• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar ya ilaçlar dışında kullandığınız vitaminler var mı varsa doktor mu kullan dedi yoksa siz mi kullanıyorsunuz ben sanki geç kalmışım vitaminsiz kalıyor gibi hissediyorum 😂
Korkma, 3 ay bizim depolardan besleniyir sadece folik asit depolanmadigi ve cok onemli oldugu icin onu almak zorundayiz. 3-4 ay dolaylarinda bir yerde de demir zorunlu galiba o da bizim stoklari bitirmesin diye. Beslenmene ozellikle protein almana dikkat et hayirlisiyla o ihtiyacini bulur alir

selam kızlar sabah kahverengimlekelenmem olunca test yaptım böyle çıktı sizce?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 49
Aslında nasıl bunu sormadım sana Firuze, çok sağ ol konuyu açtığın için. Doğrusu aklımızda olan bir konu, hatta şuan Turkiyede amerika vizesi alabilmek için 1,5 yıl sonrasına randevu veriliyor, sırf bu planımız için erkenden kocamla vize işlerini bile hallettik. Ama işte 39 yaş hamileliği olacağından durum tamamen doktorun yorumlarına göre gelişecek, ama vicdanım rahat değil, böyle bir imkan varken bu güzel hediyeyi evladıma vermek de istiyorum bir yandan, hayatını kolaylaştıracak birşey. Fakir göstermeye gelince, ah Firuze şuan bunun için ekstra uğraşmaya hiç herek yok emin ol. 10.000 dolar orda 10.000 birim, benim eşim 12 yıllık bilgisayar mühendisi ve çok iyi alanında, 2000 dolara karşılık gelmiyor maaşı, 2000 dolardan fazla iyi tip alan garson kazanır Amerika’da :) bana bu konuda bilgi verebilir misin? Gelebilsek min maliyetle nasıl doğum yapabilirim? Neleri araştırmam, kinlerle konuşmam lazım, kurum, kuruluş falan?
Benim tavsiyem kesinlikle araci danisma firmalariyla ugrasmamak onlar cunku arada cook fazladan para aliyorlar. Maliyeti dusurmek icin kuzey ya da bati eyaletlerindense guney eyaletlerine gitmek cok daha mantikli cunku ucuz. Tavsiyem Texas ya da New Mexico. Vize olduktan sonra biliyorsun gelmisken 6ay kalma iznin oluyor zaten ve son hamileligin son ayinda Amerikaya girmen problemli olabilir o yuzden en iyisi 6-7. Aylarda Amerikaya gelmek boylece sinirda ulkeye girerken bi problem yasanmaz. Eger Amerikada hala tanidiklarin varsa onlarin yanina gitmek de financial olarak rahatlatir en azindan kalma parasi odemezsin. Ama kimse yoksa tabii aylik $1000 ev kirasi(lux olmayan ortalama bir semte ev tuttugunuzu farzediyorum ve Texas icin konusuyorum Californiada bu $2000 olur). Yasam masraflari tamamen size bagli artik arti bi $1000-2000 olabilir araba kirasini falan da dusununce. Doktor ve hastane isi de googledan bereye gideceksen arayip buluyorsun. Medicaid yardimi uyguladiklarindan ucretsiz oluyor dogum diye biliyorum. (Ciddi dusunurseniz buraya doguma gelen sonra buraya yerlesen bir arkadasim var dilerse ozelden irtibatini verebilirim) iste bebegin dogum sertifikasini aldiktan sonra Turk konsolosluguna bildirip pasaport cikartip Turkiyeye geri donersiniz bu surec de 1-2 hafta surer. Amerikan pasaportu 7-8 haftada geldiginden oncelikli Turk pasaportu cikartip sonra Amerikadaki konsolosluktan bebegin pasaport isini halletmek daha mantikli.

