• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ayy inşallah tek tesellim o birde korkuyorum cocuguma böyle zarar veriyormuyum diye su ictigimde kusuyorym susuz kalacak vitamin alamicak diye korkuyorm🥺
Bir şey olmaz Allah'ın izniyle şimdilik kandan besleniyor sonrada geçer düzelir inşallah 🤲🏻🤗

Geçen çarşamba gitmistim soyledgimde kusmalari zofer diye bir ilac verdi. Tup bebek merkezleri malesef cok ilgili degil pazartesi haftaya kendi doktoruma gidicem ona anlaticam durumu 🥺
Evet merkezlerin görevi buraya kadar ... Belki farkli bir ilac yada doz yükseltir kendi doktorun . Geçecek kuzum geçecek ☺️☺️

Çok yorgunum halim yok ve tuvaletteyim sürekli göğüsüm agriyor özellıkle ucu biyere çarpsa beni mahfediyor benim gibi olan var mi

Çok yorgunum halim yok ve tuvaletteyim sürekli göğüsüm agriyor özellıkle ucu biyere çarpsa beni mahfediyor benim gibi olan var mi
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bende halsizim az önce duş aldım kolumu kıpırdatmaya mecalim yok bide iştahsızlık var ne yesem ne yesem diyip aç bekliyorum benimde göğüslerim hasas canm o kadar değil ama hassasiyet var 😑🤷 yeni başlıyoruz 🤔

Ben her gün et yiyorum. Çok severim ama ikrr edeceğim diye korkuyorum. Ama ilk haftalar protein çok önemli, inşallah tutunduysa, hızlı hızlı organlarını geliştirmeye çalışıyor yavrum. istanbulda degilim bayram için, dönünce balıka da başlamak istiyorum tiksinmezsem. Ama tavuktan çekiniyorum, hayvanlara östrojen verdikleri için. Epeydir yemedim. Organik tavuk da nasıl pahalı, şaka gibi
Bende çok iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum ama sakatat yemiyorum

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bende halsizim az önce duş aldım kolumu kıpırdatmaya mecalim yok bide iştahsızlık var ne yesem ne yesem diyip aç bekliyorum benimde göğüslerim hasas canm o kadar değil ama hassasiyet var 😑🤷 yeni başlıyoruz 🤔
Valla göğüsler kötü ama ben yiyorum valla boğaz acik

Benim iki gün önce kese görüldü ama yolk saç görülmedi daha çok erken çok minik dedi dr. Ve testler sonuçlarım bu şekilde çıktı
Merhaba hayirli olsun öncelikle saglikla kucaklayin 🤲🧿 yolk sac görüldü mü dr a gittiniz mi bnde suan 5+1 hamileyim bugun dr a gittik kese 4.09 mm yolk sac gorulmedi dr aynisini bana da dedi cok yeni buyuk ihtimal gebelik var ,normal görünmemesi 3-4 gün sonra tekrar bakalim dedi

Back
X