• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

bebeklerimi aldım kızlar dediğiniz gibi yaptım 1 saat önce tuvalete girdim yarım litreden biraz fazla su içtim gelene kadar, transferim çok güzel geçti, sıkışıklığım tamdı rahatsız etmedi. transfersen 45.dk sonra korka korka tuvalete girdim. canım acımaya başlamasa daha beklerdim ☺️ inşallah sağlıkla tutunurlar da güzel sonuçlarımıda aynı heyecanla paylaşırım 🤲❤️

Arkadaşlar merhaba hepinize sağlıklı günler dilerim, insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını pozitif olarak alırız 🙏bende 28 haziranda trasfer oldum, bugün 10.gun kan testi yaptırdım 8,77 çıktı ,2 gün sonra tekrar yenileceğiz şimdi nasıl dusunmeliyim kafam karıştı, kan testi verdiğim Kurum yetersiz gibi dedi doktorumdan haber bekliyorum ,bende sizlere sormak istedim size bu değer nasıl şimdiden teşekkür ederim
tatlım benim 3. Denemede 12. Gün değerim 35di ve 14. Gün takibinde değerim iyice düşmüştü ve kimyasal düşük olmuştu bana da hemşire 35i görünce genelde bu değerlerle kimyasal oluyor ama takip edelim demişti. İnşallah senin için aynı durum yaşanmaz ve miniğin sana tutunur Rabbim herşeye Kadirdir.

Günaydın kızlar , dün kontrolüm vardı biliyorsunuz kanamalı bir gebelik geçiriyordum ama kese ve kalp atışı vardı . Kalp atışı için erken olmasına rağmen görülmüştü. Dün gittiğimizde ise kalp atışını alamadik . Doktorum her ihtimale karşı ilaçları kesmek istemedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi ama olumsuz da konuştu elbette ....Hepinizin ne kadar çok uğraştığını ,emek verdigini biliyorum. Kaygılarınizi en aza indirip anın keyfini çıkarın demeye geldim .
Offf nasl üzüldüm anlatamam şuan sana kendimi😔😔😔 ama bir ihtimal bile olsa bekleme payı verdiyse umudumuzu kaybetmeyelim cokca dua edicem bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasi icin🙏🙏🙏

Merhaba kızlar, benim beta hcg degeri
9. Gün 47.46 idi
bugün 11. Gün 60
maalesef beklenen artış yok. 😢Henüz doktorumdan haber almadım. Bu şekilde olup sonrasında ilerleyen oldu mu hiç duydunuz mu🙏

Amin amin Çok zor bir süreç bu 3.denememdi ayrıca pgt yaptirmamiz da gerekiyordu ekstra ücret, zahmet gerisini siz de biliyorsunuz.Allah bu yolda olanlara sabır, kolayik versin çok zor.İnsallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
Saglikla gelsin bebisiniz inşallah 🥰🥰🙏🙏 şimdi sira kanda görmede😍😍

bebeklerimi aldım kızlar dediğiniz gibi yaptım 1 saat önce tuvalete girdim yarım litreden biraz fazla su içtim gelene kadar, transferim çok güzel geçti, sıkışıklığım tamdı rahatsız etmedi. transfersen 45.dk sonra korka korka tuvalete girdim. canım acımaya başlamasa daha beklerdim ☺️ inşallah sağlıkla tutunurlar da güzel sonuçlarımıda aynı heyecanla paylaşırım 🤲❤️
Harika cok sevindim güzel gecmesine 🥰🥰🙏🙏 inşallah sonucuda guzel olacak

9. Gün 47.46 idi
bugün 11. Gün 60
maalesef beklenen artış yok. 😢Henüz doktorumdan haber almadım. Bu şekilde olup sonrasında ilerleyen oldu mu hiç duydunuz mu🙏
İki ölçümü de aynı yerde ve aynı saatlerde mi yaptırdın canım çünkü lab'dan lab'a ölçümlerde oynama olabiliyor ve saat farkı da etkileyebiliyor.

9. Gün 47.46 idi
bugün 11. Gün 60
%60 oraninda bir artis bekleniyor henelder ama doktorunuzla görüşmeden sakin unutsuzluga kapilmayin🙏

Kızlar ben de 2 saat sonra kan vermeye gidicem (saat farkından burada ancak sabah oldu) 3. Gün embryosu 14. Gün. İdrarda pozitif görmüştüm inşallah yüksek bir bhcg değeri görebiliriz. Bu 4. deneme olunca hiç bişeye ağız tadıyla sevinemiyorum çünkü biliyorum ki idrar testi de garanti değil kan testleri de garanti değil kesenin görülmesi de garanti değil. O minik kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek.

Kızlar ben de 2 saat sonra kan vermeye gidicem (saat farkından burada ancak sabah oldu) 3. Gün embryosu 14. Gün. İdrarda pozitif görmüştüm inşallah yüksek bir bhcg değeri görebiliriz. Bu 4. deneme olunca hiç bişeye ağız tadıyla sevinemiyorum çünkü biliyorum ki idrar testi de garanti değil kan testleri de garanti değil kesenin görülmesi de garanti değil. O minik kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek.
Ah canım o kadar haklısın ki hayırlı haber i kap gel

Back
X