• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben de boyle bisey ariyorum su an alistim cunku applikatore hem daha hijyenik. Bakayim bi canim cok sagolasin
666B33C1-6444-4DA0-ABAF-318104173731.webp

Kızlar ben de 2 saat sonra kan vermeye gidicem (saat farkından burada ancak sabah oldu) 3. Gün embryosu 14. Gün. İdrarda pozitif görmüştüm inşallah yüksek bir bhcg değeri görebiliriz. Bu 4. deneme olunca hiç bişeye ağız tadıyla sevinemiyorum çünkü biliyorum ki idrar testi de garanti değil kan testleri de garanti değil kesenin görülmesi de garanti değil. O minik kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek.
Maalesef ki haklısınız keseyi gördük ama kalp etışı duyana kadar hamile olduğuma inanmıyorum. Lekelenmelerim başladı dr korkmamak gerektiğini söyledi ama elimde değil.

Maalesef ki haklısınız keseyi gördük ama kalp etışı duyana kadar hamile olduğuma inanmıyorum. Lekelenmelerim başladı dr korkmamak gerektiğini söyledi ama elimde değil.
oyle kesinlikle o yuzden kalp atisi duymadan duyurmayi da dusunmuyorum onceki denememde haber vermistik ve kalp atisi duyulmamisti maalesef.

oyle kesinlikle o yuzden kalp atisi duymadan duyurmayi da dusunmuyorum onceki denememde haber vermistik ve kalp atisi duyulmamisti maalesef.
Alınıyor receteye gerek yok. Lutinus aplikatörlü progestan tablet aplikatörsüz. Progestan 200 mg, lutinus 100 mg. Lutinus 252 tl ydi en son icerisinde 21 adet var.

Crinone jel di doğru ablamda parayla alıyordu hep. Mecburen alacazda bazı ilaçlar bulunmuyor o çok zorluyor estrofemi günde 8 tane kullanıyorum nerdeyse bütün eczacılarla ahbap oldum 😁
Gunde 3 benim ama 8 cok fazla tabiki bulmak da zor olunca ..... Allah'ım kolaylık versin hepimize cnm

Bugun keseyi goremeyince tekrar beta bakildi 12 ye dusmus 155 lerden. O yuzden kimyasal dedi. Benim bi onceki transferimde de 8 hafta kalbi durmustu o yuzden genetikten suphelniyor bidahaki tedavimde genetik bakilcak tabi 1 sene gibi bi ara vermeyi dusunuyoruz doktor biraz kafamizi toparlamamizi istedi cok yiprandik
Cok haklisin canim benim insani cok yipratan bir surec inan bu arefe gunu basta sen olmak uzere herkese dua ettim insallah rabbim senin ucuncu de yuzunu guldursun ne kimyasal yasa ne de olumsuz bir sey yasa 🙏🙏

Bende seni çok iyi anlıyorum maalesef 😔Kanamayla kendiliğinden de sonlanabilir kürtajdan korkuyorsan eğer yani tam bilmiyorum da . Benim çok yoğun kanamam var bugün başladı tekrar 😔
Kürtajdan korku degil de sonrasında yapısıklik olabiliyormuş ondan cekinuyorum acikcasi. Ama doktor buyüyüp kendi kendine düstügü zaman da yapisiklik olabiliyor dedi bilemiyorum. Kucukken düstügünde pek problem olmuyormuş sanırım. Senin agrın var mi cnm kanaman agrili mi peki?

Back
X