• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kendilerini sonuna kadar hissettiriyorlar ben burdayım diye 🙂🙂
Evet arkadaş benimkii baya hizli bir genc olcak sen 3. Gun embriyosu olarak dondurul çözül 5. Güne ulaş sonra icime gir hemen 5. Gunde ben burdayim ceee de bana sonra betalarimi uçur 6. Haftaya girer girmez anneyi kustur dur bakalim daha neler yapacaklar 😆

Evet kahvalti en kolay öğün oluyor bana da kizarmis ekmege bir parca peynir sürüp yiyorum ama sonra gun icinde kotulesmeye başlıyorum 🥺🥺🥺😔 nasil cozum uretecegimi şaşırdım hic bişey ise yaramıyor tatli tuzlu
Bana çubuk kraker iyi geldi sabah sadece su içtiğim halde kustum Sonra önce kraker sonra da biraz yemek yiyebildim Yağsız salçasız ve yoğurtlu şeyler iyi geldi

Merhaba hayirli olsun öncelikle saglikla kucaklayin 🤲🧿 yolk sac görüldü mü dr a gittiniz mi bnde suan 5+1 hamileyim bugun dr a gittik kese 4.09 mm yolk sac gorulmedi dr aynisini bana da dedi cok yeni buyuk ihtimal gebelik var ,normal görünmemesi 3-4 gün sonra tekrar bakalim dedi
Evet normal benim 5+4 de 10 mm kese vardı 3 gün sonra yolk sac göründü

Merhaba bayramdan sonrasına yani perşembe gününe randevu aldım bakalım inşallah görünür kalp atışınıza duyarım. Böyle sessizlik çok kötü hiç birşey hissetmiyordum. Önceleri bel göğüs ağrısı vardı ama oda yok artık. Bulantılarımda hiç olmadı.
Merhaba hayırlı olsun🙏🏻 Benimde perşembe randevum var umarım kalp atışını duyarım,iki gün önce kahverengi yoğun lekelenmem oldu acile gittim,kese göründü ama bebek için erken dediler.kese etrafıda temiz ama lekelenmem azar azar devam ediyor.bende de hiç mide bulantısı olmuyor göğüs ağrısıda azaldı belirtilerimiz aynı gibi içimizi ferah tutalım☺️ az kaldı bebişlerin kalp atışlarını duymaya🪬

Bana çubuk kraker iyi geldi sabah sadece su içtiğim halde kustum Sonra önce kraker sonra da biraz yemek yiyebildim Yağsız salçasız ve yoğurtlu şeyler iyi geldi
Yok ben herseyi denedim kraker leblebi limon akla gelebilecek herkesin önerisini diyim😐 hayir onlari yiyip kusunca onlardan da tiksindim😂 benm yagsiz salcasiz gibi tercih etme sansim bile olmuyor oylr berbat bir durum yiyemiyorumki🤓 suan prilamda ictim zoferde o birsz iyi geldi bakalaim bugunu nasil geciricem

Selam kızlar bugün transferin 10.günü kan testi verdim değerim 5.29 maalesef bu denemem de negatifle sonuçlandı geride 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı biraz dinlendikten kaldığım yerden devam edicem bu süreçte pozitif alan arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum herkes için hayırlısı olsun hoşcakalın 🌺

Back
X