• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ah en fenamız senmişsin doğana kadar neler olur neler 😅😅

Aiiy evet herşey listelendi alacaklarım😂 yavaş yavaş indirimde yakaladıkça alıyorum🫢
Ya ben hala bakamıyorum 🥲 yani bir bakayim diyorum sonra bırakıyorum anlamiyorum diye ama mesela bebek arabasi alinacak ama nasil almak daha kullanisli olur bunu arastirmaya usendigimden bakamiyorym😂
Ama ufak tefek seyler bende favoriyee aliyorum indirime girerse alicam

Ya evet benim aldıklarımda işte zaradan zıbın takımı aldım 10 tane falan, h&m zürafa oyuncak varya ondan aldım onu çok beğeniyordum🫢 indirimde gördükçe hikaye kitapları alıyorum ufak ufak benim aldıklarım 🫢 ama şu sıcaklar bi bitsin büyüklere de başlamayı düşünüyorum herşey zam içindeyken çok geç kalmayalım🤔

Aiiy evet herşey listelendi alacaklarım😂 yavaş yavaş indirimde yakaladıkça alıyorum🫢

Ya evet benim aldıklarımda işte zaradan zıbın takımı aldım 10 tane falan, h&m zürafa oyuncak varya ondan aldım onu çok beğeniyordum🫢 indirimde gördükçe hikaye kitapları alıyorum ufak ufak benim aldıklarım 🫢 ama şu sıcaklar bi bitsin büyüklere de başlamayı düşünüyorum herşey zam içindeyken çok geç kalmayalım🤔
Uygun gördüğümüz çok kullanışlı ürünleri linkleyelim buraya hanimlar 😆

Kızlar ya ilaçlar dışında kullandığınız vitaminler var mı varsa doktor mu kullan dedi yoksa siz mi kullanıyorsunuz ben sanki geç kalmışım vitaminsiz kalıyor gibi hissediyorum 😂

Kızlar ya ilaçlar dışında kullandığınız vitaminler var mı varsa doktor mu kullan dedi yoksa siz mi kullanıyorsunuz ben sanki geç kalmışım vitaminsiz kalıyor gibi hissediyorum 😂
İlaçlar ve iğne dışında folik asit kullanıyorum iki çeşit gynopol ve diofol 4-5 aydır kullanıyorum doktor takviyesiyle kullanıyorum ondan öncede ummunace vitamin kullandık ben ve eşim onuda kadın doğumcu önermişti

Bi de canım hep acı ekşi yemek istiyor sağlıklı değil ama en çok da iştahla bunları yiyorum 😂 mide bulantım vs vardı onları atlattım şükür ama tansiyonum hep düşük yerlerde resmen devamlı bişeyler yemem lazım yerken de kısır yemek istiyorum çiğ köfte istiyorum şalgam istiyorum 😂😂😂 bunları yerken de çocuk vitaminsiz kalıyor biliyorum napıcaz onu bilmiyorum

İlaçlar ve iğne dışında folik asit kullanıyorum iki çeşit gynopol ve diofol 4-5 aydır kullanıyorum doktor takviyesiyle kullanıyorum ondan öncede ummunace vitamin kullandık ben ve eşim onuda kadın doğumcu önermişti
Folik asit dışında bişey yok bende de pazartesi kontrole gidicem bakalım bi sorayım inşallah kullan der d vitaminini çok iyi alması lazımmış kemik gelişimi için öyle okudum

Bi de aşerme olayı 12.haftaya kadar olan bişeymiş sonrasındakiler psikolojikmiş He kadar doğru bilemem😂 aramızda kalsın eşlerimizin bunu bilmesine gerek yok 😂😂😂😂

Folik asit dışında bişey yok bende de pazartesi kontrole gidicem bakalım bi sorayım inşallah kullan der d vitaminini çok iyi alması lazımmış kemik gelişimi için öyle okudum
Yiyeceklerden almaya çalışsak tabiki ilaç etkisi gibi olmaz ama doğal olur en azından biz daha kalp atışını duyma kısmındayız sonra buralara gelicez inşallah şuan süt yoğurt avakado ceviz kaju fındık badem kabak çekirdeği bunları bol yemeye çalışıyorum gerisi sonra inşallah 🤷😅

