• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yok bende sizler gibi 9.günümdeyim ve poizitifi aldım hayırlsıyla ama bu ağrılar beni bi nebze korkuttu 🥹
Ben transfer ertesinden itibaren kasik agrisi cektim. Cekerken cektigim icin korktum, bazi gunler hic agrim olmadi o zaman agrim niye yok diye korktum. 9. Gun kahverengi lekem oldu ondan korktum ondan once herkeste bir yerlesme lekelenmesi oluyordu ben de niye olmadi diye korktum. Yani anlayacagin olan da korkutuyor olmayan da. O yuzden asiri olmayan hersey de sakin kalmaya calisiyorum. Stres olmak vucuttaki koryizon seviyesini yukseltiyir kortizolde suan insallah karnimizdaysa hizli hizli organlarini gelistitmeye calisan yavrumuza cok zarar veriyor. O yuzden stres olmaya baslayinca kendimi sakinlestirmekten daha iyi yapabilecegimiz birsey yok

Kızlar bu arada fitil kullananlar o bölgenizde yanma gibi hassasiyet hissedoyir musunuz
Canim ben aparatla itiyorum fitili. Yanma degil de fitili salar salmaz minik kramplar basliyor sanki fitilin cozulmesini an be an hissediyorum. O yuzden gece mesela fitili koyunca hemen uyuyorum bi sure o kramplarin dinmesini beklemem gerekiyor.

Evet ben bu ilaclarin yazdirildigini ilk yazildiktan sonra ogrendim ikinciye gittgimde recetemi alip aile hekimine gittim yazmadi, o ara hekimimi degistirdim ama tarihleri varmis geçiş tarihi gelene kdr ilac alma zamanimiz geldi yinr parayla aldik. Haftaici gecis tamamlandi bu defa yeni aile hekimim yazdi devlet vermedi daha günü dolmamis onceki recetenin yine parayla aldik zaten surada kaldi 3 hafta bir kere daha alicam muhtemelen yeter ya parasiyla alirim dedim.
Nedir bu insanlara zulüm neler çekiyoruz birde ugrastigimiz şeylere bak
Canim aile hekimin uzman degilsr yazamiyor bu ilaclari. Belki ondan yazmamistir. Ben de eczacidan ogrenmistim. Ilk birkac kutuyu aldiktan sonra parayls. Sonra aile hekimime gittim, benim ki uzmanmis yazabiliyirmus, yazdi sagolsun.

Gunaydin kizlar size soyledigim bilimsel calismayi buldum. Demistim yaa 5. Gun embriyolari icin 12. Gun, 3. Gun embryolari icin 14. Gun Beta HCG degerlerine gore bu tablo hazirlanmis tup bebek yaptiranlarin sonuclarina bakarak. Gordugunuz gibi degeri 200 olanlarin iyi bir hamilelik gecirip bebegini kucagina almasi %60 ihtimal. Ama diyeyim degeriniz daha dusukss uzulmeyin ben sadece calismayi paylasmak istedim ki burada gordugum herkes testini 12. Gunden once yapiyor 😅
2AD54922-1FD1-41B7-B299-7DE6F55A5F86.webp

Evet canm o mükemmel bir andı ve asla silinmeyecek ♥️ yerleştirme anını değil canm direk embriyonun fotoğrafını verdiler bana 8 hücreli sayılıyor 🤷
Bana da transfer sirasinda foto vermediler ama embriyomunkini verdiler. 6. Gun embriyosuydu benim ki ucundan hafif patlamis falan o kadar degisik hissetiriyir ki bakinca. Cok sansliyiz bir yandan da, insanlarin arafa kaynayan hamilelik baslangiclari oluyor bizse insallah pozitif oldugunda her gununu biliyoruz yavrumuzun. Gelisiminin her asamasini. Boyle bakinca buyuk nimet

Back
X