Bu ilgimi çekti teyzem amerika da yaşıyor eskiden hep hayal etmisimdir hamileligin bilmem kaçıncı ayinda gelsem doğum yapsam diye orada ama ne kadara mal olur bize acaba kalicak yerimiz var
Canim benim tamamen sifir masrafla dogum yapan tanidigim oldu. Ama bunu teyzenden de daha ayrintili ogrenebilirsin hangi eyaletteyse ona gore degilsebilir de. Yani kalacak yerin varsa ucak biletine bakar sadece. Ama su an Amerika hala en yakin vize randevusunu taaa seneye temmuza veriyor. Hali hazirda vizeniz yoksa biraz zor. Ama bi deneyebilirsiniz sansiniza biri iptal eder gorusmesini daha erkene alirsiniz belki.

Merhabalar , bugün randevum vardı . Düşük başlamış kese bozulmus. İlk tüp bebek denememdi. 5 AA embriyo konulup yüksek beta ile ogrenmistim pozitif olduğunu .Bir süre ara verecegiz hem düşükten sonra toparlanmam için hem de kafamı toplamam için buna ihtiyacım var . Hepinize çok sağlıklı gebelikler diliyorum .

benimde bugun sag kasigimdqn bacagima dogru vuran agrim var. kahvalti yaptim zor oturup sonra dayanamadim yatiyorum sabahtan beri. Cok sukur kanama yok. Hemsiremi aramicam simdilik gunde 3 tane parol alabilirin diyor. Ne fitik agrilari cekmis insanim dayandigim surece ilk 12 hafta hamilelikte alinabilen ilaclari bile almadan dayanmak istiyorum. Tabi zorunlu kalirsam ihmal etmem. Dinlen sen de sirt ustu yatarken daha az aciyor
İyi olduğundan emin olsam sancıyı krambı takmam yeterli o iyi olsun içerde

Merhabalar , bugün randevum vardı . Düşük başlamış kese bozulmus. İlk tüp bebek denememdi. 5 AA embriyo konulup yüksek beta ile ogrenmistim pozitif olduğunu .Bir süre ara verecegiz hem düşükten sonra toparlanmam için hem de kafamı toplamam için buna ihtiyacım var . Hepinize çok sağlıklı gebelikler diliyorum .
Nediyecegimi inanki bilemiyorum. Birlikte bekledik birlikte sevindik birlikte sabrettik simdi boyle üzüntünü de icimde hissediyorum. Kendini dinle topla ve iyi hissederek tekrar aramıza dön ve bebisine saglikla kavus dilerim 🙏🙏🙏😔

Geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin canım Kanama ile mi gittin kuzum . beta değerin kaçtı ki

Geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin canım Kanama ile mi gittin kuzum . beta değerin kaçtı ki
Kanamam hep vardı keseyi gördükten sonra başlamıştı . Kalp atışı oluştu ama sonrasında durdu . Kanamayı da ne yapsak kesemedik. Kıpırdamadan yattım evde enjeksiyon hizmeti aldık ama çaresi olmadı . Bugün de kesenin bozulduğunu görmus olduk . Beta değerimi de aralıklarla vericem ki sıfırlanması için ...

Kanamam hep vardı keseyi gördükten sonra başlamıştı . Kalp atışı oluştu ama sonrasında durdu . Kanamayı da ne yapsak kesemedik. Kıpırdamadan yattım evde enjeksiyon hizmeti aldık ama çaresi olmadı . Bugün de kesenin bozulduğunu görmus olduk . Beta değerimi de aralıklarla vericem ki sıfırlanması için ...
Rabbim gücünü artırsın acil şifalar diliyorum

ahh canım benim.. lidyanın dediği gibi her şeyi beraber öğrenip bekledik, yani şuan ne desem boş Allah sabır versin ve gücünü arttırsın. senin güzel haberini alacağız inşallah yine burdan hepimizi biliyorsun ne zaman paylaşmak istersen burdayız... çok çok geçmiş olsun biran önce kolaylıkla rabbim sevindirsin...

ahh canım benim.. lidyanın dediği gibi her şeyi beraber öğrenip bekledik, yani şuan ne desem boş Allah sabır versin ve gücünü arttırsın. senin güzel haberini alacağız inşallah yine burdan hepimizi biliyorsun ne zaman paylaşmak istersen burdayız... çok çok geçmiş olsun biran önce kolaylıkla rabbim sevindirsin...
Cook tşk ediyorum ...

Back
X