• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kizlar daha once de yazmistim dun geceden beri bulantim basladi diye gun boyu dayanilmaz hal aldi gercekten. Sanirim betahcg arttikca bulantilar hissettiriyor kendini. Arastirmalarim sonucu tum ingilizce kaynaklar zencefil sekeri oneriyordu sansa evde vardi ve denedim baya iyi geldi aklinizda olsun. Sabaha da 2. Kan testim var heyecan dorukta
Canım sevindim bulantina çözüm bulmana ☺️ sonucun güzel cikacak eminim haberlerini bekliyoruz 🥰🥰 eşine de dikkat et kuzum sana da gecmesin Allah korusun 🤲🏻

Kızlaar bugün fitil koyarken bir sızlama hissettim, içeri doğru olan dudak kısmında bir tahriş olmuş, böyle su toplamış gibi sanki nokta noktalar vardı. Bir yandan korktum siğil mi bunlar diye. Acaba fitil kullandığımız için olabilir mi, korkmalı mıyım? Cuma randevum var o zaman göstereceğim ama pimpirik yaptım ya. Kaşıntım yok ama sızlamam var dokununca fitil koyarken falan
Canım muhtemelen tahriş olmuştur. Enfeksiyon olunca sirkeli su yapip o bolgeyi temizleyenleri duydum ama insan bu dönemde ne yapacağını şaşırıyor. Stres yapma kontrolde gösterirsin kötü bişey çıkmayacaktır Allah'ın izniyle❤️❤️

Kizlar daha once de yazmistim dun geceden beri bulantim basladi diye gun boyu dayanilmaz hal aldi gercekten. Sanirim betahcg arttikca bulantilar hissettiriyor kendini. Arastirmalarim sonucu tum ingilizce kaynaklar zencefil sekeri oneriyordu sansa evde vardi ve denedim baya iyi geldi aklinizda olsun. Sabaha da 2. Kan testim var heyecan dorukta
Bnmde bugün kan testin var 12. Gün bugün

Kuzu zaten bi önceki verdiğimiz kan saatinden önce verirsek eksik çıkar beta strese girmeyelim diye olmuyor muydu o
Vallahi canım bana aynı saatte aynı 2 kanı vermemi söylediler saat farkı falan da etkiliyormuş dedi yine de bilmiyorum tam olarak neden öyle yaptıklarını ben dakika dakika aynı saate verdim

Ben de tazenzencefil çiğnemenin iyi olduğunu duymuştum. Ben de 1 saat sonra 2. Kanı vereceğim, çok heyecanlı

Back
X