Bi de aşerme olayı 12.haftaya kadar olan bişeymiş sonrasındakiler psikolojikmiş He kadar doğru bilemem😂 aramızda kalsın eşlerimizin bunu bilmesine gerek yok 😂😂😂😂
Hahahha 😅😅😅 ilk defa duydum bunu eşime geçen canım çikolatalı gofret istiyor dedim ondan öncede bebek şuan haşhaş tanesi kadar demiştim bu bebek çikolatalı gofreti nerden biliyorda istiyor diyor biraz büyüsün öyle istesin dedi o zamanda ister sen üzülme deidm:-):-) erkeklerin kafada karın büyüyünce herşey olur diye var heralde 😅🤷

Bi de canım hep acı ekşi yemek istiyor sağlıklı değil ama en çok da iştahla bunları yiyorum 😂 mide bulantım vs vardı onları atlattım şükür ama tansiyonum hep düşük yerlerde resmen devamlı bişeyler yemem lazım yerken de kısır yemek istiyorum çiğ köfte istiyorum şalgam istiyorum 😂😂😂 bunları yerken de çocuk vitaminsiz kalıyor biliyorum napıcaz onu bilmiyorum
Kuzum acı ekşi ilk aylarda yenmemeli diye biliyorum ekşinin ödem atırıcı etkisi olduğundan düşüğe ve kansızlığa yol açacağı için önermiyorlar ben öyle biliyorum ve hiç yemedim geçen bi salatalık turşusu hariç 🤷😅 oda olsun demi

Kuzum acı ekşi ilk aylarda yenmemeli diye biliyorum ekşinin ödem atırıcı etkisi olduğundan düşüğe ve kansızlığa yol açacağı için önermiyorlar ben öyle biliyorum ve hiç yemedim geçen bi salatalık turşusu hariç 🤷😅 oda olsun demi
En iyisi yenmemesi de arkadaş canım da başka bişey istemiyor ki 😂 kendini tutabilen yemesin valla çünkü biliyorum hiç iyi değil aslında ama tutamıyorum kendimi😂 kalp atışını vs çok şükür duydum her şey yolunda dedi işte bu yüzden niye vitamin kullan demedi ona takılıyorum napim güneşleneyim d vitamini için. Ama sıcak da tansiyonumu daha çok düşürüyor yani ne yapıcam hiç bilmiyorum😂😂😂 Allah’a emanet yazı atlatsaydık iyiydi sonrası zaten çok mükemmel geçecek eminim 🥰

Hahahha 😅😅😅 ilk defa duydum bunu eşime geçen canım çikolatalı gofret istiyor dedim ondan öncede bebek şuan haşhaş tanesi kadar demiştim bu bebek çikolatalı gofreti nerden biliyorda istiyor diyor biraz büyüsün öyle istesin dedi o zamanda ister sen üzülme deidm:-):-) erkeklerin kafada karın büyüyünce herşey olur diye var heralde 😅🤷
Yoooo ister ister can o artık haşhaş da olsa susam da olsa 🥰 canlarına yandıklarım 🥰 biraz daha büyüdüklerinde çanımız daha neler neler ister hazırlıklı olsunlar 🥳🥳

Sohbetin en keyifli yerinde uyumusum be 😆
Aslinda hepimiz ne kadarda burçlarımizi yansıtıyormusuz boyle bakinca daha mantikli geldi 😂😂
Hele Çisem tam bir balık çıktı 🤭🤭🤭🤭 10 yıldır kocam 28 yildir kardesim 12 yildir en yakin arkadasim Balık olduğu icin o karamsar asla olumlu bakamayan ruh hallerini iyi bilirim 🙈🙈🙈 hep şey derim balik için bütün acıları balik cekti susun🤭🤭🤭 ama cok severim en sevdiklerimin hepsi balık.
Bu arada asla anlasamadigim burç BAŞAK 😂😂😂😂
O da annem ve kayinvalidem yani anlasmak zorundayimdir 😂😂
Yok be okadar da degil balık burcuna benzemedigimi söyleyenler var ama bilemedim :)

Cok haklisin resmen aldigimiza degil almdigimiza pismn olunacak zamanlar.

Back
X