• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Tamam kolay yolunu ogrendik de benim anlamadığım sen nerde okuyorsun bunlari soyle yazinca cikar boyle yapinca cikar diye
Hahhaha 🤣🤣🤣 ne sen sor ne ben anlatayım 🤷🤣🤣🤣 hemen mesela sen bir Bir şey yazdığında ya da bir şey yaptığında ben bulamıyorum ya mesajını kopyalıyorum kendi mesaj kısmına yapıştırıyorum orada her şey çıkıyor ve çözüyorum uğraşıyorum işte :KK76::KK76::halay:

Hahhaha 🤣🤣🤣 ne sen sor ne ben anlatayım 🤷🤣🤣🤣 hemen mesela sen bir Bir şey yazdığında ya da bir şey yaptığında ben bulamıyorum ya mesajını kopyalıyorum kendi mesaj kısmına yapıştırıyorum orada her şey çıkıyor ve çözüyorum uğraşıyorum işte :KK76::KK76::halay:
Şuan burada yaptigi emojinin ustune uzun tiklayin mesela halay yaziyor

Valla ben de kopyalıyorum ama ben telde olmuyor demek ki aman neyse sonucta ogrendik sagolun kizcelerimmmm

Back
X