
Kızlar tebrik ediyorum Rabbim kazasız belasız ilerlemesini nasip etsinEki Görüntüle 3095610 kızlarellerim titreyerek test yaptimmmmmmm sanirim ben de hamileyimmm
Gözün Aydın canım Allahım yardımcınız olsun bu mübarek yoldaKızlar ben kan testi verdim 9 gün 134 çıktı betam![]()
Bence hemen kan vermeye gitCok koyu çıkmaması beni dusundurse de artık hamileyim diyebilirim degil mi![]()
Amin amin Çok zor bir süreç bu 3.denememdi ayrıca pgt yaptirmamiz da gerekiyordu ekstra ücret, zahmet gerisini siz de biliyorsunuz.Allah bu yolda olanlara sabır, kolayik versin çok zor.İnsallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz.Kızlar tebrik ediyorum Rabbim kazasız belasız ilerlemesini nasip etsin![]()
Kan vermeye git canısı zaten araya bayram giriyor sonrasında yine verir artışı takip etmiş olursun durma kız hastaneye koşAmin amin Çok zor bir süreç bu 3.denememdi ayrıca pgt yaptirmamiz da gerekiyordu ekstra ücret, zahmet gerisini siz de biliyorsunuz.Allah bu yolda olanlara sabır, kolayik versin çok zor.İnsallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
Şuanda köydeki evimizdeyiz, kan vermeye gitme durumum yok gibi malum yarın da bayramBence hemen kan vermeye git
Yaa o zaman tamam canısıŞuanda köydeki evimizdeyiz, kan vermeye gitme durumum yok gibi malum yarın da bayram3.gun belki özeller açık olur o zaman gider test veririm hayırlısıyla
Kızlar ben kan testi verdim 9 gün 134 çıktı betam![]()
Kızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
Eki Görüntüle 3095610 kızlarellerim titreyerek test yaptimmmmmmm sanirim ben de hamileyimmm
Tüm kalbimle dualarimdasin , ben bebeginin güçlü olduguna inaniyorum Allah'ın izniyleGünaydın kızlar , dün kontrolüm vardı biliyorsunuz kanamalı bir gebelik geçiriyordum ama kese ve kalp atışı vardı . Kalp atışı için erken olmasına rağmen görülmüştü. Dün gittiğimizde ise kalp atışını alamadik . Doktorum her ihtimale karşı ilaçları kesmek istemedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi ama olumsuz da konuştu elbette ....Hepinizin ne kadar çok uğraştığını ,emek verdigini biliyorum. Kaygılarınizi en aza indirip anın keyfini çıkarın demeye geldim .
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine korktuklarindan emin kılsın, inşallah gönlüne göre ilerlesin, hakkında en güzeli, en hayırlısı nasip olsun. Duayı bırakma sen de hiç canım. Hepimizin her an riski var ,dua ve tevekkül sahip olmamız gerekiyor.Günaydın kızlar , dün kontrolüm vardı biliyorsunuz kanamalı bir gebelik geçiriyordum ama kese ve kalp atışı vardı . Kalp atışı için erken olmasına rağmen görülmüştü. Dün gittiğimizde ise kalp atışını alamadik . Doktorum her ihtimale karşı ilaçları kesmek istemedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi ama olumsuz da konuştu elbette ....Hepinizin ne kadar çok uğraştığını ,emek verdigini biliyorum. Kaygılarınizi en aza indirip anın keyfini çıkarın demeye geldim .
2gün sonraki testine göre kesinleşir, yok diyemez doktor ama var demesi için de 2gün sonraki artışa bakmak lazım inşallah sağlıkla tutunur artar değerinizArkadaşlar merhaba hepinize sağlıklı günler dilerim, insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını pozitif olarak alırızbende 28 haziranda trasfer oldum, bugün 10.gun kan testi yaptırdım 8,77 çıktı ,2 gün sonra tekrar yenileceğiz şimdi nasıl dusunmeliyim kafam karıştı, kan testi verdiğim Kurum yetersiz gibi dedi doktorumdan haber bekliyorum ,bende sizlere sormak istedim size bu değer nasıl şimdiden teşekkür ederim
Ya içim hep senden güzel haber alacağız diyordu çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
insallah cok sag olAyy benim de 28 di bugün baktım ben 10. Gün demişti bir gün erken oldusabrın sonu selamet inşallah pozitif haberleri alırsın canım
![]()
Allahım tamamına erdirsin inşallah bu mutluluk kadar güzel birşey yokKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim
Amerikadasin sanirim. Ben de birebir aynisini yaptim. 45 dakika oncesi tuvalete gittim. Yanimda 750 ml su getirmistim onu ictim, sikisiklik tam dediler ben de korkunc rahatsizlik duymadim. 20. Dakika tuvalete gittim, 45 dakikada falan da ciktik. FDA onayli surec yasamisim bilmeden hahaahahahaha :)))Canım ben yurtdışındayım doktorumun bana verdiği bir instruction kağıdı vardı ondan tam transferden bi saat önce tuvalete gidin sonra 15-20 içinde 750 ml su için yazıyordu. Aynı denildiği gibi yapıp gittim ve gayet istenildiği gibiydi sıkışıklık durumu ve ben de aşırı sıkışık hissetmedim. İdrarı boşaltmak için sürgüye falan bişeye ihtiyaç duymadım. Transferden 15dk sonra da yerimden kalktım lavaboya gittim hemşirenin yönlendirmesiyle. Galiba Türkiyede daha uzun süre yatırıyorlar hala ama yapılan çalışmaların 10dkdan fazla transfer sonrası yatmanın hiçbir pozitif etkisi olmadığı hatta çok az da olsa negatif etkisi olduğunu gösteriyor. (Ben meslek durumumdan ve doktoramdan bu alana yakınım ondan çok bilimsel makale okuyorum)
Gozun aydin. Saglikla kucagina almak da nasip olur insallahKızlar anne oluyorummm kafenin ortasında bağıra bağıra ağlamaktan yazamadımmm 126 degerim