• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
Hayırlı olsun inşallah 😊

Kizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip gözün aydın canım

Kizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
Gözün aydın canim

Ohh maşallah Allah tamamına erdirsin saglikla inş 🤲🤲

Arkadaşlar merhaba
2 gun önce kan testi yaptırdım beta 8.77 oldu
Bugün tekrarladı 1.91 çıktı ne demek bu sonuç bilgisi olan varmidir
Canim kimyasal gebelik olmus sanırım ama üzülme sakın, bu da bir ilerleme diye düşün demek ki tutunabiliyormus ama devami gelmemis ins bir sonrakine olacaktir cnm sağlıkla kal

Back
X