• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Selam kızlar bugün transferin 10.günü kan testi verdim değerim 5.29 maalesef bu denemem de negatifle sonuçlandı geride 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı biraz dinlendikten kaldığım yerden devam edicem bu süreçte pozitif alan arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum herkes için hayırlısı olsun hoşcakalın 🌺
Canim benim inşallah en kisa surede o son kalan embriyo senin bebisin olsun kucaklarinda 🌸🙏

Selam kızlar bugün transferin 10.günü kan testi verdim değerim 5.29 maalesef bu denemem de negatifle sonuçlandı geride 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı biraz dinlendikten kaldığım yerden devam edicem bu süreçte pozitif alan arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum herkes için hayırlısı olsun hoşcakalın 🌺
Aleyküm selam canm iyi dileklerin için sagolasın üzüldüm senin adına insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilmiyor rabbim hakkında hayırlısını versin sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 😌 daha güzeli daha güzel bir zamanda olacaktır Allah'ın izniyle🤲🏻

Senin adına çok üzüldüm canım Allah büyüktür Rabbim inşallah sana nasip edicek en doğru zamanda kendini topladıktan sonra tekrar denersin Rabbimin hazinesi geniş 🤲🏻 Allahım inşallah yormadan bu sevinci yaşatsın sanada 🙏🏻🤲🏻🤲🏻

Canim benim inşallah en kisa surede o son kalan embriyo senin bebisin olsun kucaklarinda 🌸🙏

Aleyküm selam canm iyi dileklerin için sagolasın üzüldüm senin adına insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilmiyor rabbim hakkında hayırlısını versin sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 😌 daha güzeli daha güzel bir zamanda olacaktır Allah'ın izniyle🤲🏻

Senin adına çok üzüldüm canım Allah büyüktür Rabbim inşallah sana nasip edicek en doğru zamanda kendini topladıktan sonra tekrar denersin Rabbimin hazinesi geniş 🤲🏻 Allahım inşallah yormadan bu sevinci yaşatsın sanada 🙏🏻🤲🏻🤲🏻
Amin kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun inşallah sizlerde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız🙏🏻

Doktorun mu yok dedi 5.29 yok anlamına gelmez ki belki geç döllenme anlamadim 5. Altına yok denir

Bende beklemen gerekiyor diye düşünüyorum 2 gün sonra tekrar dene yükselebilir. Ama olmamışsa da rabbim tez vakitte mutlu haber olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Simdi konustuk zofere devam dedi. Sabah tok karnina bir tane. Prilam sabah oglen 1 aksam 2 tane. Simdi yakinda nobetci ecznaeue geldik almaya aşırı etkiliyor yaşam kalite mi
Prilam içmemek için direniyorum ama bu akşam ben de içecem dediğin gibi benim de yaşamımı çok etkiliyor
Valla prilam bir mucize, bulana çok teşekkür ederim😍 Neden direniyorsunuz ki zaten sadece hamileler için üretilmiş bir ilaç, bence bu kadar kusmak vücuda daha zararlı. Çubuk krakerin içinde çıtır olsun diye deli gibi katkı maddesi var bütün gün çubuk krakerle gezeceğime içerim ilacı oh.

Kizlar yaa ben de gece 4 de mide bulantisiyla kalktim biraz kusunca rahatlayim geri yattim. Sabah kalktigimdan beri de karnim agriyor baya tam adet agrisi gibi o yuzden cok korkutuyor bu agri her an kirmizilari gorcekmisim gibi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Suan 4+5deyim. En son cuma kan testim 915 cikmisti ama iki gun sonrasi pazara denk gelince 4 gun sonra gel dedi doktor yani yarin ikinci kani vericem insallah artisi goruruz. Esim de covid oldu sanirim onu da evde ust kata karantinaya aldim 🤦🏻‍♀️ Geldi mi hersey ust uste geliyor. Allah yardimcimiz olsun.

Valla prilam bir mucize, bulana çok teşekkür ederim😍 Neden direniyorsunuz ki zaten sadece hamileler için üretilmiş bir ilaç, bence bu kadar kusmak vücuda daha zararlı. Çubuk krakerin içinde çıtır olsun diye deli gibi katkı maddesi var bütün gün çubuk krakerle gezeceğime içerim ilacı oh.
Ben direnmemistim ama doktorum vermemisti 🙈 bugun artik kendisine baska çözümümuz var mi yoksa kaderime razi mi olayim diye isyan ettim😂 ve şükür kızlar bugünü kusmadan geçiriyorum suana kadar

Prilam içtikten sonra kolumda alerji gibi kızarıklık oldu ilaçtan mi değil mi bilemediğim için bi daha içmedim ama bugün yine içecem bakalim ondan mıymış

Herşeyin vakti zamanı varmış Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Belkide tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın sakın üzme kendini

Kızlar bayramdan dolayı pek takip edemedim grubu bugün kan testi verdim 1994 cikti🙈iki embriyo transfer olmuştum acaba ikiz mi bana mı yüksek geldi.
İlk kana göre yüksek ben pek anlamıyorum ama sanırım ikiz ki zaten çift embriyor transfer edilmiş bebişlerin seninle Allahın izniyle 😊😘 şimdiden gözünüz Aydın kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah 😊♥️

Kızlaar bugün fitil koyarken bir sızlama hissettim, içeri doğru olan dudak kısmında bir tahriş olmuş, böyle su toplamış gibi sanki nokta noktalar vardı. Bir yandan korktum siğil mi bunlar diye. Acaba fitil kullandığımız için olabilir mi, korkmalı mıyım? Cuma randevum var o zaman göstereceğim ama pimpirik yaptım ya. Kaşıntım yok ama sızlamam var dokununca fitil koyarken falan

Kizlar daha once de yazmistim dun geceden beri bulantim basladi diye gun boyu dayanilmaz hal aldi gercekten. Sanirim betahcg arttikca bulantilar hissettiriyor kendini. Arastirmalarim sonucu tum ingilizce kaynaklar zencefil sekeri oneriyordu sansa evde vardi ve denedim baya iyi geldi aklinizda olsun. Sabaha da 2. Kan testim var heyecan dorukta

Bayramın ilk haberi benden gelsin canlar🌸
9. Gün 351
11.Gün 828 🙏🏻❤️
Çok şükür bin şükür rabbime. Sıradaki guzel haberleri bekliyorum dört gözle Ruhefza211 Ruhefza211 @Rabbi Hebli Mines Salihin ve bugün yarın tekrar kan verecek olanlar🥰🥰🥰
Ya bugun aklıma düştünnn baktım isim değişikliği yapmışın sonra mutlu haberinle mutlu oldum kuzumm gözün aydınn :KK60: :KK60: Ayy çook güzell mor kalpler seninle olsunn ❤️❤️

Back
X