• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Nasıl satılmıyor ne demek satılmıyor canısı ben de onu kullanıyorum ve özellikle iğneleri de istiyorum getiriyorlar nasıl yok der bi sürü para veriyorsun ve iğne yok mu diyor sana
Normalde hastane veriyordu canm ilk defa böyle oldu elimde 2 tane tek var normal enjektörü bile parayla alıyorum yanında vermiyorlar malesf 😑😑

Normalde hastane veriyordu canm ilk defa böyle oldu elimde 2 tane tek var normal enjektörü bile parayla alıyorum yanında vermiyorlar malesf 😑😑
Bak ben bunları eczaneden aldım ilacı alırken yanında verdiler öyle parayla da değil nasıl vermiyormuş insan gerçekten sinir oluyor yani sinir oldum ben şu an

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 37
Kesinlikle riske atma🙏🙏 bende bayrsm öncesi diye 15 tane aldim mutlaka bulursun
Eczaneye değil ama sadece Medical eşya satan yere arayıp sorudm şuan buldum canm 2.50 tanesi hemde 🤗😌 sagolun kızlar akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler Medicali düşünmemiştim

Sen Diyarbakır’da mı oturuyorsun eczane ismi verebilirim ordan alırsın

Ya kızlar ben de bir şey soracağım hani bu progestan dex vuruyoruz ya göbekten vurmak için minik iğneler var hastanem veriyordu bana onu hiç dışarıdan almamıştım şu an elimde iki tane kaldı Sabah iğnemi alırken eczaneye sorduk ellerinde yokmuş satılmıyormuş hastaneye de gidemedim elimde kullandıklarımı tekrar kullansam enfeksiyon riski olur mu
Hiç risk alma bacım

Eczaneye değil ama sadece Medical eşya satan yere arayıp sorudm şuan buldum canm 2.50 tanesi hemde 🤗😌 sagolun kızlar akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler Medicali düşünmemiştim
Ben ilk tedaviye basladigimda hic biseyi bilmiyorum ecznaede insülin igne ucu koymamis zaten ilaci zorla bulmusum 8 bucuga geliyor igne saati gecmis eve geldim kostur kostur igne yapmaya bir baktim ucu yok baka hayatımın şokunu yasadim hemsire dedi baskaa biseyle yapamazsiniz bulmaniz gerekir o ucu bulamazsam tedavi ertelencek bir ay.
Aramadigim eczane kalmadi ee aksam nobetci eczanede az hicbirinde yok medical ürünler satan bir yerde bulmustum🥰 ise yaramasina cok sevindim🙏

Bak ben bunları eczaneden aldım ilacı alırken yanında verdiler öyle parayla da değil nasıl vermiyormuş insan gerçekten sinir oluyor yani sinir oldum ben şu an
Ben parayla aliyorum en basindan beri🥲 evet her eczanede yok ama malesef olanda parayla satiyor sizinki İNSANmis cidden 🙏

Normalde şöyle tek uç sarılıyordu bugun ondan bulamadim enjektorlu aldim 40 tl😐

Eklentiler

• 1657288929708828002931924809579.webp
    1657288929708828002931924809579.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 32
Back
X