• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Nasıl sizce transfer 2 temmuz 5.gün embriyosu

Eklentiler

• E12C1835-201C-4B8D-ADE5-2E81E0362B36.webp
    E12C1835-201C-4B8D-ADE5-2E81E0362B36.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 42
O zaman kesin isteyeyim yaa 200$a 15 kutu alabilirim nerdeyse 🙈 rica etsem ilacin kutu resmini yollayabilir misiniz? Kayinvalideme atayim da getirsin o zaman. 200$lik kutuda 21 tane var ve 1 haftada bitiyor aylik 800$ da cok yani arabanin aylik odemesi bile o kadar degil 🙈
İtmek icin aparati var :))

Eklentiler

• IMG_20220709_094814.webp
    IMG_20220709_094814.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın arkadaşlar transfer günümle birlikte 13. gün kan sonucum nasıl sizce 😊 11. Değerimde 81.55 di 😊
Maşallah canm çok güzel yükşelmiş ben kendime düşük diyip üzülüyordum benimde 11.gün 90.08 di normalmiş demi inşallah benimkide hayırlısıyla yükselmiştir

Maşallah canm çok güzel yükşelmiş ben kendime düşük diyip üzülüyordum benimde 11.gün 90.08 di normalmiş demi inşallah benimkide hayırlısıyla yükselmiştir
Evet asistanla konuştum sonuç çok iyi dedi 😊 doktorumla konuşup tekrar dönüş yapıcak bakalım o ne söyleyecek 😊 seninde yükselmiştir inanıyorum hayırlı haberlerini bekliyorum 😊🥰

Evet asistanla konuştum sonuç çok iyi dedi 😊 doktorumla konuşup tekrar dönüş yapıcak bakalım o ne söyleyecek 😊 seninde yükselmiştir inanıyorum hayırlı haberlerini bekliyorum 😊🥰
Sonraki yükselişe bak canım canını da hiç sıkma ne kadar yükseldiği önemli 😊

Günaydın arkadaşlar transfer günümle birlikte 13. gün kan sonucum nasıl sizce 😊 11. Değerimde 81.55 di 😊
Ooo çok iyi canısı sanırım senin minik bir kaç gün geç tutunmuş yavrum ya hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla ilerlesin🥰
Pozitif alan herkese hayırlı olsun diyorum ve bayramımız mübarek olsun 💜

Maşallah kuzum 🧿Ayy inşallah canm yaa gerçekten pozitifi görücünce bitmiyormuş 🤷 sonrada kalp atışını beklicez miniğimizin 💓😌😌

Ooo çok iyi canısı sanırım senin minik bir kaç gün geç tutunmuş yavrum ya hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla ilerlesin🥰
Pozitif alan herkese hayırlı olsun diyorum ve bayramımız mübarek olsun 💜
Ben bir önceden vermiştim kanı canım Ama çok şükür ki tutunmuş miniğim bana 🥰 Allah razı olsun kuzummm Allahım bu duyguyu hakeden isteyen herkese versin inşallah 😊

Maşallah kuzum 🧿Ayy inşallah canm yaa gerçekten pozitifi görücünce bitmiyormuş 🤷 sonrada kalp atışını beklicez miniğimizin 💓😌😌
Evet herşeyin bi sırası var Rabbim inşallah o günleri de gösterir o duyguyuda yaşatır bizlere ne zorluklarla karşılaşıyoruzz meyvelerini de alırız inşallah Allah’ın izniyle 🥰

Back
X