• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Gunaydin kizlar size soyledigim bilimsel calismayi buldum. Demistim yaa 5. Gun embriyolari icin 12. Gun, 3. Gun embryolari icin 14. Gun Beta HCG degerlerine gore bu tablo hazirlanmis tup bebek yaptiranlarin sonuclarina bakarak. Gordugunuz gibi degeri 200 olanlarin iyi bir hamilelik gecirip bebegini kucagina almasi %60 ihtimal. Ama diyeyim degeriniz daha dusukss uzulmeyin ben sadece calismayi paylasmak istedim ki burada gordugum herkes testini 12. Gunden once yapiyor 😅
Eki Görüntüle 3096093
Cok sag ol! Bilgi guctur cidden. Ben yarin sabah yani 12. Gun yapacagim testi, 6. Gun emriyosuydu benim ki, bu tablo guzel bir referans noktasi olacak

Bana da transfer sirasinda foto vermediler ama embriyomunkini verdiler. 6. Gun embriyosuydu benim ki ucundan hafif patlamis falan o kadar degisik hissetiriyir ki bakinca. Cok sansliyiz bir yandan da, insanlarin arafa kaynayan hamilelik baslangiclari oluyor bizse insallah pozitif oldugunda her gununu biliyoruz yavrumuzun. Gelisiminin her asamasini. Boyle bakinca buyuk nimet
Ayenn öyle canm embriyo halinin fotoğrafı çok anlamlı çok güzel albümün kapağında olacak inşallah 🤗♥️

Kızlar kızlar güzelim kızlar şimdi hemşire aradı bhcg değerini söylemek için 916ymış (14. Gün- 3.gün embryosu). Sizce değer çok mu yüksek normal mi tek embryo için. Ayy nedir bu tüp bebek stressi her şeyden şüphe eder olduk 😅
Masallah tutunmayi burak yapismis annesine, butun organlara bagira bagira duyurmus ben geldim diye. Tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin

Bende de oluyor, ozellikle ilk koydugumda ve hele de cok ileti itemediysem. Su degse bile yaniyordu, bugun biraz daha iyi gibi. Ilacsiz normal sedece folik asit ne bileyim vitamin falan aldigimiz faza gecsek artik
Aynen sabah eşime diyorum hayatımda şimdiye kadar içtiğim ilacın tamamından fazlasını 1 aydır kullanıyorum 😁

Gunaydin kizlar size soyledigim bilimsel calismayi buldum. Demistim yaa 5. Gun embriyolari icin 12. Gun, 3. Gun embryolari icin 14. Gun Beta HCG degerlerine gore bu tablo hazirlanmis tup bebek yaptiranlarin sonuclarina bakarak. Gordugunuz gibi degeri 200 olanlarin iyi bir hamilelik gecirip bebegini kucagina almasi %60 ihtimal. Ama diyeyim degeriniz daha dusukss uzulmeyin ben sadece calismayi paylasmak istedim ki burada gordugum herkes testini 12. Gunden once yapiyor 😅
Eki Görüntüle 3096093
Yaa içime kurt düşürdün valla 12. Günde değerim 500 küsürdü normal gitme yüzdesi düşükmüş tabloya göre 😔

Kizlar onemli bir sorum var. Endometrin yani fitil progesteronu Turkiyede (sigortasiz, yazdirmadan) kaca aliyorsunuz? Burada ben 21 tanesine 200$ veriyorum ve yakin zamanda kayinvalidem gelicek eger Turkiyede daha uygunsa onla mi getirtsem diye dusundum cunku ben Gonal F ve Menopuru da Turkiyeden getirtmistim daha uyguna geldigi icin hatta doktorum kendisi soylemisti.
Progestan 200 mg kullaniyorum ben 132.5 tl tanesi yazdırmadan alınca

Eki Görüntüle 3096093
Benim 12. Gün 459 du bi mutlu oldum bak teşekkürler🥰

Eki Görüntüle 3096093
Pek birşey anlamadım desem bana kızarmısın 🤔😑

Maşallah canm tahmini banada aynı güne verir ilk mesai günü ya Allah'ım hayırlısıyla onuda duymayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😌
Ayyy inşallah kuzum Ya gerçekten her aşaması ayrı bi heyecan keseden sonrada kalp atışını bekleriz hayırlısıyla ♥️ Rabbim inşallah o günleri de gösterir 😘

Back
X