• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bende bakayım bi bunlarad günaha girecem diye korkuyorum 🤣🤣🤣
Nasıl yaotin ki sat a gore mi
Evet sat ve kendi dogum tarihimdi sanirim maya da da seye bakiyor tek mi cift mi diye aylar oyle biseydi 😂 aman merak canim ne günahı olcak bak gitsin🙈 sart kosmuyoz 🤭🤭🤭🤭 ama ben bikeresinde tup bebekte cinsiyetler embriyoyken belli ya belki goruyorlardir biliyorlardir diye kiz olsa ne guzel olur fln diye araya sıkıştırmıştm 😂😂😂😂

Evet sat ve kendi dogum tarihimdi sanirim maya da da seye bakiyor tek mi cift mi diye aylar oyle biseydi 😂 aman merak canim ne günahı olcak bak gitsin🙈 sart kosmuyoz 🤭🤭🤭🤭 ama ben bikeresinde tup bebekte cinsiyetler embriyoyken belli ya belki goruyorlardir biliyorlardir diye kiz olsa ne guzel olur fln diye araya sıkıştırmıştm 😂😂😂😂
Onu embriyo genetik tarama yaparlarsa biliyorlar galiba

Valla mayayı eğer anladıysam erkek diyor 🤷🤷 hahahah Allah seni 🤣🤣🤣 onlar ne dedi peki

Back
X