- 10 Ağustos 2019
- 102
- 90
- 48
İnşallahhTabiki rabbim neylerse güzel eyler herşey nasip kısmet daha güzel bi zamanda daha güzel şekilde nasip olucak Allah'ın izniyle geç olsun güç olmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhTabiki rabbim neylerse güzel eyler herşey nasip kısmet daha güzel bi zamanda daha güzel şekilde nasip olucak Allah'ın izniyle geç olsun güç olmasın![]()
Aynen uygulamada bnde 4+1 gözüküyorum yarın adet günümTahminen 4+2 de falansin. Ama zaman çabuk geçiyorben video cekerek eglenceli hale getiriyorm hizlandiriuorum fln tavsiye ederim.
Bir bakmisz 12 haftalik olacağız
sağlıkla
Benimde var doktor çatal da iken verdi transfer esnası verdi sımsıkı sarıl ilk resmine dedi hatta . nerde hücreyi sayacaz bn bilmiyorum o ne demek oluyorEvet canm o mükemmel bir andı ve asla silinmeyecekyerleştirme anını değil canm direk embriyonun fotoğrafını verdiler bana 8 hücreli sayılıyor
![]()
Benimde aynı canm demekki yapan merkeze göre değişiyor verip vermemeBenimde var doktor çatal da iken verdi transfer esnası verdi sımsıkı sarıl ilk resmine dedi hatta . nerde hücreyi sayacaz bn bilmiyorum o ne demek oluyor
Amin canm hayırlı bayramlar Allah razı olsunKızlar, testi pozitif olanlari tebrik ederim Allah hepimizi saglikla tamamina ulastirsinnegatif olanlar veya iptal olanlar dogru zamanda sağlıklı embriyolariniza kavusmaniz icin dualarimda olacaksiniz
ben simdiden bütün herkesin bayramını kutlamak isterim, ins bir sonraki bayrama kucaklarimizda bebislerimizle kutlariz... Herkese iyi bayramlar
Sgaol canm kalp kalbe karşı evet rabbim ne güzellikler nasip eylediSeni kalben o kadar çok sevdimki inan kanım kaynıyo . gruptaki herkesi aslında haziran bereketi minnaklarımızı ve bu güzel dostları verdi
Ben daha nazima niyazima transferden önce baslamistimHahahavalla canım noktasından virgülüne sana katılıyorum ne yaşadık bi biz bi Allah bilir dün çok ağladım ağlama dediler dedim çok bekledim ben bu sonucu tabiki ağlayacağım bırakın sabahtan beri eşime ben iki canlıyım bunu yap şunu da yap diyip duruyorum
eşim erken başlamadın mı diyor yok canm 3 buçuk yıldır bunu bekliyorum ilk günden son güne sindire sindire tadını çıkararak yaşayacağım dedim
![]()
HahahhaBen daha nazima niyazima transferden önce baslamistimbir gun sabah patates kizarttm esimde cok koktu niye yaptin ki falan dedi ama canım cekti diyip dudak buzunce karicim hamile degilsin ssn kendine gelir misin demisti
yapcaz sonuna kdar hakedyoz bunlari
![]()
Ya lidyam çok tatlısın . Kuzum bnm kasık agrım kesilmiyor kaç gün böle devam ederBen daha nazima niyazima transferden önce baslamistimbir gun sabah patates kizarttm esimde cok koktu niye yaptin ki falan dedi ama canım cekti diyip dudak buzunce karicim hamile degilsin ssn kendine gelir misin demisti
yapcaz sonuna kdar hakedyoz bunlari
![]()
Cok gecmis olsun canim betan kacti neye gore karar verdiler kimyasal oldugunuSelam arkadaslar ben bugun kese gormek icin gittim fakat sonuc husran kese olusmamis kimyasal gebelikmis benim ki
Harikaaaaaa 14. Gün için iyi bence canım hayırlı olsuunKızlar kızlar güzelim kızlar şimdi hemşire aradı bhcg değerini söylemek için 916ymış (14. Gün- 3.gün embryosu). Sizce değer çok mu yüksek normal mi tek embryo için. Ayy nedir bu tüp bebek stressi her şeyden şüphe eder olduk![]()
Oy oyyyy benim 12 gun 589 du ... 14.gun icin gayet güzel tabi kii rabbin tamamina erdirsin FiruzemKızlar kızlar güzelim kızlar şimdi hemşire aradı bhcg değerini söylemek için 916ymış (14. Gün- 3.gün embryosu). Sizce değer çok mu yüksek normal mi tek embryo için. Ayy nedir bu tüp bebek stressi her şeyden şüphe eder olduk![]()
Ben de bir postta şöyle bişey görmüştü tüp bebekle çocuk sahibi olmuş bir anne "My baby is so cool that his first babystitter was an embryologist" (Benim bebegim cok havali cunku ilk bakicisi bir embryolojistti)İnşallah canım Allah hayırlı evlat eylesin benimkini direkt 3 gün embriyosu transfer günü çözdürüp bir iki saat bekletip transfer ettiler transferden sonra çıkarken transfer bilgilendirme kağıdı getirince onun altına zımbalamışlardı bebişimi şimdi yeğenlerime hava atıyordum akşam sizin embriyo fotoğrafınız yok ama benim bebeğiminki var diye daha onlar da 7-8 yaşında gerçekten hani herkeste olan birşey sanıp bu sefer küsüyorlar niye onun var da bizim yok diye![]()
![]()
Ayy su serpildi icime cok sagol canim bu bayram bayram ola hepimizeOy oyyyy benim 12 gun 589 du ... 14.gun icin gayet güzel tabi kii rabbin tamamina erdirsin Firuzem
HahhahaBen de bir postta şöyle bişey görmüştü tüp bebekle çocuk sahibi olmuş bir anne "My baby is so cool that his first babystitter was an embryologist" (Benim bebegim cok havali cunku ilk bakicisi bir embryolojistti)![]()
Maşallah ya ne güzel bi değer bende yarın ikinci kanı vericem inşallah güzel sonuç alırımKızlar kızlar güzelim kızlar şimdi hemşire aradı bhcg değerini söylemek için 916ymış (14. Gün- 3.gün embryosu). Sizce değer çok mu yüksek normal mi tek embryo için. Ayy nedir bu tüp bebek stressi her şeyden şüphe eder olduk![]()
Benim 12. Gün 950 flndi suan tek bebisKızlar kızlar güzelim kızlar şimdi hemşire aradı bhcg değerini söylemek için 916ymış (14. Gün- 3.gün embryosu). Sizce değer çok mu yüksek normal mi tek embryo için. Ayy nedir bu tüp bebek stressi her şeyden şüphe eder olduk![]()